< > Információk

Kategóriák


Minden címke 1


Mutasd az összes cikket...

A BDSM, avagy fétis szex

A BDSM, avagy fétis szex

 

Online szexshopunk blogbejegyzéseiből már megszokhattátok, hogy a szexuális segédeszközökön túl, tippeket is adunk Nektek a következő erotikus játszmátokhoz. Ez az aktuális, fétis szexről szóló blogunkban sem lesz másként. A BDSM szex izgalmait mutatjuk be Nektek, valamint adunk néhány ötletet a kezdő BDSM szexhez, az extrémebb szexélményeket kedvelőknek és a kötözős izgalmakat előnyben részesítőknek egyaránt.

 

Igyekszünk az említett szempontok alapján összeszedni gondolatainkat, így könnyen megtalálod Te is a számodra érdekes részeket! Kezdjük talán a legelején!

 

Mi is pontosan a BDSM-szex?

 

A BDSM nem más, mint egy mozaikszó. A Bondage (B) & Discipline (D), Domination (D) & Submission (S), Sadism (S) and Masochism (M) szavak kezdőbetűiből alkotott mozaikszó. Ezek magyar jelentése a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus.

 

Dereng valami a BDSM-ről, de nem tudod honnan ismerős?


A mozivászonról ismert A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) című film hozta meg sokak számára az igazi áttörést ismereteikben. A Szürke ötven árnyalata E.L. James könyvtrilógiájának első részeként került megalkotásra. A filmben és a könyvben is egyaránt találkozhatunk izgatóbbnál izgatóbb fegyelmező eszközökkel és erotikus kellékekkel.

A durvább szexuális tevékenységek természetesen nem mindenkihez állnak közel. Ajánlott tehát  először saját vágyaidat felfedezni és megismerni, majd partnereddel közösen meghatároznotok mi is fér bele az együttléteitekbe! Amennyiben tisztában vagytok egymás határaival, úgy bátran belefoghattok egy vadabb aktusba is.

 

Tetszik a domináns szerep? Esetleg az izgat fel, ha pajkosságodért fenekeléssel büntet partnered?

 

Mindenképp jó helyen jársz! Az alá-fölérendeltségi viszony önmagában is izgató lehet, mi mégis beljebb vezetünk picit a fétis szex izgalmakkal teli világába.   

Rendkívül fontos megjegyezni azt, hogy a mindkét fél számára élvezhető szexuális tevékenység csak a kölcsönös bizalom megléte mellett lehetséges! Ismernetek kell a sajátotok mellett partneretek testének rezzenéseit, valamint mernetek kell kommunikálni, hogy megismerhessétek ingereitek határait!

A bizalom mellett még érdemes észben tartanotok a fokozatosság elvén történő haladást. Nem feltétlenül jó ötlet kezdőként például egy fegyelmező pálcával indítani, hiszen biztosan meglepetés fogja érni a fegyelmezett felet a fájdalmasan égő érzések által.  Amennyiben ezeket szem előtt tartjátok, úgy biztosan mindkét fél számára kielégítő szexjáték alakul a végén.

 

BDSM tippek a kezdők számára

 

Az első próbálkozáshoz mindenképp bevetnénk egy szexi domina szettet! Gondolj csak bele, valószínűleg tetszeni fog párodnak a látvány, ha már a szerepjátékok felé indultatok! És hát igen, nem mindig törvényszerű, hogy a páros férfi tagja a domináns fél...

 

Egy lágy cirógató is tökéletes választás lehet az első lépésekhez. A párotok érzékeinek felcsigázása elképesztően könnyen megvalósul egy tollas cirógatót alkalmazva.

 

Mindezt fokozd tovább egy gyönyörű szemkötő alkalmazásával! Párod szemére helyezve elrejted előle a világot, így kénytelen egyéb érzékszerveire hagyatkozni. Ez az átmeneti sötétség arra készteti, hogy még inkább egyéb érzékszerveire hagyatkozzon. Ezáltal minden apró neszre és érintésre összerezzen, és izgalommal telik meg testének minden része. A számára váratlan történések vággyal töltik meg minden porcikáját, és bizonyos szinten máris alárendelte magát Neked.

