< > Információk
Kategóriák

LOVETOY bilincs Fetish Pleasure Fluffy Hand Cuffs Black - fém, fekete plüss borítással

5 290 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy

Lovetoy bilincs Fetish Pleasure Fluffy Hand Cuffs Black

A Lovetoy termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán. Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik: 

„A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.

A Lovetoy a BDSM kategória termékeiben is megcsillogtatta a tőlük már jól megszokott, színvonalas termékeit.

 

Ismerősen cseng a BDSM szexuális irányvonal?

Nem véletlen, hiszen a vad szexuális szerepjátékok iránti érdeklődést E.L. James trilógiájának első része,  A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) szinte azonnal magas szintre emelte. A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. Ha partnereddel igazán bevállalósak vagytok, talán megtaláltátok a nektek való kategóriát.

 

A BDSM szexélmények egyik alapja lehet a kötözés nyújtotta izgalom.  Ha tetszik, hogy partnered uralkodhat tested fölött, amíg te mozdulni sem tudsz, vagy éppen te vennéd át az irányítást, akkor a Fetish Pleasure Fluffy Hand Cuffs Black erotikus bilincs jó kelléke lehet a következő együttléteteknek. A fetish-játékok nagy népszerűsége nem véletlen. A szabadságérzet csökkentése izgalommal tölti meg az egész testet, ami jó alapjául szolgálhat egy vad aktusnak. A puha plüss borítás és a fémes, hideg érzésű lánc a csuklón azonnal izgalommal tölti meg az egész testet. Nem csak a viselője, de az uralkodó fél is élvezheti mindezt, hiszen a látványa sem hétköznapi. A hosszú láncnak köszönhetően akár szabadabb mozgásteret is elérhetünk. Így az sem probléma, ha az ágy rácsrésze kissé messzebb esik. Egészen vad szexélmények tapasztalhatóak meg, amennyiben meritek feszegetni saját határaitokat. Kezdjétek mondjuk a Lovetoy plüss borítású fém bilincsével mindezt. Természetesen két kulcsot mellékelünk a bilincshez, hogy az a játék végeztével könnyen kioldható legyen.

 

Termék jellemzői:

  • Anyag:  fém és plüss

  • Szín: ezüst és fekete

  • A lánc hossza: 5,8 cm

 

Termék előnyei:

  • állítható csuklórész

     

Rendeld meg online-szexshopunkból a Lovetoy plüss borítású bilincset, és a vad együttlétet követően nézz vissza a következő merész darabért!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!