< > Információk

Kategóriák


Minden címke 1


Mutasd az összes cikket...

Szexbaba és guminő

Szexbaba és guminő

 

Szeretnénk bemutatni nektek a szexshopunkban kapható, nagy népszerűségnek örvendő szexbaba és guminő, esetleg gumiférfi közti különbségeket. A magányos estéken olykor jól jönne egy partner, még sincs kéznél egy hús-vér macsó. Férfiként a péniszvibrátor helyett egy valódi női testben merülnél el? Csak figyelj!

A szexualitást ma már mondhatjuk, hogy egyre kevesebb helyen kezelik tabuként. Ahogyan egyre inkább kinyílik a világ az emberek előtt, úgy szélesedik a tudás és a birtokunkba jutó információ mennyisége, valamint minősége. Ez mindenképp igaz az intimitás és szexualitás kérdésére is.

A szexbabák képesek kitölteni a partner után hagyott űrt. Hagyd, hogy ezek alkalmazásával felül tudj kerekedni a magányos pillanatokon!


Guminő, gumiférfi

 

Mióta világ a világ és szexshop a szexshop, a guminők jelen vannak. A gumibabák alkalmazásával a valósághű szexélmény nemigen mondható el, ám mégis jól jöhet egy magányos estén.

 

Magától értetődő, hogy a guminők a férfiak, míg a gumiférfiak a nők számára születtek meg. Ezek a babák általában felfújhatók, parókával, és nyomtatott fotós vagy 3D-s arccal ellátott kivitelben kerülnek az intim shopok polcaira.

 

A felfújt baba méretei átlagosnak mondhatók, súlya azonban pihekönnyű. A gumibabák anyaga általában PVC, amely legyünk őszinték, érzetre elég messze áll a valódi bőr tapintásától. Mindezek ellenére előszeretettel alkalmazzák ezeket az erotikus termékeket legénybúcsúk és lánybúcsúk kellékeként.

 

Persze nem azt mondjuk, megteszi egy egykezes maszturbálás helyett is, de azért nyilván nem az igazi. Kivitelenként eltérő lehet, hogy a guminő 1, 2 vagy 3 kéjnyílással készül-e. Esetenként a gumibabát felfújva, egészen különleges pózokban találjuk azt. Mielőtt azonban bevennéd testének egyik izgató nyílásának valamelyikét, érdemes sikosítanod! Ehhez mindenképp a vízbázisú intim síkosítók közül javasolt választanod.


Realisztikus szexbaba

 

Egy valósághű szexbaba igazi szexélményekkel örvendeztethet meg. Mindez egyaránt igaz a nőkre és férfiakra. Hiszen a szexshopok és intim üzletek széles termékkínálatában mindenki számára akad megfelelő darab, nemtől függetlenül.

A realisztikus szexbaba igazán különleges élményt nyújthat számodra. Ezek a szexuális segédeszközök valódi méretekkel készültek. Legyen szó férfi, nő vagy transznemű szexbabáról, minden esetben átlagos testalkatú babákkal találhatjuk szembe magunkat. Ez nem csupán a testmagasságra, de legtöbb esetben a babák súlyára is igaz. A realisztikus jelzőt pedig nem csupán a valósághű méreteknek köszönhetik a babák. Ezek alapanyagai, akárcsak az igazi bőr tapintása. Leginkább TPE/TPR anyagokat alkalmaznak a szexbabák gyártása során, hogy a legvalósághűbb hatást érhessék el. A valódiság érzését még közelebb hozták számunkra az igazinak tűnő kéjnyílásokkal, férfi nemű baba esetében pedig a valódinak tűnő pénisszel.
 

 

A hölgyek számára


születtek meg a pénisszel kiegészített darabok. Ezek a szexbabák átlagos testalkattal, akár kockahassal, különböző frizurával és kidolgozott sármos arccal kerültek az intim shopok polcaira.

 

Nőként könnyen megtalálhatod tehát az ideális férfit az esti szexhez. A valósághű szexbabák különleges szexélményt képesek nyújtani számodra. A péniszre úgy markolhatsz, ahogyan csak szeretnél. Ráülhetsz, lágyan ringatózhatsz, de keményen meg is lovagolhatod.

