< > Információk

Kategóriák


Minden címke 1


Mutasd az összes cikket...

Gotu kolával a tartós erekcióért

A potencianövelő Gotu kola

 

 

A gyógynövény alapú potencianövelő készítményekben számos összetevővel találkozhatunk. Aktuális blogbejegyzésünkben szeretnénk ezek közül kiemelni az ázsiai gázló, latin megnevezése szerint Centella Asiatica névre hallgató, de általában Gotu Kola-ként feltüntetett növény potenciára gyakorolt pozitív jellemzőit.

 

Az Ázsia lápos területein őshonos növényt évezredek óta alkalmazzák az élet számos területén. A mentális panaszok kezelésére, mint a depresszió, álmatlanság, krónikus fáradtság rendkívül hasznos növény. Ezeken túl Európában leggyakrabban a visszeres panaszok és bőrbetegségek kezelésére alkalmazzák.

 

Hogyan lesz a Gotu kola a potencianövelők hasznos alapanyaga?

 

Korábban már bemutattuk Nektek az erekció létrejöttének folyamatát. Mivel a Gotu kola jelentős mértékben támogatja és javítja az agyi funkciók megfelelő működését, így pozitívan befolyásolja a merevedés folyamatát is.

 

Az erektált állapot létrejöttéhez a nemi vágyon túl szükség van a megfelelő lelki, pszichés és fizikai állapot meglétére. A szexuális vágy hatására a központi idegrendszer által elindul a merevedés folyamata. A hormonális és idegrendszeri folyamatok összessége bizony nagy támogatást igényel ahhoz, hogy mindez megfelelő eredményt produkáljon. A pénisz barlangos testei vérrel telítődnek és a kiáramló vér mennyisége csökken, kemény erekciót produkálva ezzel. De ahogyan említettük, erről a merevedési zavarról szóló korábbi blogbejegyzésünkben részletes tartalmat találhatsz.

 

Mégis fontosnak tartottuk ezt a néhány mondatot leírni ahhoz, hogy megérthesd a Gotu kola potencianövelőkben betöltött szerepét.

 

  

Az agyi funkciók megfelelő szintű működése nagyon fontos ebben az esetben is. A pszichés problémák, a depressziós tünetek, a szorongásos panaszok és stressz enyhítésével egy kezdetleges potenciazavar könnyedén orvosolható lehet. Mindehhez egy jól megválasztott étrend-kiegészítő készítmény meghozhatja számodra a kívánt hatást.

 

Az agy megfelelő szintű vérellátása éppolyan pozitívan hat az erekció folyamatának egészére, ahogyan az egészséges pszichés állapot. A vérkeringés normál szintű működése a kívánt merev állapotú pénisz elérésnek szintén alappillére. Mindezeket egészséges szinten tartva válik a Gotu kola potencianövelő szerré.

 

A hasonló hatású gyógynövények kombinációjával lehengerlő hatás érhető el a szexualitásodban. A csökkenő pszichés problémák önmagukban jobb közérzetet biztosítanak, hát még a stabil lábakon álló önbizalmad, amelyet az ágyban nyújtott teljesítményed után egyre magasabb szinten tapasztalhatsz. 

 

Amennyiben a szexuális aktusaid során jelentkező merevedési problémák még kezdetlegesnek mondhatók, úgy érdemes kipróbálnod szexpatikánk egyik potencianövelő étrend-kiegészítő termékét.

 

Késleltető hatással bír-e a Gotu kola?


A válasz határozott igen!  Visszajelzések alapján mindenképpen fontosnak tartjuk kiemelni az ejakuláció késleltető hatását, amely jó hír lehet a korai magömléssel küzdők számára. A potencianövelésen és magömlés késleltetésén túl a Gotu kola alkalmazása során a sperma mennyiségi és minőségi javulása is megfigyelhető.

 

Amennyiben az aktus idejét tovább szeretnéd növelni, úgy érdemes a szexpatikánkban megvásárolható késleltetők között is körbenézned.

 

Melyik készítmény a megfelelő számodra és mi alapján érdemes választanod?


Éppen ezért írjuk már sokadik cikkünket az erekciótámogató készítmények hatóanyagairól, hogy segíthessünk megtalálni az egyedi igényeitekhez megfelelő terméket.

A készítmények más-más gyógyszerformában, különböző alapanyagokból és eltérő hatáserősségben tartalmaznak egyes gyógynövényeket. Ezeket megismerve könnyebb lesz a választás is számotokra.

 

Amennyiben a Gotu kola, mint potencianövelő alapanyag tűnik részedre megfelelőnek, úgy az alábbi készítmények közül érdemes választanod:

Gotu kola

  

140 mg

Panax ginseng

 

20 mg

Maca   230 mg
Rhodiola Rosea   10 mg

Gotu kola

  

140 mg

Panax ginseng

 

20 mg

Maca   230 mg
Rhodiola Rosea   10 mg

Gotu Kola kivonat

  

100 mg

Panax ginseng kivonat

 

100 mg

Aranygyökér kivonat   100 mg
Fahéj kivonat   80 mg
Petrezselyem levél kivonat   70 mg

Gotu kola kivonat

  

100 mg

Panax ginseng kivonat

 

20 mg

Maca kivonat
  270 mg
Rhodiola Rosea   10 mg

Gotu kola kivonat

  

60 mg

Szibériai ginseng

 

20 mg

Maca kivonat   210 mg
Fokhagyma   110 mg

Gotu kola kivonat

  

60 mg

Panax ginseng kivonat

 

20 mg

Maca kivonat   310 mg
Rhodiola Rosea kivonat   10 mg

Gotu kola kivonat

  

50 mg

Panax ginseng kivonat

 