Ha már az érzékek felcsigázásánál járunk, érdemes lehet egy izgató masszázsban is gondolkodnotok! Szexshopunk BDSM/Szerepjáték kategóriájában található fétis kellékeken túl, egy izgató masszázsterméket vagy egy jól megválasztott örömszerzőt is használhattok.

 

 

Egy érzéki szemmaszkot alkalmazva, bekötözött szemekkel fogalmad sem lesz párod következő lépéséről. A finom illataromájú masszázsolajokat lágyan testedre csurgatva elképesztően érzéki élményben lesz részed. És persze nem csupán a masszázsolajok kínálnak ilyen izgató lehetőséget. Tovább gondolva a dolgot, a masszázsgyertyák megolvadt viaszát a csupasz bőrödre csöpögtetve, párod érzéki mozdulatokkal elmasszírozhatja rajtad. Biztosra mondhatjuk, hogy mindketten élvezitek majd!

 

És miért ne dobhatnátok be egy izgató rezgő móddal kényeztető vibrátort? Add partnered kezébe egyik örömszerződet, hogy kedved szerint barangolhasson vele testeden! Neked csak élvezned kell, ő pedig ezalatt felfedezheti tested minden porcikájának legapróbb rezzenéseit is!

Mit ajánlunk ehhez? Egy izgató wand vagy egy rezgő csiklóizgató, hidd el jó választásnak bizonyul!

 

A fájdalommentes, kezdő BDSM szex ötleteit visszük tovább. Csak figyelj!


Végig néznéd párod örömét? A gésagolyók érzéki alkalmazása a népszerű A szürke ötven árnyalata című filmben is megmutatkozik, miért ne próbálnátok ki Ti is? Dereng még, ahogyan a bálra készül Ana és Christian? A vadító fehérnemű szettet követve, a csodás, ezüst színű báli ruha előtt a legizgatóbb kiegészítő is Anastasia testébe kerül. Igen, igen a testébe és nem kívülre…Csodálatosan izgató hatással bír az a kicsiny női szexuális segédeszköz.

 

Mik pontosan a gésagolyók és hová is kell helyezni őket?


A gésagolyó vagy kéjgolyó nem más, mint egy tradicionális japán eredetű, elsősorban intim izmok erősítésére szolgáló erotikus eszköz. A kéjgolyóról köztudott, hogy jótékony hatása mellett képes csodálatos érzésekkel is kényeztetni a hölgyeket.

 

A fétis szex alapjaként ismerhetjük a kötözés nyújtotta izgalmakat.


Az erotikus bilincsek és kötözők egyike lehet a következő szexkelléketek! A szabadságérzet csökkentése izgalommal tölti meg a páros mindkét tagját. Egyik felet bizony a korlátozott mozgástere, míg az uralkodó felet a vadító látvány hozza lázba. Jó választás lehet számotokra a lágy tollakkal borított bilincsek egyike, a gyönyörű kövekkel díszített fém csuklóperecek valamelyike, a bondage kötelek és szalagok alkalmazása, vagy a bőr hatású erotikus kötözők használata egyaránt. Egy biztos, szexshopunkban mindegyiket megtaláljátok, csak ki kell választanotok az igényeitekhez passzoló darabot!

Itt mindenképp megemlítenénk, hogy bizony nem csupán a csuklókat tudjátok megkötözni! A bokára helyezett bilincseket egy rögzítő heveder segítségével akár a csukló kötözőihez is erősítheted, így még inkább tehetetlenné téve partneredet. Persze a hevederek és kötelek az összekötött testrészeken túl azt is lehetővé teszik, hogy a kezek és lábak ne szorosan, sokkal inkább elég nagy távolságban helyezkedjenek el egymástól. Szerintem egyértelmű mire is célzok, a kérdés csak az Te mit hoznál ki a helyzetből!

Ideje durvulni kicsit!

 

Menjünk tovább a fájdalmasabb szexeszközök irányába!


Végig haladva az érzéki szemmaszkokon és gyengébb kötözési módokon, itt az ideje, hogy magasabb szintre kapcsoljunk! Az erotikus játékszerek használata magával ragadó, hatásuk olykor fájdalmas, funkciójukat tekintve mégis nagyon izgató.

 

Tippek a hölgyek érzékeinek izgatásához!


