< > Információk

Kategóriák


Minden címke 1


Mutasd az összes cikket...

Tippek a női libidó növelésére

Tippek a női libidó növelésére

 

A nemi vágy csökkenése, néhány esetben teljes szintű elmaradása számtalan problémát vonz magával. Szexshopunk a női libidó hiányáról szóló blogbejegyzésében részletesen olvashatsz a női szervezet ciklikus működéséről, a nemi vágy elhalványodásáról, ennek idejében történő felismeréséről és kezelési lehetőségeiről. Ebben a cikkben hoztunk számotokra néhány erotikus kelléket, amelyeket alkalmazva könnyen felpezsdítheted az ellaposodni látszó nemi életedet.

 

Ahogyan az élet számos területén, úgy a szexualitás témájában is szükség van igényeid és vágyaid ismeretére. Ennek hiányában sajnos csak a sötétben tapogatózol. Természetesen nem azt mondjuk, hogy minden erotikus témában otthonosan kell mozognod, de tested és lelked kívánságait fel kell ismerned, és tudnod kell kielégíteni azokat. A kielégítés módjára számtalan lehetőséged van, és egyre mélyebbre merészkedve a témában újabb és újabb kapuk nyílnak majd meg előtted ezzel kapcsolatban.

 

Valószínűleg felismerted, hogy a nemi életed a csodás élmények és színes tűzijáték helyett, csupán a szürke árnyalataival írható le. Ennek ellenére nem kell elfogadd ezt a tényt, elég megtalálnod a módot arra, hogy visszafordíthasd ezt a színesebb oldalra!

 

Jól jönne néhány ötlet a libidó növelésére? Segítünk!

 

Libidó növelő kapszulák és tabletták


Első helyen a libidó növelő kapszulákat és tablettákat említenénk. Ez, a szexpatikánkban kapható természetes alapanyagokból készült készítmény a hölgyek érzékeinek felcsigázására szolgál. A nemi vágy felélénkítése egyetlen kapszula bevételével is lehetséges. A libidó növelők természetes alapanyagait attól függően válogatták össze, hogyan is hat az a hormonháztartásra. A férfi potencianövelőkhöz hasonlóan egyes növények kivonatait és porított zúzalékait tartalmazza, egyetlen kapszulába vagy tablettába zárva. A leggyakrabban a kardamom, a maca-gyökér és ginzengek, a damiana, a gyömbér, a fenyőkéreg és a férfi potencianövelőkben is előszeretettel alkalmazott növények vágyfokozó hatásait használják ki. A javasolt adagolásról minden termék esetében részletes útmutatót találsz, de általában a nemi aktus megkezdése előtt kb. 2 órával ajánlott bevenni a választott készítményt. A kívánt hatás eléréséhez érdemes az útmutató szerint adagolni tablettádat.

 

A spanyol csepp


A spanyol cseppet már őseink is afrodiziákumként ismerték. A vágyfokozó hatása egészen elképesztő. Alkalmazásával csodálatos szexélmények tapasztalhatók meg, mindez a felhasználása során tapasztalt felfokozott izgalmi állapotnak, megnövekedett nemi vágynak és intenzívebb orgazmusnak köszönhető. A spanyol cseppet az italunkba, de akár közvetlenül a nyelvünk alá is cseppenthetjük. Az adagolása egyes gyártók által forgalmazott szerelem cseppek esetében eltérhet, hiszen hatáserősségük nem feltétlenül egyezik. Javasolt a szexuális együttlét előtt rövid idővel alkalmazni, amely körülbelül 10-15 percet jelent. A két leggyakoribb alap összetevője az L-arginin és a C-vitamin, amelyek egymás hatását támogatják. Az L-arginin növeli a szervezet nitrogén-oxid szintjét, ami a véráramlást és erek működését pozitívan befolyásolja. A hölgyek esetében a vagina és klitorisz vérellátásának növekedése figyelhető meg, aminek hatására erőteljesebb orgazmus tapasztalható. A férfiak és nők esetében közös pozitív jellemzőként említhető a libidó növekedése és a fizikai állóképesség javulása. Az L-arginin egy aminosav, amely felszívódásához és szervezetbe való beépüléséhez elengedhetetlen a C-vitamin megfelelő szintje a szervezetben. A spanyol cseppeket nők és férfiak egyaránt alkalmazhatják.

 

Vágyfokozó kozmetikumok


A libidó csökkenésének tapasztalásakor olykor szükség lehet az érzékek felcsigázására. Az intenzívebb stimuláció meghozhatja várva várt hatását. A nemi életünket egyszerűen, egy vágyfokozó kozmetikum hatásával is izgalmassá tehetjük. Ezek a stimuláló készítmények a csikló és mellbimbók bizsergető izgatásával hozzák lázba a nőket. A stimuláló gélek eltérő módon, de hasonlóan izgató hatást elérve kényeztetik a hölgyek érzékeit. A választott vágyfokozó kozmetikum összetevőitől függően hűsítő, melegítő és bizsergető érzésekkel örvendeztetik meg a csiklót és a mellbimbókat.

