< > Információk
Kategóriák

SEVEN CREATIONS péniszpumpa X Factor Enlanger Pump - áttetsző, pumpás, vákuum szabályzással, vízálló

10 890 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Seven Creations

Seven Creations erekció növelő péniszpumpa X Factor

A péniszpumpák használatával kellő magabiztossággal vághatsz neki a következő aktusodnak. Próbáld ki, és tedd próbára különleges működését!

 

Hogyan működik a péniszpumpa?

A péniszpumpák a vákuumos működésével péniszed merev állapotát könnyen elérheted, és a szívó érzésnek köszönhetően pedig izgalommal telik meg minden porcikád.

Az erek a vákuumos szívó hatásnak köszönhetően kitágulnak, ezáltal az erekciót keményebbé téve. Rendszeres használatával akár péniszed méretét is növelni tudod. A teljesítményed pedig magáért beszél majd.

Partnerednek sem lesz ellenére, hogy együttléteiteket ezzel a szexuális segédeszközzel indítsd útjára. Az extra kemény erekciód, és kielégítő teljesítményed tudatában rendszeres társaddá válhat majd a péniszpumpa. Ha a kényelemre és gyorsaságra törekszel, akkor már az automata péniszpumpák használata is könnyít helyzeteden. Használatával rövid időn belül elérhető a megfelelő erekció, tartós használata során méretnövekedés is tapasztalható.

Fizikai előnyein túl, rendszeres használói tartós önbizalom növekedésről számoltak be. Hiszen mire is lehetnének büszkébbek a férfiak, ha nem az állóképességük kiválóságára?! A péniszpumpák sikerességéhez javasoljuk a rendszeres használatot. Ez a szobában, de akár a zuhany alatt is megtehető.

Már a pumpálást követően szemmel látható javulás tapasztalható, ami persze nem állandó. Nem véletlen, hogy a tapasztaltabb pornósztárok a felvétel előtt közvetlenül veszik használatba kedvenc darabjukat. A tartós eredmények eléréshez a rendszeresség a legfontosabb.

 

Mit nyújt a Seven Creations X Factor péniszpumpa számotokra?

A Seven creations X Factor péniszpumpa alkalmas kezdők számára is. Egy színtelen, henger alakú, robusztus külsejű örömfokozó eszköz.

Az egészen gyenge szívóerősségtől kezdhetjük megtapasztalni az egyre feszesebb érzéseket a péniszen.

A manuális pumpaszerű résszel indítható a szívófunkció, valamint a tökéletes tömítésnek köszönhetően tartható fent a vákuumhatás, amin az eredményessége alapszik.

Ennél a terméknél kézi pumpálásra lesz szükség, aminek erősségét mi magunk szabályozhatjuk. A skálázott, henger alakú készülék oldalán könnyen ellenőrizhető a méret változása.

Az erekció növelésén túl a szívó érzések az orális szex élményét idézhetik, ezáltal szexjátékként is megállja a helyét. Ezen felül pedig stimuláló belseje ingerli tovább a péniszt, a már amúgy is érzékeny állapotában.

Az erekció növelő péniszpumpád mellé 3 eltérő színű szilikon gyűrűt kapsz, amelyet szükség esetén cserélhetsz. Emellett még egy tisztítókendőt is rejt a csomagod.

 

Mit érdemes tudni a péniszpumpa anyagairól?

Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk. 

 

Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és hőre lágyuló tulajdonságokkal rendelkező műanyag anyag. Ezt kihasználva előszeretettel alkalmazzák a szexuális segédeszközök gyártása során is.

A kellő szilárdságot igénylő játékszerek esetében kiváló alapanyag lehet például a rúdvibrátorok előállításakor. Ezen túlmenően szinte minden segédeszközben megjelenik valamilyen formában, egyes esetekben csak a tokban, a váz szerkezetében, de gyakran maga a kényeztető főbb részeként.

Általában az alacsonyabb árfekvésű erotikus eszközök gyártásakor használják. Előnyeként említhető, hogy jó rezgésvezető és viszonylag tartós anyag.

Hátrányaként említendő fontos szempont azonban, hogy nem valósághű, sokkal inkább kemény anyagról beszélhetünk.

 

Használatához a vízbázisú síkosítókat javasoljuk. A péniszpumpa használatát követően, elemeire szedve, langyos szappanos vízzel, vagy a segédeszköz tisztítók egyikével érdemes megtisztítanod segédeszközödet.

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású

  • Hossz: 30 cm

  • Átmérő: 7 cm

  • Anyag: ABS, szilikon

  • Szín: áttetsző

 

Termék előnyei:

  • vízálló

  • eredményesség

  • izgató áttetsző külső rész

  • kényelmes használat

  • 3 eltérő színű szilikongyűrűvel


Termék hátrányai:

  • manuális

 

Az erekció növelő péniszpumpa használatával tartós eredmény érhető el. Rendeld meg tőlünk, és gyors szállítást követően bizonyosodj meg róla Te magad! Élvezzétek partnereddel közösen a lehengerlő élményeket!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!