Egy mellbimbó csipesz fájdalmas, mégis izgató érzésekkel hívogat a BDSM szex vadító világába. Amennyiben a páros hölgy tagja élvezi mellei ingerlését, úgy a mellek lágy cirógatása, érzéki dörzsölése és a mellbimbók izgató csipkedése valószínűleg már nem először fordult elő nálatok. Ezek után érdemes lehet bevetnetek egy mellbimbó csipeszt, mint szexuális segédeszközt. A csodálatos tollas díszítésű mellcsipeszektől kezdve a láncos változatokig bármit megtaláltok szexshopunk kínálatában.

 

A mellbimbó csipeszek fájdalmas izgatási fokozatát igényeiteknek megfelelően állíthatjátok annak típusától függően. Egyes csipeszek csúszkával, míg más darabok csavaros szabályzó résszel vannak ellátva. Így mindenki megtalálhatja a számára tetsző erősségi fokozatot. Egyes mellbimbó csipeszek nem csupán a mellbimbók, de egyben a csiklók ingerlését is lehetővé teszik. Hiszen mint tudjuk, a nők csiklóját számtalan ideg hálózza be, ezeknek az idegvégződéseknek az ingerlésével pedig könnyen elérhető a kívánt orgazmus.

 

Amennyiben azonban a csikló ingerlésére valami mást választanál, úgy a csiklópumpák egyike sem lehet rossz választás. Kagyló alakú szexuális segédeszköz, amely tökéletesen fekszik a szeméremtestre. Alkalmazása során vákuumos működésével és izgató funkciójával az egész szeméremtestet vérbő állapotba hozza, amelynek köszönhetően az izgalmi állapota az alávetett hölgynek rövid idő alatt az egekbe szökik.

 

De ha már Te vagy az uralkodó fél, vess be bátran kikötözött partnered testén egy ingerkereket. Képzeld csak el, ahogyan az alávetett fél előtted térdel, egy érzéki szemkötőt és szexi fehérneműt visel, mozgásterét pedig Te magad korlátoztad be egy vadító bőrből készült csukló és bokabilinccsel! Mellékesen, ezeket az említett a kötözőket akár az ágy négy sarkához is rögzítheted, ha éppen ez hozna izgalomba. És most következhet az előbb említett ingerkerék. Ez viszonylag kicsi erotikus kellék, hatása mégis elképesztő. Egy aprócska tüskés végű kereket képzelj el egy vékony nyélhez rögzítve. Fájdalmas érzése csak attól függ, hogy az alávetetted testén végig görgetve milyen erősen nyomod azt csupasz bőrébe. Indulj lágyan hozzáérintve, majd nyomd egyre erősebben, hidd el az alárendelt partnered reakciói meggyőzőek lesznek!

 

Női részről is találkozhatunk orvosi és extrém elektrosokk eszközökkel. Példának okáért a vaginába pillantó kacsa, a női húgycső vibrátor, a vagina tágító szett és az elektrosokk funkcióval ellátott ingerkerekek, dildók vagy anál izgatók épp ilyenek. Ezek azonban egészen más, sokkal fájdalmasabb dimenzióit mutatják a szexualitásnak.

 

Most pedig nézzük a férfiak fájdalmas élvezetit szolgáló fétis kellékeket!

 

A péniszhámok és péniszlakatok igen kedvelt erotikus kellékei egy felnőtt játszószobának. Amennyiben a férfi lesz az alárendelt fél, úgy a hölgyek kezébe helyezik a testük fölötti uralkodás lehetőségét. A hölgyeknek ezáltal mi sem kézenfekvőbb, mint a férfiak legféltettebb testrészével kezdeni a fájdalmasan izgató játszmát?

 

A péniszre és herére helyezhető szíjak a kötözés élményének izgalmát fokozzák. A csökkent mozgástér, mint tudjuk elképesztő érzéseket válthat ki az alávetett félből, amelynek hatásait a domináns fél is élvezheti. A péniszlakatok egészen a fájdalommal járó érzésekig vezethetnek.

 

Képzeld el, hogy domináns partnered kezébe adod a tested fölötti irányítás lehetőségét! Kezeidet és lábaidat megkötözi, akár felsőtested egészére hámot helyez és ezen felül az ágaskodó péniszedet is bekorlátozza. A fém péniszketreceket alkalmazva hiába a kőkemény erekció, ha kalitkába van zárva. Már csak arra vágysz, hogy elmerülj párodban és nem teheted meg, amíg ő meg nem szabadít a lakattal lezárt kalitkától. Persze ha megteszi egyáltalán. Nincs helyed, a vágy csak gyűlik benned a türelmed pedig fogytán.

