< > Információk

Kategóriák


Minden címke 1


Mutasd az összes cikket...

A Ginkgo biloba és L-Arginin potencianövelő hatása

Ginkgo biloba és L-arginin a potencianövelők alapjaként


Napjainkban az egészséges szexualitás megélésének érdekében számtalan segítség áll rendelkezésünkre. A férfiak esetében gyakran előforduló probléma a merevedési zavar, vagy erektilis diszfunkció. Erről amennyiben még nem tetted meg, egy korábbi cikkünkben részletesen olvashatsz. Itt kifejtjük a merevedési gondok lehetséges okait, kezelési lehetőségeit, valamint ajánlunk néhány erekciófokozó erotikus terméket is számotokra.

 

A rendszeres nemi életet élő férfiak körében napjainkban elég sokszor előforduló panasz a merevedési zavar. Ez nem csoda, hiszen a rohanó, stresszes mindennapok önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy a teljesítőképesség hanyatlani kezdjen. A fellobbanó szexuális vágy érzését pedig nem pont egy „majd legközelebb” mondattal zárnánk le.

 

A merevedési gondok egyszerűen kezelhetők akár egy alkalmi potencianövelő étrend-kiegészítő termék alkalmazásával. A férfi szervezetnek esetenként csupán némi vitamin, vagy ásványi anyag pótlásra van szüksége. Tudniillik a szervezet megfelelő működése és ebből kifolyólag a hormonok egyensúlya éppúgy, ahogyan a nők esetében meghatározza szexuális vágyaink és teljesítőképességünk milyenségét.

 

Miért is ne próbálnád ki egyik szexpatikai potencianövelő étrend-kiegészítő termékünket?


A megfelelő ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok bevitelével támogathatod férfiasságodat. Ezek az anyagok kiegészítik a remélhetőleg tápanyagdús étkezésedet, és könnyű felszívódásuknak köszönhetően egyszerűen beépülnek szervezetedbe, stabil alapot biztosítva ezzel férfiasságodnak is.

A hatóanyagok gondos összeválogatásával készültek el a vonuljel.hu online szexshopunkban forgalmazott gyógynövény alapú potencianövelő étrend-kiegészítő készítmények is. Számtalan természetes eredetű anyagnak, gyógynövénynek és fűszernövénynek a fogyasztása pozitívan hathat a férfi teljesítőképességre.

Ebben a blogbejegyzésünkben a ginkgo biloba és L-arginin jótékony hatásait mutatjuk be Nektek.
 

A ginkgo biloba, más néven páfrányfenyő egy ősi növényfaj, amely elsősorban Kínában volt honos. A páfrányfenyőt különleges szerkezete és gyönyörű, legyezőszerű leveleiből felépülő lombkoronája miatt az európai kontinensre dísznövényként telepítették.

Levelei tavasztól őszig állnak rendelkezésre. Ezek magas flavonoid és terpenoid tartalmúak, amelyek közül a legmagasabb mennyiségben a ginkgolidok és bilobalidok vannak jelen. Azt hiszem ez már elég sokatmondó a növény nevét illetően.

A gingko biloba kivonatait alkalmazzák számos területen. Néhányat kiemelve a szédülés, fülzúgás, mandulagyulladás kezelésére is alkalmas. Az öregkori demencia és Alzheimer-kór tüneteinek enyhítésére is tökéletes gyógynövény.

 

És hogyan hat a ginkgo biloba a férfi potenciára?


Hatásos gyógynövényként ismert a depresszió és impotencia kezelésében.

Kiváló antioxidáns, javítja az anyagcserét és koncentrálókészséget, emellett pozitívan hat a vérerek működésére.