 

Határozd meg mire vágysz, ezután pedig váltsd valóra legmerészebb álmaidat az orgazmusig jutva!

 

Elképesztő, mennyire nem fog feltűnni a valódi férfi hiánya. A legjobbat nem is említettük. Játszadozol, élvezed és ezután jöhet a pihenés mindenféle kötöttség nélkül.

 

Persze az intim sikosítók használata javasolt a szexbabákkal átélt erotikus élményekhez. A vízalapú sikosítók egyikét ajánlanánk számodra, hiszen ezek a megfelelő nedvesség megteremtése mellett, babád anyagát sem károsítják.

 

A férfiaknak

 

sem lehet okuk panaszra. A választott realisztikus női szexbaba biztosan az ízlésednek megfelelő külsővel kerül ágyadba.

 

Van ideálod? Mesélj róla! Szőke, barna, fekete vagy vörös hajú? Hosszú vagy rövid, egyenes vagy göndör, fru-fruval vagy anélkül? Lehet szeplős és lehet babaarcú, lapos hassal és szélesebb csípővel megáldott egyaránt. Kerek popsiba vagy laposabb fenékbe merülnél el? A tenyérnyi vagy a dús melleket szereted? Ugye mennyi kérdés?! Mindez azért, hogy biztos légy benne, számodra is van megfelelő szexbaba!

 

A realisztikus darabok 3 izgató kéjnyílással csalogatják a férfiakat, az igazi női test mintájára. A valódinak tűnő punci, a szűk bejáratú ánusz és a dús ajkak érzéki ölelésébe helyezheted ujjaidat és erekciódat. Szexélményeidnek csupán a képzeleted szab határt. Kipróbálnád mit nyújt szexbabád misszionárius pózban? Síkosíts és kerülj fölé! Anál szexre vágysz? Tedd be hátulról a szűk ánuszába! De épp a szájával kényeztetnéd péniszed? Semmi akadálya, az orál is lehetséges, mivel érzéki ajkai készen állnak a farkad fogadására! Kizárólag az igényeid azok, amik meghatározzák a szex milyenségét.

Ne feledd azonban, minden esetben érdemes síkosítanod, hiszen bármennyire is valósághű szexbabád, nem képes kéjnyílásai sikosítására. A szex közbeni súrlódások kellemetlen érzésükön túl, hámsérüléseket is okozhatnak. A megfelelő sikosítással kivédhetők ezek a problémák.  A szexbabád anyagának megóvása érdekében kizárólag csak a vízbázisú sikosítók használata javasolt!

 

A modern korral lépést tartva bizony a transznemű szexbabák is kínálatunk részét képezik. Átlagos testalkat, gyönyörű frizura egy vadító női arccal. 

 

A dús keblektől  azonban lejjebb haladva bizony ebben az esetben egy valódinak tűnő, ágaskodó műpénisz látványa fogad. Nincs is ezzel semmi baj, ha neked épp ez jön be.

 

Természetesen a hátsó kéjnyílás sem hiányzik babádról, így eldöntheted milyen módon éled meg kényeztető hatását.

 

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a választáshoz?

 

Csak poénnak szánod vagy valóban a szexélményeid fokozására?


A legénybúcsúk kellékeként szinte minden esetben megjelennek a guminők. A hétköznapokban, szexi partnered pótlására a szerelem babákkal nem fogsz mellé.
 

Hosszú távra tervezel-e?


Ha igen, érdemes a termék minőségét illetően is alaposan tájékozódni. Mindenképp határozd meg, mire is vágysz! A guminők gyengébb minőségű erotikus cikkek, míg a realisztikus szexbabák igazán valódinak tűnő érzésekkel örvendeztethetnek meg.
 

Mennyit szánsz rá?


Nyilvánvalóan a guminők olcsóbb árfekvésű termékek, ellentétben a valósághű szexbabákkal. Utóbbiak ára akár több százezres nagyságrendű számokra is rúghat.
 

 

A kérdés csupán annyi megelégszel egy életnagyságú, ámde kevésbé élethű guminővel, vagy szeretnél valódi szexélményt átélni? A döntés a te kezedben van!

Amennyiben egyéb kérdésed merülne fel a témával kapcsolatban, keress minket bátran!
 

Vonulj el a világ zaja elől, és éld át életed szexélményét!