 

Mi ez, ha nem fájdalmas szenvedés?

 

Az extrémebb BDSM szex tekintetében férfi részről nem utolsó kellék a húgycsőtágító és a dilátor sem. A húgycsőtágítók és húgycső vibrátorok egyértelműen extrém szexeszközök. A férfiak húgyvezetékének tágítása azonban mégis van, akiket lázba hoz, sőt egyenesen felizgat.  A dilátorok a húgycsőbe vezetett tágító eszközök, amelyek vibrációs funkciójukkal ingerlik a férfi péniszt. Ha Téged is felizgatnak a hasonló érzések, nincs más dolgod csak szexshopunkból megvásárolni a szimpatikus húgycső vibrátort és élvezni a fájdalmas péniszrezegtetést!

 

 

A játszószobátok újabb eleme lehetne egy lakk lepedő. Ezek amellett, hogy roppant praktikusak rengeteg méretben elérhetők. Előnyeként mindenképp megemlítenénk, hogy a makacs foltot hagyó vad játszmátok után könnyedén megtisztíthatjátok a lepedőt langyos szappanos vízzel és erre a célra szánt fertőtlenítővel. Alkalmazásával nem kell tartani, hogy az ágyneműn folt keletkezik. Ha jól belegondoltok az érzéki masszázsolajok, az izgató BDSM gyertyák megolvadt viaszai, a zsírosabb szexpatikai kellékek és csupán a testnedvetek is mind szennyeződést hagyhatnak! A lakk lepedők alkalmazásával nem kell az aktus utáni szennyeződésektől tartanotok!

 

Most pedig jöhetne egy szexpárna, ami mindenképp legyen a felnőtt játszószobátok egyik izgató darabja! Hogy kell elképzelni a szexpárnát és miért is ajánljuk Nektek? A szexpárna használata során különleges pozícióba kerülhettek az aktus közben. Gyakran előfordul, hogy a környezeti hatások nem teszik lehetővé számotokra, hogy elég mélyre merüljetek partneretekben. A szexpárnák pontosan ennek a problémának a megoldására születtek. Ezek ék alakú, stabil támaszt biztosító szexuális segédeszközök, amelyek lehetővé teszik számotokra azt, hogy a megfelelő pózt megtalálva lehetőleg kis erőfeszítéssel a legjobbat hozzátok ki abból. Megtámaszkodva a párnán könnyed játszadozásban lehet részetek, hiszen nem kell minden erőtökkel testeteket tartani, amíg partneretek ostromol benneteket! Legtöbbször levehető huzattal készültnek, amelyeknek köszönhetően egyszerűen tisztán tartható. A szexpárnák kis és nagy méretben egyaránt elérhetők szexshopunk kínálatában.

 

És ha már a pózoknál járunk, egy szexhinta is izgató részét képezheti az extrém játszószobátoknak. A szexhinta mennyezeti függesztővel a plafonra vagy akár egyszerűen az ajtófélfára is rögzíthető. Ezek az erotikus eszközök egy és két személyes formában egyaránt megtalálhatók a szexshopok polcain. Állítható hevederek és stabilnak mondható ülőrész biztosítja a kényelmes hozzáférhetőséget az egész aktus során.

 

A szájpeckek, nyakörvek és pórázok használatával szintén az extrémebb fétis-szexhez kategorizálnánk az aktusokat. Jelen esetben a merészebb darabokat mutatnánk be Nektek.

A testékszerként alkalmazható nyakörveken túl érdemes megemlíteni a kötözés izgató élményét fokozó erotikus kellékeket is. A szerepjátékok elején valószínűleg megszületett a döntés, hogy az adott játszmátok alkalmával ki uralkodik a másik teste fölött. Amennyiben megszületett az alá-fölérendeltségi viszony úgy a domináns fél a partner nyakára helyezheti a kiválasztott, legtöbb esetben bőr vagy legalábbis bőrszerű nyakörvet. Ezután a könnyebb kezelhetőség érdekében jöhet is a póráz, hiszen ha úgy látod, hogy partnered megiramodna, ennek használatával egyszerűen visszafoghatod. A pórázhoz készült vezetők általában fém lánccal készültek. Ezeknek a hangos, fémes csörgése önmagában izgató hatással bír, hát még valódi funkciójuk.

