< > Információk

Kategóriák


Minden címke 1


Mutasd az összes cikket...

Rhodiola Rosea, vagyis a rózsagyökér mint potencianövelő

A Rhodiola Rosea, vagyis a rózsagyökér potencianövelő hatása

A potencianövelőkkel kapcsolatos blogbejegyzéseink folytatásaként most a Rhodiola Rosea néven ismert gyógynövény jellemzőit mutatnánk be Nektek. Ezt a roppant sokoldalú, erős immunerősítő hatással bíró növényt aranygyökérként, rózsagyökérként, vagy rózsavarjúhájként is emlegetik. Egy biztos, minden megnevezés ugyanazon gyógynövényre utal.


A Rhodiola Rosea az északi területeken fellelhető, varjúhájfélék családjába tartozó évelő növény. A rózsagyökér sűrű húsos leveleit a tetején lévő sárga virágok teszik különlegessé, így hát a Rhodiola Rosea-ra tökéletesen illik az aranygyökér megnevezés is.  


A gyökerében több mint 140 féle hatóanyag lelhető fel, melyek más-más módon hatnak a szervezetre. Ami közös a hatásukat illetően, hogy alkalmazkodik az emberi szervezet igényeihez és szükségleteihez. Ezt adaptogén tulajdonságnak nevezik, ami igen ritkán fordul elő a gyógynövényeket illetően.
 

Az emberi szervezet egészére pozitív hatást gyakorol. Mindennek felfedezését és alkalmazásának rendszeresítését egészen régre vezethetjük vissza. Anno a vikingek idejében előszeretettel alkalmazták a fizikai állóképesség támogatására.
 

De miként befolyásolja a férfi potenciát?

 

Mint tudjuk a merevedés létrejöttéhez számos külső és belső tényezőre van szükség. Az erek és vénák megfelelő állapota, a vér áramlásának segítése és a megfelelő teljesítőképesség összessége elősegíti az erekció létrejöttét. Minderről részletesen olvashatsz egy korábbi blogbejegyzésünkben, amennyiben még nem tetted meg. Itt igyekezetünk összegyűjteni a merevedési zavarok okait és kezelési lehetőségeit. Érdemes szánnod néhány percet ennek tanulmányozására, hiszen valószínűleg nem véletlenül olvasod most épp ezt a cikket.

 

Az agy működésének serkentése és a fizikai állóképesség javulása pozitív velejárója a Rhodiola Rosea fogyasztásának. Emellett érdemes megemlíteni, hogy a mentális fáradtság és koncentrációzavar csökkenése is tapasztalható alkalmazása során. Az aranygyökérben található hatóanyagok elősegítik továbbá a szervezet stresszhormon, vagyis a kortizol szintjének csökkenését, amely szintén nagyban hozzájárul a férfiak teljesítőképességéhez.

 

A Rhodiola Rosea egyébként erős afrodiziákumként ismert, tehát erős vágykeltő hatással rendelkezik amellett, hogy a merevedés létrejöttét az előzőekben felsorolt módokon támogatja.

 

Amennyiben a merevedési panaszok nem komoly szinten vannak jelen szexuális aktusaid során, úgy lehetséges, hogy egy jól megválasztott étrend-kiegészítő készítmény is segítségedre lehet. Persze a fizikai állóképességed megerősítésére is bátran kipróbálhatod egyik gyógynövény alapú készítményünket. Segítségül összegyűjtöttünk Neked néhány terméket.

 

Mely általunk forgalmazott potencianövelő készítmények tartalmaznak aranygyökeret?


Aranygyökér kivonat

  

150 mg

Panax Ginseng gyökér   150 mg
Goji bogyó kivonat   100 mg
Fahéj kivonat   50 mg

Porított rózsagyökér kivonat

  

150 mg

Panax ginseng kivonat

 

150 mg

Ördögcérna gyümölcs kivonat   100 mg
Porított Fahéj kéreg kivonat   50 mg

Aranygyökér kivonat

  

150 mg

Panax ginzeng

 

150 mg

Ördögcérna   100 mg
Fahéj   50 mg

Rózsagyökér

  

150 mg

Panax Ginzeng

 

150 mg

Ördögcérna   100 mg
Fahéj   50 mg

Rózsagyökér kivonat

  

150 mg

Panax Ginseng gyökér kivonat

 

150 mg

Ördögcérna gyümölcs kivonat   100 mg
Fahéj kéreg kivonat   50 mg

Aranygyökér kivonat

  

100 mg

Panax ginseng kivonat

 

100 mg

Gotu Kola kivonat   100 mg
Fahéj kivonat   80 mg
Petrezselyem levél kivonat   70 mg

Rhodiola rosea

  

100 mg

Panax ginseng

 

