< > Információk

Kategóriák



Mutasd az összes cikket...

Svakom Pulse Pure - Vásárlói vélemény

Svakom léghullámos csiklóizgató - vásárlói vélemény

 

Szexshopunk blogcikkeit és termékinformációt úgy igyekszünk megalkotni, hogy segítséget nyújtson vásárlóinknak a választás során. Kezdőként az erotikus cikkek vásárlása alkalmával még így is nehézséget jelenthet eligazodni a szexuális segédeszközök tengerében. Így hát úgy döntöttünk Tőletek kérünk véleményt a megvásárolt szexeszközötökről.

A szexshopos vásárlásotokhoz talán ez a blogcikk adja majd meg a kezdő lökést. Persze csak ha női szexeszközben gondolkodtok, hiszen ebben a bejegyzésben Adél véleményét olvashatjátok el a választott léghullámos csiklóizgatójáról. És hogy melyik csiklóizgatót választotta?

 

Svakom Pulse Pure Pink léghullámos csiklóizgató

 

„Így elsőre a legjobb választás volt!”- A mondat, amit örömmel olvastunk, hiszen még egy elégedett vásárlóval lettünk gazdagabbak.

 

A választásról: 

Végre kipróbálhattam a választott szexkütyümet! Sokáig bolyongtam a szexshopotok termékei között, mire a Svakom léghullámos csiklóizgatója mellett tettem le a voksomat. Elég részletes leírást találtam a termékről, de mivel sosem használtam még ilyesmit, fogalmam sem volt milyen is lesz.

 

Azt tudtam, hogy először valami visszafogott örömszerzőt szeretnék, nem ugranék bele rögtön valami óriási, behelyezhető kütyübe, így a csiklóizgatók felé vettem az irányt. Elkezdtem keresgélni, mondanom sem kell, hogy a termékek száma nem tette egyszerűbbé a döntésemet, hiszen nem tudtam pontosan mit keresek.

 

Így hát jöttek a segítségek. Elolvastam a blogot a csiklóizgatók fajtáiról, így lyukadtam ki a léghullámos örömszerzőknél. Még mindig akadt néhány termék, ami közül választanom kellett, így jött a következő lépés. Imádom a rózsaszínt, így legalább a csiklóizgatóm színén nem kellett sokat agyaljak, ez leszűkítette a termékek körét. Ami pedig döntő volt, az a Svakom Pulse Pure formája. Annyira jól néz ki és már tudom, hogy a kezembe is pontosan passzol.

 

A működéséről:

A kezelhetősége is tök egyszerű. Három gomb van a csiklóizgatón, amelyekkel könnyen váltogathatok az izgató funkciók között. Nem mondom, azért rá kellett jönnöm pontosan hogyan is tartsam és hová is helyezzem a csiklóizgatót, de ez pár másodperc alatt meg is volt.

 

Aztán 5 izgatási mód közül választhattam ki, hogy melyik is a legjobb nekem és ezek szintén 5 erősségi fokozatban teszik még szebbé a szórakozást. Persze minden variációt kipróbáltam már az elején!

 

 

Ami tetszik még, hogy a készülék mágneses töltővel tölthető, így nem kell aggódni a beázás miatt. Ez mindenképp előny, hiszen szeretek a zuhany alatt lazítani, így akár ezt fokozhatom a csiklóizgató használatával is.

Az akkumulátort a kézhezvételkor feltöltöttem, így az első alkalom után nem kellett ezt újra megtegyem. A kezdeti energiaszint végig meg volt, nyoma sem volt annak, hogy a csiklóizgató merülni kezdene.

Összességében mutatós kis darab és hát mit ne mondjak, eléggé kielégítő élményt nyújt. Így elsőre a legjobb választás volt! Biztosra mondhatom, hogy nem az utolsó női örömszerző ez, amit tőletek vásároltam.

Köszönet érte: Adél

 

Azért ha őszinték akarunk lenni, jól esik olvasni ezeket a sorokat. Nem véletlenül kérjük, hogy véleményezzétek a megvásárolt cikkeket. Egyrészről visszaigazolás nekünk, másrészről pedig segíthet a választásban másoknak.

 

Most pedig vonulj el és válaszd ki Te is a megvásárolni kívánt erotikus cikkedet! Ha elakadtál, keress minket bátran, hidd el szívesen segítünk!

 

Hol veheted fel velünk a kapcsolatot?

  • E-mailben

  • Telefonon

  • Személyesen, nyíregyházi szexshopunkban


A választásod sikeréről szívesen olvasnánk! Oszd meg velünk Te is tapasztalatodat és segíts másoknak a döntésben!

Címkék : Tesztek