 

Visszakanyarodva a szájpeckekhez. A szájba helyezhető szájpeckek különböző kialakítással ingerelhetik az aktus résztvevőit. Az alárendelt felet a korlátozottság érzése, míg a domináns felet az alávetett látványa nyűgözi le.

 

  • A visszafogottabb darabok állítható pántrésszel és golyós, légzőnyílással ellátott pecekkel készültek a BDSM szerelmeseinek számára. Az extrémebb szájpeckek egyes esetekben légzőnyílás nélkül vagy akár fém kampós kialakítással késztetik az alárendelt felet szája nyitva tartására. A visszafogottabb szájpeckek funkciója, hogy az alávetett mukkanni se tudjon, de biztonságosan levegőhöz jusson.

  • Az extrémebb szájpeckeknél viszont az elsődleges funkció, hogy az alávetett szája folyamatosan nyitva maradjon, akár fájdalmasan feszítve is azt, egyidejűleg intenzív nyálcsorgást is eredményezve használatával. A szájpeckek széles termékpalettája tárul elétek szexshopunkban.

  • Találkozhattok még a dildóval ellátott szájpeckekkel, amelyek szinte fuldoklásra késztetnek, hiszen eleve be van légzésed korlátozva és még a szád is tele van egy műpénisszel. Az egész fejre helyezhető hámos szájpeckek sem gyengék, egyes darabok még mellbimbó csipesszel is kombinálhatók.

 

A fegyelmező és büntető erotikus tevékenységek épp annyira hatnak izgatóan egy fétis szerepjáték során, mint az imént említett szexeszközök.

  • A fenekelést kedvelő BDSM-ezőknek bármiféle erotikus kiegészítő nélkül is könnyű dolguk van. Elég eldönteniük, hogy az ágyra vagy partnerük combjára fekszenek és várják a lesújtó csapások fájdalmasan égő érzését a bőrükön. Akadnak azonban olyan szerepjáték kedvelők is, akik a z erre a célra szánt fegyelmező eszközöket részesítik előnyben. Nekik a paskolók és korbácsok általi égő érzések hozzák el a kívánt izgalmi állapotot.

  • A lovaglópálca fájdalma a bőrön magával ragadó, ha kedveled az apró, mégis nyomot hagyó ütéseket.

  • A lapát alakú paskolók általi fegyelmezés vagy büntetés során egy viszonylag nagyobb bőrrészt érint a fájdalmas érzés, attól függően milyen kialakítású a fegyelmező eszköz.

 

  • A népszerű korbácsok használata során azok szálas kialakításának köszönhetően itt-ott eltérő erősségben, a szálak vastagságától és anyagától függően tapasztalható meg a fájdalmas érzés a bőr felületén. Ezeknek az erősségét a domináns fél által kifejtett ütési erősség képes még szabályozni. Persze az extrémebb pároknak megemlíthetők még az ostorok is, amelyek fájdalmas érzése az előbbiek sokszorosa.

 

No de most szenteljünk kicsit nagyobb figyelmet a kötözőknek!

 

A BDSM szexről, ahogyan olyan sokszor említettük már a legtöbb embernek a kötözés nyújtotta izgalmak ugranak be. Így hát érdemes az erotikus kötözők között is elidőzni kicsit!

Szexshopunkban kedvetekre keresgélhettek a bilincsek, kötelek, bondage szalagok és kötözésre szánt hevederek kínálatában. Az egyéni igényeitekhez és BDSM-szexben való jártasságotokhoz mérten érdemes választanotok az erotikus kötözők közül!

 

A bilincs szó hallatán, talán mindenki a fémből készült, láncos darabokra gondol.

Itt mindenképp megemlítenénk, hogy a bilincsek kioldó füllel vannak ellátva! Ennek tudatában bátran belevághattok a szabadságérzet csökkentésével teli szerepjátékotokba, hiszen bármikor, egyetlen mozdulattal ledobhatjátok bilincseteket!

