< > Információk
Kategóriák
Szűrők
Bruttó ár
2788Ft
15797Ft
Akciós / Új
(4)
Készleten
(41)
(4)

Potencianövelők férfiaknak

A felejthetetlen szexuális élmény eléréshez nagy szükség van a férfiak teljesítőképességére. Ennek hiányában a férfi önbizalma megrendülhet, ami a vágyak és a teljesítőképesség további romlásához vezethet. Ennek elkerülésére alkották meg a természetes összetevőkből készült potencianövelő étrend-kiegészítő tablettákat és kapszulákat.

Félsz, hogy egy fáradt nap után nem leszel harcra kész az ágyban?

A korszerű készítményeknek köszönhetően nem kell többé ettől tartanod. Egy fárasztó, stresszes nap után is rövid időn belül tettre kész állapotba hozhatod férfiasságodat. Ehhez nem kell mást tenned, mint a megfelelő potencianövelő tablettát bevenned az aktus előtt. Ez fokozza a vérellátást, és vággyal tölti meg tested, hogy készen állj bármikor.

Esetleg rendszeresen merevedési gondokkal küzdessz?

A kúraszerűen alkalmazott készítmények segítségedre lehetnek ennek orvoslásában. Ezek az étrend-kiegészítő készítmények segítik erekciód keménységét és tartósságát. Ennek köszönhetően nem kell többé a merevedési gondoktól tartanod. Persze hatásuk a tabletta szedéséig, illetve a szervezetből való kiürüléséig tart. Mindemellett az ejakulációt is késlelteti, aminek köszönhetően az együttlétek hosszát is növelheted. És ha még nem győztünk volna meg, potencianövelő hatása mellett, támogatja még szervezetedet mentális és fizikai teljesítőképesség terén is.

A fűszernövények egyes fajtái, az ázsiai gázló, a rózsagyökér, a ginkgo biloba, a maca-gyökér és a ginseng számos fajtája mind-mind potencianövelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

Online-szexshopunkban megtalálod hát a megfelelő szexuális élmény eléréshez szükséges potencianövelő tablettádat, vagy kapszuládat is. Válaszd ki a számodra szükséges készítményt, és állj készen bármikor a következő aktusra.

 

Mutass többet
45 termék