 

Masszázstermékek 

Az érzéki masszázsok is vágykeltő hatással bírhatnak. Az erotikus pillanatokat talán érdemes lehet egy csodás masszázsélménnyel kezdeni. A bőrödön végig csurdogáló masszázsolajok libabőrössé tehetik és vággyal tölthetik meg egész testedet. A szexuális vágyat tovább fokozza párod érzéki érintése, amely egy ehető összetevőkből álló masszázstermék esetében a kezein túl, akár nyelve érintése is lehet. Egyes masszázsolajok és masszázsgélek az illatokon és más esetekben ehető tulajdonságokon túl, olykor melegítő hatással és vágykeltő feromonnal kiegészítve érik el a kívánt magas libidót. A feromonokról és vágykeltő hatásaikról egyébként egy korábbi cikkünkben már részletesen írtunk Nektek.

 

Testfestékek

Partnered lágy ecsetvonások által csodálatos körvonalat rajzolhat formás testednek. Az ehető testfestékeket néhány izgató ecsetvonás után, akár le is nyalogathatja bőröd minden centiméteréről. Mennyire izgató lesz számodra minden egyes érintés?! Azonnal az egekbe szökik a testedben gyülemlő vágy.

 

Szexjátékok

Az érzékek felcsigázására mit sem ajánlhatnánk, mint egy izgató rezgő funkcióval kényeztető, extra stimulációt nyújtó női vibrátort? Mik közül választhatsz?

 

Csiklóizgatók

A léghullámos és rezgő csiklóizgatók a klitorisz stimulálásával érik a hölgyek vágyott izgalmi állapotát. A csikló a hölgyek idegvégződésekkel teli érzékeny pontja. Ennek ingerlése csodálatos élményeket képes nyújtani a hölgyek számára. A léghullámos csiklóizgatókat alkalmazva akár érintés nélkül is lehetséges az orgazmus elérése. A lüktető és pulzáló érzések, amelyeket a választott örömszerző nyújt, elképesztő módon ingerlik a klitoriszt. A rezgő csiklóizgatók esetében már a testtel való érintkezés elengedhetetlen, ez azonban mit sem von le az élvezeti értékéből, sőt! A rezgő érzések számtalan módban képesek kényezteti a női test érzékeny pontjait. Igen, ezeknél az örömszerzőknél nem csupán a klitorisz izgatása lehetséges, éppúgy más erogén zónákat is könnyen ingerelhetsz a vibráló érzésekkel. Akár a léghullámos, akár a rezgő csiklóizgatót választod, a libidód az egekbe ugrik majd.

 

Vibrátorok

A vibrátorok talán a legrégebben ismert női kényeztetők. A hölgyek érzékeit és vágyait egy jól megválasztott vibrátorral könnyen az egekig repíthetjük. Az egyedi igényeknek megfelelően választva lehet akár egy g-pontos vibrátor, egy csiklóizgatós vibrátor, egy klasszikus rúdvibrátor vagy akár egy élethű vibrátor, a hatásuk minden esetben elképesztő. Stimulációjuk egyes esetekben kizárólag rezgő érzésekkel, míg máskor akár toló és rotáló funkciókkal kiegészítve is kényeztethet. Ezt természetesen Te magad választhatod ki a vásárlás során. A nemi vágy vagy libidó növelése mellett a multiorgazmus élménye is egészen közel kerülhet hozzád egy vibrátor használatával.

 

Wandek,masszírozók

A vibrációs funkciójú masszírozók ellazíthatják egész tested. A rezgő érzések bőrödhöz érve izgalommal töltik meg teljes valódat. A masszírozó vibrátorokhoz egyébként jól passzolhat egy korábban említett masszázstermék is. Együttes használatuk elképesztő magasságokba repíthet. Az erotikus tevékenység során a libidód csökkenése helyett, sokkal inkább annak kiugró növekedésére számíthatsz.

 

 

A felsorolt szexjátékok esetében egyébként eldönthetitek, hogy az előjátékhoz használjátok azokat, vagy akár az egész aktust végig asszisztálja örömszerzőtök.

 

Amennyiben nem használtatok még hasonló szexkütyüket, mindenképp vessetek be egyet a következő együttlétetekkor. Nem fogtok csalódni.

 

A libidó csökkenése néha nagy riadalomra ad okot, hiszen addig nem tapasztalt visszaesés érzékelhető a nemi vágyat tekintve. Ahogyan azonban szexshopunk cikkéből olvashattátok, elég lehet néhány egyszerű módszer és máris minden visszatér a régi kerékvágásba. Próbáljatok ki a felsorolt tippek közül néhányat és bízunk benne eredménye meggyőz majd benneteket! Természetesen a komolyabb testi, lelki és pszichés eredetű libidó csökkenés vagy teljes szintű libidó hiány esetében javasoljuk, hogy keress fel problémáddal egy szakembert!