75 mg

L-Arginin   200 mg

Aranygyökér

  

85 mg

Ázsiai ginseng gyökér

 

90 mg

Maca gyökér   80 mg
Petrezselyem levél   75 mg

Aranygyökér

  

85 mg

Panax Ginseng

 

90 mg

Ánizsmag   80 mg
Petrezselyem   75 mg

Aranygyökér por

  

75 mg

Ázsiai ginzeng gyökér por

 

100 mg

Rozmaring levél por   75 mg
Fahéj por   90 mg

Aranygyökér por

  

75 mg

Ázsiai Ginzeng gyökér por

 

100 mg

Fahéj por   90 mg
Rozmaring levél por   75 mg

Aranygyökér por

  

75 mg

Ázsiai Ginzeng gyökér por

 

100 mg

Fahéj por   90 mg
Szareptamustár por   75 mg

Rhodiola Rosea gyökérkivonat por

  

60 mg

Panax Ginseng

 

100 mg

Barna mustár száraz mag kivonat   80 mg
Árpa száraz gyümölcs kivonat   60 mg
Fahéj fakéreg kivonat por   40 mg
Golgotavirág teljes növény   30 mg

Rhodiola Rosea

  

50 mg

Panax Ginseng

 

50 mg

Kínai fahéjfa   150 mg
Vicia Faba   150 mg
Withania Somnifera   100 mg

Rhodolia rosea kivonat

  

50 mg

Panax ginseng kivonat

 

150 mg

Maca kivonat   100 mg
L-Arginin HCL   100 mg
Gotu kola kivonat   50 mg

Rhodolia Rosea kivonat

  

40 mg

Panax ginseng kivonat

 

40 mg

Maca kivonat   310 mg
Fűrész pálma kivonat   60 mg

Rhodiola Rosea Lignum rhodium

  

20 mg

Panax ginseng

 

20 mg

Maca gyökér por   300 mg
Fűrész pálma   60 mg
     

Rhodiola Rosea

  

20 mg

Panax ginseng

 

20 mg

Maca gyökér   300 mg
Fűrész pálma   60 mg

Rhodiola Rosea kivonat

  

10 mg

Panax ginseng kivonat

 

20 mg

Maca kivonat   310 mg
Gotu kola kivonat   60 mg

Rhodiola Rosea

  

10 mg

Panax ginseng

 

20 mg

Maca   230 mg
Gotu kola   140 mg

Rhodiola rosea kivonat

  

10 mg

Panax ginseng kivonat

 

20 mg

Maca gyökér kivonat   310 mg
Fűrész pálma kivonat   60 mg

Rhodiola Rosea

  

10 mg

Panax ginseng kivonat

 

20 mg

Maca kivonat
  270 mg
Gotu kola kivonat   100 mg

Rhodiola Rosea kivonat

  

10 mg

Panax ginseng kivonat

 

20 mg

Maca kivonat   310 mg
Fűrész pálma kivonat   60 mg

Rhodiola rosea

  

10 mg

Panax ginseng

  20 mg
Maca gyökér kivonat   310 mg
Fűrész pálma kivonat   60 mg

Szemmel láthatóan nagyon sok potencianövelő készítmény alapját képezi tehát a rózsagyökér. Eredményességét és jótékony hatásait azonban csak úgy tapasztalhatod meg saját magadon, ha adsz egy esélyt egyik készítményünknek. Veszíteni valód biztosan nincs, eredményességével csak nyerhetsz.

 

Amennyiben gyógynövény alapú étrend-kiegészítődet már kiválasztottad, úgy válogass kedvedre online szexshopunk széles termékkínálatából. Ugyanis a szexualitás egészen új formáját ismerheted meg erotikus kellékeink által.

 

Amennyiben kellő érdeklődéssel vagy ezután az intim téma után, úgy böngészhetsz termékkategóriánk sűrűjében. Igyekeztünk kínálatunkat és az egész vonuljel.hu weboldalt úgy létrehozni, hogy az könnyen kezelhető és információval teli legyen az érdeklődők számára.

 

Az intimitást nem szabad véka alá rejteni. Meg kell ismerned úgy magad, ahogyan partnered vágyait és kívánságait, majd megélni mindazokat.

 

Merre is indulj a keresgéléssel?

 

A vonuljel.hu termékkategóriában külön alkategóriákra bontva találod szexuális segédeszközeinket.

 

Férfiként, amennyiben magányos töltöd hétköznapjaidat egy egyéni szexeszköz biztosan jól jöhet számodra, hiszen a vágyaid és igényeid attól még jelen vannak egész lényedben.