150 mg

Maca kivonat   100 mg
L-Arginin HCL   100 mg
Rhodolia rosea kivonat   50 mg

Gotu Kola kivonat

  

10 mg

Maca gyökér por

 

310 mg

Fűrész pálma kivonat   60 mg/27 mg
Szibériai ginseng kivonat   20 mg

Gotu kola kivonat

  

10 mg

Szibériai ginseng

 

20 mg

Maca gyökér   310 mg
Fűrész pálma   60 mg

Gotu kola

  

10 mg

Szibériai ginseng

 

20 mg

Maca   310 mg
Fűrész pálma   60 mg

Gotu kola kivonat

  

10 mg

Szibériai ginseng kivonat

 

20 mg

Maca kivonat   310 mg
Fűrész pálma kivonat   60 mg

Gotu kola kivonat

  

10 mg

Szibériai ginseng kivonat

 

20 mg

Maca kivonat
  310 mg
Fűrész pálma kivonat   60 mg

 

A termékekre kattintva részletes leírást találsz annak adagolásáról és hatóanyagainak jellemzőiről. Amennyiben más potencianövelő gyógynövényekről is szívesen olvasnál, úgy görgess végig előző blogbejegyzéseink között, hiszen ezek mind hasonló tematika szerint készültek.

 

Ahogyan oly sokszor elmondtuk már a vonuljel.hu nem csupán egy online szexshop. Mi legjobb tudásunk szerint szeretnénk a támaszotokká válni, mindezt a szexualitásotokat érintő kérdések megválaszolásával és ötleteket adva a nemi életetek színesebbé tételéhez. Miután megtaláltátok magatokat az intimitásotokban, úgy bátrabban hívjátok majd táncba partneretek is, megfűszerezve ezzel a megszokott intim együttléteket.

 

Mit ajánlunk még a vágy fellobbantásához?

 

Férfiként jónak bizonyulhat a magányos esték során egy rezgő funkciókkal ellátott péniszvibrátor, amely ugyan nem váltja ki egy női partner szerepét, de garantáltan kielégítő élményt eredményez használata során.

 

Persze ehhez érdemes beszerezned egy vízbázisú síkosítót is, amely biztosítja a kellően nedves érzést az egész maszturbáció során.

 

A pároddal eltöltött intim percek sem kell, hogy unalmasan teljenek. Itt csupán el kell döntened, hogy mihez is keresed a megfelelő szexuális segédeszközt. Az előjátékot indíthatnátok mondjuk egy vibráló érzésekkel kényeztető masszírozóval. Ezzel mindkettőtök testét ingerelhetitek, elérve ezzel a kívánt izgalmi állapotot.

Ehhez javasoljuk számotokra a szexpatikánkban kapható masszázsolajok, vagy masszázsgélek használatát is. A kellően csúszós állapoton túl egyes készítmények még melegítő hatással is izgatják bőrötöket, a kellemes illataromákról nem is beszélve.

De ha már a masszázsnál tartunk, a masszázsgyertyák szintén különlegessé tehetik az intim perceket. Ezeket meggyújtva, majd a testetekre csurgatva izgatóan elmasszírozhatjátok egymáson.

 

Nem kell félnetek, a gyertya használata során nem túl forró, így a bőrötök égés nélkül marad. Maximum „csak” a vágytól égtek majd… 

 

És hát attól függetlenül, hogy a potenciazavarról olvasgatsz, van rá esély, hogy nem vagytok kezdők a szexualitás világában. Amennyiben már mélyebbre is merészkedtetek, és nem idegen számotokra az alá-fölérendeltségi viszony, úgy a BDSM kategóriájában is érdemes szétnéznetek.

Ha lázba hoz benneteket a kötözés nyújtotta izgalom, vagy egy őrjítő bilincs látványa, érdemes keresgélnetek erotikus kötözőink között.

Persze a mellcsipeszek fájdalmas izgatása, vagy a paskolók nyújtotta égő érzések a bőrön szintén vággyal tölthetnek meg. Minden ehhez szükséges erotikus szexeszközt megtaláltok nálunk.

 

Válasszatok partnereddel közösen, így garantáltan tetszeni fog mindkettőtöknek a választott erotikus kellék! Természetesen vannak olyan esetek is, amikor ez is tetszene, de azt is szívesen kipróbálnátok. És hát nem meglepő, nem vagytok ezzel egyedül. Pontosan az ilyen esetekre készültek a BDSM szettek, ahol gondosan összeválogatva, minőségi szexkellékek, izgató hatásukkal várják, hogy feltüzeljenek benneteket, mindezt egyetlen dobozba rejtve.

 

A férfiak fantáziája, mint tudjuk igen piszkos, és hát miért ne izgatná fel őket az, ha végig nézhetik partnerük átélt örömeit. Persze nem kell a hölgyeknek sem szabadkozniuk, jól tudjuk ez fordítva is így van.

 

Na de visszatérve az örömszerzéshez. Egy vibrátorral, vagy egy igényeitekhez választott dildóval kielégítő élményt nyújthatsz párodnak. Hidd el Téged is felcsigáz majd, ha látod szíved hölgyét elélvezni! Lehetséges, hogy ennyire kézenfekvő és mégsem gondoltál még erre a vágykeltő módszerre. Válassz tehát egy ingerlő hatású csiklóizgatót, egy kielégítő g-pontos vibrátort, egy kétvégű dildót, vagy akár egy análkúpot és okozz örömet ezzel partnerednek! Neked sem lesz utolsó élmény, az egyszer biztos.

 

Rendeld meg a vonuljel.hu intim webáruházból a kiválasztott potencianövelő készítményt egy örömszerző kíséretében és éljetek át a kielégítő élményeket!