 

Élénkítő hatása mellett az egész test, ezáltal a pénisz vérellátása is jelentős mértékben javul. A vérerek megfelelő működése, mint tudjuk az erekció létrejöttének alapja. A páfrányfenyőben található flavonoidokat és terpenoidokat szervezetünk hasznosítja, ezáltal megfelelő vérbőséget biztosítva a merevedés folyamatához. Ennek köszönhetően keményebb és tartósabb erekció tapasztalható. A ginkgo biloba rendszeres alkalmazásával akár jelentős javulás is elérhető a tartós potenciazavarral élő férfiak körében. Itt azért megemlítenénk, hogy a páfrányfenyőt alkalmazva a férfiaknál tapasztalt szexuális funkciók javulása, a hölgyek libidójának javítására is éppolyan pozitívan hat.

 

A szexuális válasz-ciklus 4 fázisában pozitív változás tapasztalható. Ezek a fázisok a vágy fázis, az izgalmi fázis, az orgazmus és a megnyugvás.

Mi az L-arginin és hogyan befolyásolja a férfi potenciát?

 

Az L-arginin egy aminosav, amelyet a szervezet természetes úton is képes előállítani, ehhez azonban elengedhetetlen bizonyos anyagok jelenléte is a szervezetben. Ezeknek az anyagoknak a szinten tartásával egyensúlyban tartható a test L-Arginin szintje. Ellentétes esetben bizony pótlásra is szorulhat. Mindezt befolyásolhatja a stresszes életvitel, illetve a túl magas fizikai aktivitás a mindennapokban.

 

Gyakran alkalmazzák artériás betegségek és magas vérnyomás természetes gyógyszereként. Ez már önmagában választ adhat kérdésünkre, hiszen az erek működésére és a vér áramlására pozitívan ható természetes anyag.

 

Mindennapi pótlására a halak, baromfi, vörös húsok és tejtermékek fogyasztásával van lehetőség.  Emellett a tökmag, szójabab, földimogyoró, csicseriborsó és lencse is jelentős mértékben tartalmazza az említett aminosavat. Az emberi szervezet elsősorban a fehérjék előállítására használja fel az L-Arginint.

 

A korábban említett fizikai teljesítményfokozó, véráramlás növelő, és az érrendszer egészségét támogató tulajdonsága miatt számos potencianövelő étrend-kiegészítő termék hasznos összetevője.

Önmagában az L-Arginin-ről nem jelenthető ki, hogy potencianövelőként működik, azonban a megfelelő anyagokkal kombinálva határozottan merevedési problémák enyhítését szolgáló természetes aminosav.

 

A korábbi cikkünkben bemutattuk az erekció létrejöttének folyamatát. Így most csupán annyit emelnénk ki, hogy a pénisz erektált állapota úgy jön létre, hogy a szexuális izgalom hatására az idegrendszer jelet küld a péniszedben lévő barlangos testeknek, ezek vérrel való telítődését elősegítve. Mindez úgy lehetséges, hogy a péniszben lévő erek kitágulnak, a véráramlás fokozódik, a barlangos testek vérrel telítődnek és máris tettre kész pénisz tapasztalható. Ahhoz azonban, hogy ez a folyamat megfelelően működjön a szervezet nitrogén-oxid anyagot használ fel, ami szabályozza a pénisz vérellátását. És itt emelnénk ki az L-arginin fontosságát, hiszen ez az aminosav a nitrogén-oxid megfelelő szintű termelődésének egyik alappillére.

 

A megfelelő mennyiségű L-Arginin, egyéb pozitív hatású természetes hatóanyagokkal kombinálva tartós erekciót produkálhat. Ezeket potencianövelő étrend-kiegészítő készítményekbe rejtve bátran alkalmazhatod.

 

A potencianövelőket általában más-más, a férfi teljesítőképességet támogató összetevőkkel kombinálva, komplex formában vásárolhatod meg. Széles termékkínálatunkban biztosan megtalálod a számodra megfelelő étrend-kiegészítőt.

 
Mely általunk forgalmazott potencianövelő készítményben találkozhatsz a ginkgo bilobával?