 

  • A fémből készült erotikus bilincsek alkalmazása során a fém hideg érzete a bőrön már magában izgatóan hat az alávetettre. A fémből készült bilincsek kemény anyagból készülnek, így masszív kötözőként ismertek. Ezáltal akár túl erősen felhelyezve, sérülést is okozhatnak a kínzó élvezetek során. A hosszabb láncokkal összekötött karperecek némi mozgásteret azért adhatnak viselőjüknek. Ami azonban biztos, hogy a karperecekből az alávetett fél nem igen tud kiszabadulni! 

  • Egyes fém bilincsek egyébként igazán exkluzív külső mögé rejtve biztosítják kötöző szerepüket. Ezek ékszerként tündökölhetnek a hölgyek csuklóján, a mozgásterük csökkentésével mégis elérve izgató hatásukat a szerepjáték során.  A fém bilincsek tollakkal vagy akár organzával borított darabjai már némi finomságot adnak használatukkor.

  • A tollakkal díszített erotikus bilincsekkel gyönyörű látvány izgató hatással kombinálva éri el a kívánt izgalmi állapotot. A viselője számára mindenképp előnyként említhető, hogy a bevonat nélküli fém bilincsektől eltérően a puhább bevonatok enyhítenek a fémes, masszív jellemzőkön.

  • A tollakkal bevont bilincsekhez hasonlók a plüss bevonatú bilincsek is. A plüss anyag vastagságának köszönhetően ez az erotikus kötöző még inkább tompítja a fém bilincs durva érzését a bőrön. A selymes bevonatnak köszönhetően még egy érzékien ható, lágyan cirógató érzés is tapasztalható az alávetett bőrén.

  • A bőrbarát szilikon anyagból készült bilincsek is rendkívül népszerűek. Funkcióját ellátva, miszerint a kezeket egymáshoz rögzíti, némi mozgásteret biztosít ettől függetlenül a viselőjének. Ezt a rugalmas tulajdonságú szilikon anyag teszi lehetővé. Az alávetett fél kellemesen lágy érzéseket érezhet csuklóján, amennyiben ezt az erotikus kötözőt választja.

 

  • A BDSM szexkellékek között keresgélve találkozhatunk a bőrből vagy bőrszerű anyagokból készült csukló- és bokabilincsekkel. Ezek szintén a szabadságérzet csökkentésére szolgáló kötöző eszközök, amelyek rendkívül népszerűek. Ez nem véletlen! Fixen ölelik körbe a csuklókat vagy a bokákat.

 

 A vékonyabb kialakítású darabok talán könnyebben felsérthetik az alávetett bőrét, amennyiben túl sokat mozgolódna!  Ez is csak akkor fordulhat elő, ha túl szorosra húzzátok pántjait, hiszen a kötözők általában állítható pánttal készülnek, hogy mindenki megtalálja a tökéletes átmérőt.

 

A széles bilincsek előnyeként említhető, hogy nagyobb bőrfelületet átfogva eloszlatja a szorító erőt. A külön-külön megvásárolható csukló-, és bokapántok egyaránt rejthetnek apró füleket. Ezek funkciója, hogy az igényeknek megfelelően akár össze is kapcsolhatók egy rögzítőhevederrel együtt alkalmazva.

 

  • A merészebb szerepjátékokhoz érdemes lehet bevetnetek egy egész felsőtest rögzítését szolgáló hámot! Ez a kötöző hám a karokat szorosan a test mellé szorítja, ellehetetlenítve ezáltal az alávetett fél mozgásának ezen részét.

  • A merészség vonalán haladva, egy terpesztő rúd sem lehet utolsó választás. Egy bokabilincshez rögzítve domináns félként magad szabályozhatod partnered terpeszének méretét. A rudakat alkalmazva amennyiben szélesebbre tárja lábait, onnan már csak még szélesebb terpeszre van lehetőség, ugyanis a rúd nem engedi összébb zárni a lábakat. A domináns félnek nem csupán könnyebb hozzáférést biztosít, de akár egyetlen mozdulattal megragadva a rudat akár hasra, vagy hátra is fordíthatja az alávetettet.

  • A bondage szalagok a kezek és lábak kötözésére alkalmas fétis-szex kellékek. Ezek a szalagok általában a bőrhöz nem tapadnak, csupán saját anyagukhoz, így eltávolításuk után nem kell a ragacsos érzéstől félnetek. Ettől függetlenül használatuk olyan élményt ad, melyet elképzelni sem tudsz elsőre.

