< > Információk
Kategóriák

PRORINO - Potencianövelő étrend- kiegészítő kapszula férfiaknak 5x

7 990 Ft
Nincs raktáron

Prorino potencianövelő étrend-kiegészítő készítmény az egészséges szexualitásért

 

A Prorino 100%-ban természetes hatóanyagú, férfiak számára kifejlesztett, potencianövelő étrend-kiegészítő készítmény. A Prorino kifejezetten javasolt a kezdetleges merevedési zavarokkal küzdők, stresszhatás által negatívan befolyásolt, megromlott szexuális teljesítőképességű férfiak számára.  

A Prorino használatával elérhető az impotencia kezdetleges tüneteinek enyhítése, esetleg teljes megszüntetése. A merevedési zavarokon túl jelentős javulás tapasztalható a fizikai teljesítőképesség tekintetében.

Alkalmazása során megnövekedett szexuális vágy, fizikai állóképesség, erekció megtartás, és késleltetett magömlés tapasztalható. A Prorino alkalmazása során a két aktus közötti regenerálódási idő lerövidül, ezáltal magabiztos többszöri együttlétet biztosítva. A Prorino jó hatással van a keringésre, védi a szívet, növeli a természetes tesztoszteron szintet, javítja a központi idegrendszeri funkcióit, segíti a szervezet stressz-kezelését fokozza a  szellemi és fizikai teljesítőképességet. A merevedési zavarokkal küzdő, vagy kiemelkedő teljesítményre vágyó férfiak körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, természetes anyagok felhasználásával készült étrend-kiegészítő készítmény.

 

Alkalmazása:

  • Alkalmazása kizárólag felnőttek részére ajánlott!
  • A termék glutént tartalmaz, így az arra érzékenyek számára nem ajánljuk!
  • Más gyógyszerkészítményekkel történő együttes alkalmazásáról kérje ki kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze véleményét!
  • Javasolt egyszeri adagja 1 kapszula, 2 dl folyadékkal lenyelve. Szájon át történő alkalmazásra a nemi aktus megkezdése előtt körülbelül 15-20 perccel.  
  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
  • Alkohollal történő egyidejű fogyasztása nem javasolt!

 

Tárolási feltételek:

  • A készítmény száraz helyen, fénytől védve, szobahőmérsékleten (max. 25°C-on) tárolandó. Szedése kizárólag a dobozon feltüntetett lejárati időn belül ajánlott!

 

A doboz tartalma:

  • 5 db kapszula bliszterben

 

A készítmény szervezetre gyakorolt hatása:

  • Megnövekedett szexuális vágy
  • Kemény, tartós erekció
  • Gyors hatás
  • 20 percen belüli felszívódási idő
  • Hosszan tartó szexuális teljesítőképesség
  • Akár 2 napig tartó hatás
  • Káros mellékhatás nem ismert

 

 

Aktív összetevők:

  • 45% vörös ginseng gyökér por: 290 mg
  • 14,7% L-Arginin: 95 mg
  • 14% Maca gyökér por: 90 mg
  • 4,7% Damiana gyökér por: 30 mg
  • 4,7% Ginkgo Biloba kivonat: 30 mg
  • zselatin
  • színezékek: E132, E171
  • csomósodást gátló: magnézium-sztearát

 

Vörös ginseng -Panax ginseng - koreai ginseng - ázsiai ginseng - embergyökér:

A legtöbb potencianövelő egyik összetevője a ginzeng. Szexuális vágykeltő hatással bír. Alkalmazását a szexuális zavarok kezelésére, valamint a szexuális vágy fokozására előszeretettel javasolják. Ezen kívül a ginzeng javítja a spermiumok minőségét és azok számát. Tartós használata segít az impotencia tüneteinek enyhítésében, valamint növeli a szexuális teljesítőképességet.

 

L-arginin:

Az L-arginin elengedhetetlen eleme az egészséges immunrendszernek. Az L-arginin növeli a szervezet nitrogén-oxid szintjét, ami a véráramlást és erek működését pozitívan befolyásolja. Ennek hatására a merevedési zavarok is javíthatók. A hölgyek esetében a vagina és klitorisz vérellátásának növekedése figyelhető meg. Ennek hatására erőteljesebb orgazmus tapasztalható. A férfiak és nők esetében közös pozitív tapasztalatként említhető a libidó növekedése és az állóképesség javulása.
 

Maca gyökér - perui ginzeng - Lepidium meyenii:

A perui ginzeng néven is ismert maca gyökér a szexualitást befolyásoló hatásai révén kiemelkedő helyen szerepel. B-vitaminokban, magnéziumban és cinkben gazdag. A hormonháztartásra gyakorolt pozitív hatásai mellett javítja a fizikai állóképességet, és energizáló hatással rendelkezik. Erős vágyfokozó, magas libidó-, és potencianövelő hatással bír. A férfi termékenységre is pozitív hatást gyakorol, hiszen rendszeres alkalmazásakor a spermiumok mennyiségét és minőségét is képes növelni.
 

Damiana - Turnera diffusa:

A damiana ősi afrodiziákumként is említhető. Vegyületei pozitívan hatnak az idegrendszerre, javítják a stressztűrő képességet, támogatják a szervezet ellenálló képességét, és növelik a fizikai teljesítőképességet. Libidó stimulálónak is nevezik, hiszen a férfi és női szervezetben egyaránt pozitív irányba billenti a nemi vágyat. Segíti az erekció létrejöttét, annak tartós állapotának fenntartását. Emellett érzékenyebbé teszi az erogén zónákat, nagyobb szexuális élvezetet nyújtva az aktusok alkalmával.
 

Ginkgo biloba:

A ginkgo biloba szexualitásra gyakorolt jótékony hatásaiként említendő a vér áramlásának növekedése és az agyi működés élénkítése. Ez roppant fontos szerepet játszik a merevedési zavarokkal küzdők számára. Javítja a közérzetet, ami elengedhetetlen az egészséges szexualitás eléréshez. Ezek által alkalmazásakor a nemi vágy növekedése, valamint fokozott izgalmi állapot és erőteljesebb orgazmus tapasztalható.
 


Oldalunkon lévő leírásaink, információink tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember, gyógyszerész vagy orvos véleményét! A készítmény nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étkezést és az egészséges életmódot. Részletes leírást a dobozon, vagy a dobozban lévő tájékoztatón található. Kisgyermek elől elzárva tartandó!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!