 

Az azonos hatású alapanyagok felhasználása egy-egy étrend-kiegészítő készítményben egyáltalán nem probléma. Ebben az esetben ugyanis az alapanyagok hatásai nem összeadódnak, hanem sokszorozódnak. Ezt tudományosan szinergizmusnak nevezik. Ilyen esetekben a kívánt hatás sokszoros erősségben tapasztalható.

Az L-arginin tartalmú étrend-kiegészítő készítményekben gyakran találkozhatunk C-vitaminnal, vagy más néven aszkorbinsavval. Ez nem véletlen. Az imént kifejtett gondolatmenetre egy jó példa lehet ez, hiszen a c-vitamin megsokszorozza, és erősen támogatja az L-arginin hatását. Ezt a pozitívumot kihasználva alkalmazzák rengeteg vágyfokozó és potencianövelő készítményben a két hatóanyag kombinációját.

 

Amennyiben a vágyfokozás során nem elégszel meg az alappal, úgy válaszd a C-vitamin és L-arginin együttes hatását.

A drogériánkban kapható Cobeco spanyol vágyfokozó cseppje elképesztő izgalmat kínál számotokra.

A páros mindkét tagjánál bátran alkalmazható, hiszen hatását a nők is, éppúgy ahogyan a férfiak tapasztalhatják érzékeiken.

Melyik nálunk vásárolható potencianövelőkben található L-arginin?

L-Arginin

  

1450 mg

Panax ginseng gyökér kivonat   38 mg
Maca gyökér   190 mg
Fűrész pálma gyümölcs por    25 mg

És ez csak néhány a Kovilux SxMan potenciára ható alkotóelemei közül. Az összetevőinek listájáról bővebben olvashatsz a linkre kattintva!

L-arginin

  

535 mg

Panax ginseng kivonat   50 mg
Maca gyökér kivonat   20 mg
Tengerparti fenyő   26,7 mg
Koffein   20 mg
Folsav   100 mcg
B2-vitamin   0,7 mg
B3-vitamin (niacin)   8 mg
B5-vitamin (pantoténsav)   3 mg
B6-vitamin   0,7 mg
B12-vitamin   1,25 mcg

L-Arginin

  

200 mg

Panax ginseng   75 mg
Rhodiola rosea   100 mg

L-Arginin HCL

  

100 mg

Panax ginseng kivonat   100 mg
Maca kivonat   200 mg
Rozmaring kivonat   50 mg

L-Arginin HCL

  

100 mg

Panax ginseng kivonat   150 mg
Maca kivonat   100 mg
Gotu kola kivonat   50 mg
Rhodolia rosea kivonat   50 mg

Választásodat a kívánt gyógyszerforma, valamint egyes összetevők hatáserősségei befolyásolhatják. Mindezeket tanulmányozhatod az adott termékre kattintva. Minden szexpatikai termék esetében részletes leírást találsz az adott potencianövelő étrend-kiegészítő összetevőiről és ajánlott alkalmazási módjáról.

 

Amennyiben elégedett voltál a tájékoztatást illetően, olvasd el bátran többi blogbejegyzésünket is. Ezek hasonló tájékoztató jellegű tartalmakkal várnak.

 

Nézz körül online szexshopunkban, és válassz valamit a vonuljel.hu széles termékkínálatából.

Ahogyan a szexpatikai termékeknél, úgy minden más erotikus termék esetében is részletes termékleírást találsz az adott szexuális segédeszköz tulajdonságait, anyagát és használati módját illetően.

 

Legyen az:

 

 

Persze nem csak magadra gondolhatsz. Ha feldobnád a partnereddel közösen megélt, már megszokott szexjeleneteiteket, válassz egy:

 

 

Vonulj el, válaszd ki a legizgatóbb szexeszközt, rendeld meg tőlünk és élvezd ingerlő hatását a választott terméknek! A diszkrét csomagba rejtett szexkellékeket pedig a gyors szállítást követően, akár már másnap használatba is vehetitek.