< > Információk
Kategóriák

BIJOUX INDISCRETS maszk Blind Passion Mask - fekete színben

2 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Bijoux indiscrets

Bijoux Indiscrets fetish-maszk Blind Passion Mask

A Bijoux Indiscrets egy nők által, nők számára alkotott erotikus vállalat. 2006-ban indult hódító útjára az erotika piacán, amelyet minden lépésükkel saját elképzelésük szerint kezdtek átformálni. A szexualitás természetessé válását szerették volna elérni, és a hétköznapok részévé tenni. A női nemet tekintve szükség van egy befogadó környezetre, hiszen az intimitásra mindenkinek szüksége van. A szexualitás fogalmát egészen magas szintre emelve, minden hölgy számára elérhető közelségbe hozza az érzékiség rejtett zugait. Beigazolódni látszik ennek az újító útnak a pozitív hatása, hiszen ma már egyes helyeken nyíltan beszélhetünk minderről. A legfontosabb, hogy mindenki megismerje, majd hagyja kiteljesedni legbelsőbb vágyait. Az erotikus kiegészítők, vágyfokozók, játékszerek széles választéka igényes formát öltve válhatnak a hétköznapok részévé. A kérdés, hogy milyen mélyre merészkedünk ennek tengerében. A Bijoux Indiscrets környezet és állatok tisztelete iránti elköteleződését mi sem bizonyítja jobban, minthogy termékei gyártása során ügyelnek a vegán alapanyagok, illetve újrahasznosítható anyagok használatára.

 

Mi is a BDSM?

A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. 

 

A BDSM világában az érzékeknek átadva magatokat, érhettek el felejthetetlen élményeket. Ezek fokozására kiválóan alkalmas lehet egy érzéki szemfedő. Ezek viselésével testedet még inkább arra ösztönözve, hogy minden apró érintésre, és érzésre különösen érzékenyen reagáljon. Ha nem látjuk szemünkkel mi is történik, fantáziánkra és partnerünkre bízunk minden mozdulatot, ezzel téve még izgalmasabbá az együttléteket. A maszkok látványa pedig azonnal lázba hozza partnerünket. A Bijoux Indiscrets Blind Passion szemmaszkja gyönyörű külsőt öltve rejt el szemed elől mindent, lázba hozva ezzel az egész testedet. Az egyszerű design ellenére vadító megjelenést biztosít, így partnerednek sem lesz oka panaszra. A fetish-játékok tökéletes kiegészítőjeként szolgálhat. Elég egy jól megválasztott darab, és máris forró lesz a levegő körülöttetek. A Bijoux Indiscrets márkához híven, minőségi anyag felhasználásával készült ez a csodás szemmaszk is.

 

Termék jellemzői:

  • Anyag:  műanyag

  • Szín: fekete

 

Termék előnyei:

  • minőségi csomagolás

     

Vásárold meg tőlünk a Bijoux Indiscrets izgató szemmaszkját, ezután vonulj el partnereddel, és nyűgözd le egy kis szerepjátékkal!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!