< > Információk

Kategóriák


Minden címke 1


Mutasd az összes cikket...

Top 3 férfi szexjáték a Svakomtól

Top 3 férfi szexjáték a Svakomtól

 

Mivel tudjuk mennyire nehéz a választás számotokra egy szexshopos vásárlás során, így összegyűjtöttünk 3 szexuális segédeszközt, amely jó döntésnek bizonyulhat. A férfiak kényeztetéséről először a pénisz izgatása ugrott be, így ennek fényében egy lécrezegtető vibrátort hoztunk Nektek. Mivel mindenki más-más szinteken éli meg szexualitását, a következő választásunk egy prosztata izgatóra esett, hátha a hátsó bejárat felőli ingerlésre is sor kerül. És hogy ne hagyjuk le a partnereket sem, így egy páros örömszerzőként funkcionáló erekciómegtartó péniszgyűrű lesz a harmadik termékünk.

 

A Svakom 2012-es indulása óta nemzetközileg elismert márkává nőtte ki magát a szex-wellness ágazatában. A piaci igényeknek eleget téve alkotják meg időről-időre a legjobb élményt nyújtó, és minden igényt kielégítő örömszerzők széles termékpalettáját. Lehetőséget ad a modern szexualitás megélésére, mindezt különleges formatervezésű és kielégítő funkciójú termékeivel. Kiváló minőségű anyagokat alkalmaznak a szexuális segédeszközök gyártása során. A prémium minőségű péniszvibrátorok, maszturbátorok, péniszgyűrűk és prosztata vibrátorok tengere fogad benneteket, amennyiben a Svakom márka termékeire szűrtök online szexshopunkban.

 

Mutatjuk a termékeket.

 

Péniszvibrátor

 

A Svakom Robin White maszturbátor a férfiak legféltetteb kincsének stimulálását szolgálja. A masszív külső tokba rejtett, belül puha örömforrás csodálatos ingerléssel juttatja a csúcsra az urakat. A külső műanyag tok tökéletesen illeszkedik a férfiak markába, így adva kezünkbe az irányítást az egész maszturbálás során.

 

A maszturbátor belseje ultra puha, orvosi minőségű szilikonból készült. Ennek köszönhetően lágyan öleli körbe a péniszt és idomul annak bármilyen formájához és méretéhez. Ebből következik, hogy minden férfi számára ideális péniszvibrátorról beszélhetünk. A vibrációs funkciót a beépített erős motor működteti. Ez a lenyűgöző szexjáték 5 eltérő rezgő módban képes rezegtetni lécedet. Extra funkcióként említenénk a Boost módot, melyet aktiválva azonnal intenzív ingerlésbe kezd a Robin White. A vibrátor töltöttségi szintjét az oldalán elhelyezkedő led visszajelzőről tudhatod meg. Amennyiben energiája gyengülne, úgy akksija könnyen újratölthető a mellékelt töltőkábel segítségével. Pöcköld le a Svakom Robin White péniszvibrátor kupakját, síkosíts megfelelően és indulhat is a lécrezegtető kényeztetés!

 

Prosztata izgató


A Svakom által készített Vick Neo Black a prosztata ingerlésére született szexeszköz. A prosztata az egészséges férfi test belső elválasztású mirigye. Kitapintani és ingerelni igazán az ánusznyílás felől lehetséges. Sokak számára tabu, azonban mások igencsak kedvelik az ánusz felől érkező ingerléseket. A prosztata izgatók és prosztata vibrátorok éppen ezért tarolnak az erotikus cikkek között. A Vick Neo Black nem más, mint vibrációs funkcióval kényeztető prosztata izgatására szolgáló szexuális segédeszköz. A Vick Neo Black 7 különböző rezgő módot és 5 eltérő sebességet kínál a nyerő izgatási funkció megtalálásához. Vezérlése nagyon egyszerű. A Svakom Feel Connect ingyenesen letölthető applikációjával könnyen váltogathatsz a vibráció funkciók között.

 

Mivel okos szexeszközről beszélhetünk, így az sem okoz meglepetést, hogy a Feel Connect appon keresztül interakítv, 2D-s szexélményeket is átélhetsz csodás prosztata izgatóddal. Amennyiben prosztata vibrátorod akksija gyengülne, úgy egyszerűen újratöltheted azt a mellékelt töltőkábellel. 1 óra alatt maximumra töltheted akkumulátorát, így akár 2,5 óra játékidőt biztosítva a további találkákhoz. Ne feledd azonban a síkosítást! Az ánusznyílás nem képes önmaga természetes síkosítására, így azt bizony neked kell megtenned. A szexpatikánkban kapható intim sikosítók között biztosan találsz az igényeidhez passzoló terméket. Érdemes a vízbázisú síkosítók között keresgélned.

 

Vibrációs péniszgyűrű

 

A vibrációs péniszgyűrűk között kiemelkedő helyen szerepel a Svakom lenyűgöző szexjátéka, a Tammy Violet. Az erekciómegtartó péniszgyűrűk elképesztő élményeket adhatnak úgy az uraknak, ahogyan a hölgyeknek.

 

Az erekciómegtartó péniszgyűrűk lassítják a vér visszaáramlását a pénisz barlangos testeibe, melynek köszönhetően tovább fenntartható a merev állapot. A rugalmas szilikon anyagból készült gyűrűs kialakítású örömfokozó minden mérethez és formához könnyen passzol. Ez a péniszgyűrű attól igazán különleges, hogy a heregyűrűvel kiegészítve biztosan a helyén marad az egész aktus során, ami valószínűleg a hölgyeknek sem lesz ellenükre, hiszen így végig élvezhetik a csiklóizgató érzéki stimulációját.

 

Bizony ám, hiszen a Tammy Violet különleges textúrákkal és lágy gömbös felszínű csiklóizgató résszel ingerli a nők legérzékenyebb pontját. A péniszgyűrű vibrációs funkcióit a beépített erős motor teszi lehetővé, amelyet szintén a csiklóizgatós fejrészben rejtettek el. Ez a csodás örömszerző 5 eltérő rezgési móddal, 5 különböző intenzitási fokozatban kényezteti a páros mindkét tagját. A felhelyezése során arra érdemes odafigyelni, hogy a belső gyűrű a pénisz, míg a külső gyűrű a herék ölelésére szolgál. Javasoljuk egyébként a sikosítás elvégzését a péniszgyűrűk felhelyezése előtt, hiszen sokkal könnyebb dolgod lesz ez esetben. A síkosítás fontosságáról már egy korábbi cikkünkben írtunk Nektek, ahogyan egy másikban pedig a szexeszközökkel való síkosítás lépéseit írtuk le. Reméljük elnyeri tetszéseteket ez a páros örömfokozó szexjáték, sőt azt sem bánjuk, ha elmondjátok nekünk mit is tapasztaltatok használatuk során!

 

Legközelebb a hölgyek érzékeit csigázzuk fel 3 másik Svakom termékkel. Bízunk benne kedvet kaptatok a vásárláshoz és könnyebb lesz a választásotok! A Svakom szexuális segédeszközökkel nem fogtok mellé. Prémium minőségű termékeket kaptok, telis-tele kielégítő funkciókkal, mindezt elérhető áron online szexshopunkból.

 

Vonulj el, rendeld meg szexshopunkból örömszerződet és élvezd izgató funkcióit!