Egy jól megválasztott péniszvibrátor jó választás lehet, amennyiben nem a valósághű szexélményeket keresed. Ugyanis ezek a vibrációs funkciójú eszközök egy merev vázba rejtett, puha belsővel rendelkező kényeztetők. A megfelelő síkosítást követően számtalan izgató funkcióval csalogatják ágaskodó péniszedet.

 

A maszturbátorok esetében az egyszer használatos maszturbációs tojásokon és különleges textúrákkal készített örömszerzőkön túl különleges darabokkal is találkozhatsz. A Fleshlight maszturbátorok pornócsillagok valósághű másaként készültek, egy műanyag tokba rejtve. Így egyszerűen kényeztetheted magad kezedben tartva az irányítást és magadnak szabályozva a tempót.

És hogy még érdekesebb legyen a téma, bizony ott vannak a valósághű maszturbátorok, vagy más néven torzók. Ezek ugyanis a női intim területek másolatára készültek. Valósághű látvány, valamint finom anyagának köszönhetően élethű érzést nyújtanak használatuk során. Ezt a valósághű szexélményt a vibrációval ellátott változatok tovább fokozhatják.

 

És ha már valósághű szexélmény. Ajánlatunkban realisztikus szexbabák és guminők találhatók. Ezek az alacsonyabb árfekvésű, gyengébb minőségű guminőktől az egészen valódinak tűnő prémium minőségű szexbabákig igényeidtől függően csak Rád várnak.

 

 

A prosztata izgatókat és vibrátorokat abban az esetben ajánljuk számodra, ha már rutinosabb vagy a szexualitásodat illetően. Ez ugyanis sokak számára kényes téma lehet, mivel bizony a hátsó bejáratot is igénybe kell vedd, hogy megtapasztalhasd a kirobbanó örömöt. Abban az esetben, ha nem idegenkedsz ettől, kategóriánkba böngészve számos kielégítő szexeszközt kínálunk számodra.

Most viszont kiemelnénk néhány, a páros örömfokozást szolgáló szexkelléket is. Osztozzatok partnereddel a kényeztető eszközök kielégítő hatásain!

 

Amennyiben aggodalmaskodsz erekciód tartóssága és mérete miatt, van itt néhány erekciónövelésen túl, a kielégítő aktus után tapasztalt, önbizalom növelő erotikus kellék is számodra. Mire gondolunk?

 

A pénisznagyobbító péniszköpenyek alkalmazásával magabiztos lehetsz méreteidet illetően. Ezek péniszedre húzva annak átmérőjét és hosszát egyaránt növelik. A páros hölgy tagja pedig egészen biztosan élvezni fogja stimuláló hatását az egész aktus során.

 

Az erekciófokozására a pénisznövelő péniszpumpák is segítségedre lehetnek. Ezeket közvetlenül az együttlét előtt kell alkalmazd. Ebben kérheted akár partnered segítségét is, ezzel már az előjáték is megkezdődhet számotokra.

 

A péniszmandzsetták a páros hölgy tagját különböző stimuláló felszínekkel ellátva vezetik az orgazmusig. A férfiak erekcióját pedig fokozza a pénisz körbe ölelésével. A nyitott végének köszönhetően mégsem érzed azt, hogy teljesen be lennél öltöztetve…

 

A péniszgyűrűk szintén különleges darabjai lehetnek az aktusaitoknak. Ezek erekciómegtartó, szorító tulajdonságaikon túl egészen különleges stimulációt adnak mindkettőtöknek. Egyes darabok még vibrációs funkcióval is el vannak látva a maximális kényeztetésetek szolgálatára.

 

A rezgő funkciójú eszközök nem véletlenül piacvezető szexuális segédeszközei az erotikus termékek széles csoportjának. A párvibrátorok ergonomikus formatervezéssel, tökéletesen illeszkedő kialakításukkal, valamint orgazmusig vezető rezgéseikkel kényeztetik az arra vágyó párokat. Ezek általában c íves kialakítású, csiklót, hüvelyt és péniszt egyidőben ingerlő örömszerző eszközök.

 

Amennyiben rövidke leírásunkkal felkeltettük érdeklődésed, már meg is van, hogy melyik kategóriánkba klikkelj. Itt termékenként szintén részletes információt kapsz az anyagokat, méreteket és funkciókat tekintve.

 

Válaszd ki a legizgatóbbnak tűnő szexuális segédeszközt, dobj még a kosaradba egy vízbázisú síkosítót

és rendeld meg online szexshopunkból mindezt!

 

A vonuljel.hu gyors szállítást, diszkrét csomagolást és kielégítő szexkellékeket garantál számodra!


A személyes vásárlást kedvelőknek sincs okuk szomorkodni. Nyíregyházi üzletünkbe ellátogatva szintén megtalálsz mindent, amire csak szükséged lehet. Mindezt exkluzív környezetben, részletes tájékoztatással és naprakész információkkal karöltve.