  • Végül a bondage kötelek, amelyeket semmiképp nem szeretnénk kihagyni az erotikus kötözők sorából! A keresgélés során találkozhatunk lágyabb érzést nyújtó, de akár egészen durva anyagból készült kötelekkel egyaránt. Ennek fényében érdemes körültekintően választanotok, hogy a kötél alkalmazásával a végtagokat a kívánt helyen tarthassátok, mégse okozzon sérülést bőrötökön.

 

Most pedig jöjjön néhány tipp a kötözéshez!

 

Nem tudod mihez kikötözd partnered, mégis szeretnéd bekorlátozni őt? Segítünk, csak figyelj!

 

  • Fogj egy bondage kötelet és egyszerűen rögzítsd kezeit a teste mellé! Extrémen indul, de valószínűleg épp ezt keresitek! Nem fog tudni kapálózni és kénytelen lesz megadni magát izgató tetteidnek.

  • Tegyük fel, hogy adott egy ágy vagy éppen egy szék, ezáltal máris több lehetőség tárulkozik elétek. Nézzük előbb a szék példáját! Párod foglaljon helyet kényelmesen, te pedig ragadd meg kedvenc erotikus kötöződet! A felsőtestét teljesen a szék támlájához rögzítheted, így maximum a lábai lesznek képesek mozogni, persze csak ha akarod. De hogy tetszene, ha partnered csuklóit összekötnéd a szék mögött, lábait pedig külön-külön a szék lábához rögzítenéd? Igen, rögtön gondoltuk… Számára kicsit kényelmetlen helyzet, neked viszont könnyed hozzáférés teste bármely zugához. Ingereld testét egy cirógatóval, csöpögtess bőrére egy kellemes aromájú masszázsolajat vagy érj hozzá egy rezgő módban működő vibrátoros örömszerzővel! Imádni fogod, ahogy vonaglani próbál az izgató érzések hatására!

 

És most nézzük meg, mire vagyunk képesek egy ággyal!

 

  • Párod fektesd hátra, majd kezeit kötözd össze a feje fölött! Ebben a helyzetben lábaival még szabadon mozoghat, mégsem érhet hozzád, amikor éppen kedve tartaná. Más a helyzet azonban, ha kezeit és lábait is rögzíted, mondjuk az ágy négy sarkához. Végtagjait külön-külön kikötözve a sarkokba eléggé kiszolgáltatott lesz számodra. Mindegy, hogy hason vagy háton fekszik, a teste fölötti uralkodás labdája a lábaid előtt hever.

  • Egészen extrém szintje a kikötözésnek a gúzsbakötés. Sokan mégis azonnal erre asszociálnak, hiszen amennyire merész legalább annyira izgató is. Dobd az ágyra partneredet, ő helyezkedjen el kényelmesen hason fekve, majd csuklóit és bokáit kösd össze hátul!

  • A gúzsbakötés egy teljesen más szintje, mikor totálisan lecsökkented partnered mozgásterét.

  • Ha azonban a teljes mozgásképtelenség a célotok, úgy ott van még ötletként a gúzsbakötés azon fajátja, mikor a párod leülve, combjait a mellkasához húzva átöleli testét. Neked a dolgod csupán annyi, hogy egy bondage kötél segítségével körbe kötözöd, így téve teljesen mozgásképtelenné. Totál mozgásképtelenné teszed ezáltal és valljuk be, a saját dolgodat sem könnyíted meg. Amennyiben azonban felizgatnak az extrém kötözős szexélmények, úgy a fáradozás nem lesz hiábavaló!

 

Fedezzétek fel együtt a kikötözés nyújtotta érzéki lehetőségeket!

 

A BDSM szex végtelen világából csupán néhány izgalmas ötletet hoztunk Nektek. Bízunk benne cikkünkből a kezdő BDSM-ezők, a durvább fétis-szex kedvelők és az extrémnek mondható, kikötözős szex szerelmesei is merítettek némi ötletet! Vásárold meg szexshopunkból a következő játszmátokhoz szükséges fétis eszközöket!
 

Vonulj el partnereddel és alkalmazd a tőlünk tanultakat!