< > Információk
Kategóriák

STRONG POWER PLUS - Potencianövelő étrend- kiegészítő kapszula férfiaknak 4x

6 490 Ft
Készleten

Strong Power Plus potencianövelő étrend-kiegészítő készítmény az egészséges szexualitásért

 

A Strong Power Plus 100%-ban természetes hatóanyagú, férfiak számára kifejlesztett, potencianövelő étrend-kiegészítő készítmény. A Strong Power Plus kifejezetten javasolt a kezdetleges merevedési zavarokkal küzdők, stresszhatás által negatívan befolyásolt, megromlott szexuális teljesítőképességű férfiak számára.  

A Strong Power Plus használatával elérhető az impotencia kezdetleges tüneteinek enyhítése, esetleg teljes megszüntetése. A merevedési zavarokon túl jelentős javulás tapasztalható a fizikai teljesítőképesség tekintetében.

Alkalmazása során megnövekedett szexuális vágy, fizikai állóképesség, erekció megtartás, és késleltetett magömlés tapasztalható. A Strong Power Plus alkalmazása során a két aktus közötti regenerálódási idő lerövidül, ezáltal magabiztos többszöri együttlétet biztosítva. A Strong Power Plus jó hatással van a keringésre, védi a szívet, növeli a természetes tesztoszteron szintet, javítja a központi idegrendszeri funkcióit, segíti a szervezet stressz-kezelését fokozza a  szellemi és fizikai teljesítőképességet. A merevedési zavarokkal küzdő, vagy kiemelkedő teljesítményre vágyó férfiak körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, természetes anyagok felhasználásával készült étrend-kiegészítő készítmény.

 

Alkalmazása:

  • Alkalmazása kizárólag felnőttek részére ajánlott!
  • Más gyógyszerkészítményekkel történő együttes alkalmazásáról kérje ki kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze véleményét!
  • Javasolt egyszeri adagja 1 kapszula, 2 dl folyadékkal lenyelve. Szájon át történő alkalmazásra a nemi aktus megkezdése előtt körülbelül 60 perccel.  
  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
  • Alkohollal történő egyidejű fogyasztása nem javasolt!

 

Tárolási feltételek:

  • A készítmény száraz helyen, fénytől védve, szobahőmérsékleten (max. 25°C-on) tárolandó. Szedése kizárólag a dobozon feltüntetett lejárati időn belül ajánlott!

 

 

A készítmény szervezetre gyakorolt hatása:

  • Serkenti a vérkeringést, javítja az erek vérellátását
  • Megnövekedett szexuális vágy
  • Kemény, tartós erekció
  • Késleltetett magömlés
  • Gyors hatás
  • 60 percen belüli felszívódási idő
  • Hosszan tartó szexuális teljesítőképesség
  • Lerövidült regenerálódási idő
  • Akár 2 napig tartó hatás
  • Káros mellékhatás nem ismert

 

A doboz tartalma:

  • 4 db kapszula

 

Összetevők:

  • Maca kivonat (Lepidium Meyenii): 310 mg
  • Fűrész Pálma kivonat (Serenoa Repens): 60 mg - ebből Fatty Acid: 27 mg
  • Szibériai Ginseng kivonat (Eleutherococcus Senticosus): 20 mg - ebből Eleutheroside: 1,6 mg
  • Gotu Kola kivonat (Centella Asiatica): 10 mg - ebből Triterpenes: 1 mg

 

 

Maca gyökér - perui ginzeng - Lepidium meyenii

A perui ginzeng néven is ismert maca gyökér a szexualitást befolyásoló hatásai révén kiemelkedő helyen szerepel. B-vitaminokban, magnéziumban és cinkben gazdag. A hormonháztartásra gyakorolt pozitív hatásai mellett javítja a fizikai állóképességet, és energizáló hatással rendelkezik. Erős vágyfokozó, magas libidó-, és potencianövelő hatással bír. A férfi termékenységre is pozitív hatást gyakorol, hiszen rendszeres alkalmazásakor a spermiumok mennyiségét és minőségét is képes növelni.

 

Fűrészpálma - Serenoa repens:

A fűrész, vagy szabalpálma jótékony hatással van a prosztata működésére. Segít csökkenteni a test gyulladásos tüneteit, növeli a tesztoszteronszintet. A szabalpálma alkalmazásakor a férfiak esetében a tesztoszteronszint befolyásolásával érhető el a nemi vágy élénkítése. A hölgyek esetében ennek alkalmazásakor megnövekedett libidó figyelhető meg.

 

Szibériai ginseng - Eleutherococcus senticosus - tajgagyökér:

A legtöbb potencianövelő egyik összetevője a ginzeng. Szexuális vágykeltő hatással bír. A szexuális zavarok kezelésére, valamint a szexuális vágy fokozására javasolták. Ezen kívül a ginzeng javítja a spermiumok minőségét és azok számát. Tartós használata segít az impotencia tüneteinek enyhítésében, valamint növeli a szexuális teljesítőképességet.
  

Gotu Kola - Centella Asiatica - tigrisfű:

A tigrisfű rendszeres alkalmazásakor jelentős javulás tapasztalható a vérkeringés működésének tekintetében. Magas magnézium, kálium, kalcium tartalmú, emellett különböző B-vitaminokban gazdag gyógynövény. Összetett hatóanyag tartalma révén segít a szorongás, és depresszió tüneteinek enyhítésében, növelve a boldogságérzetet. Ezen túlmenően serkentő hatással van a központi idegrendszer teljes működésére, valamint a vénák és vérkeringés támogatásával enyhíti a merevedési zavarokat.


 

Oldalunkon lévő leírásaink, információink tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember, gyógyszerész vagy orvos véleményét! A készítmény nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étkezést és az egészséges életmódot. Részletes leírást a dobozon, vagy a dobozban lévő tájékoztatón található. Kisgyermek elől elzárva tartandó!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!