< > Információk
Kategóriák

INYA péniszgyűrű Regal Teal - türkiz színben, vibrációs funkcióval, vízálló, akkumulátoros

11 490 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Inya

Inya vibrációs péniszgyűrű Regal Teal

Az Inya az egyszerű,de nagyszerű élményeket nyújtó szexuális termékek márkája. A piaci igényeket kielégítő funkciókat és minőségi anyagokat egyesítik örömszerzőikbe, ezáltal a legkielégítőbb élményt nyújtva használatuk során. Elérhető árkategóriájú szexuális-wellness termékeit ismerhetjük meg. A páros örömfokozók között kiemelkedő darab a Regal Teal.

 

Mikor ajánljuk a péniszgyűrűk használatát?

Amennyiben a merev állapot tartóssága okoz számodra problémát, az erekciómegtartó péniszgyűrűk lehetnek segítségedre. A vibrációs és vibráció nélküli változatok egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. Az erektált péniszed tövére, kevés síkosítóval felhelyezve, a vér visszaáramlását akadályozva érheted el az erekció megtartását. Partnerednek pedig az extra vibrációval rendelkező változatok még intenzívebb stimulálást adnak, az egyszerűbb ingerlő érzésen túl. A péniszgyűrű működését a hímvessző működésén keresztül érthetjük meg. A pénisz merevedését a benne található barlangos testek vérrel történő telítődése okozza. A hímvesszőbe nyugalmi állapotában is beáramlik a péniszbe szövetek vérellátása érdekében, de a barlangos testekbe nem. Szexuális izgalom hatására a barlangos testek megnyílnak és telítődnek vérrel. A nyugalmi állapothoz képest 30-40 szeres mennyiségű vér áramlik a péniszbe. A pénisz merevedésével a vér elvezetésére szolgáló vénák beszűkülnek és a vér bennreked a barlangos testekben, így a pénisz merevvé válik. A vénák ugyanakkor természetesen elengedik a vért, ami természetes módon újból utánpótlásra kerül. A péniszgyűrű használatával a vénákon keresztüli vér visszaáramlása lassítható, így az erekció keményebb és tartósabb lesz. Akárcsak a péniszköpeny esetén, itt is figyelni kell a megfelelő méretválasztásra. Kezdőként elsősorban a rugalmasabb gyűrűk használata javasolt. Merev, keményebb anyagból készült péniszgyűrűk esetén ügyeljünk a sérülés veszélyére. Bármilyen kellemetlen érzés esetén azonnal távolítsuk el a segédeszközt! A péniszgyűrűt magömlést követően óvatosan el kell távolítani.  Használata egy alkalommal kb. 20 percig javasolt.

 

A Regal Teal egy egyedi formájú, stílusos megjelenéssel bíró péniszgyűrű. Tökéletes darabja lehet az előjátéknak, de az is lehetséges, hogy az egész aktusotokat végig bizseregteti. A rugalmas tulajdonságának köszönhetően bármilyen mérethez és formához könnyedén igazodik. Testbarát szilikonból készült, amely bársonyos érzetével öleli körbe férfiasságodat. A vibrációs motor a felső csiklóstimuláló részbe lett elhelyezve. Ennek köszönhető, hogy az aktus alkalmával nem csupán a férfi, de a páros hölgy tagja is különleges ingerlést érezhet. Ez az ékes vibrációs funkciójú péniszgyűrű 7 különböző rezgés mintát, 7 eltérő intenzitású módot kínál a legjobb élmény eléréshez. Egyedülálló szexuális élményben lehetek részetek. A 100%-ban vízálló tulajdonságnak köszönhetően akár a zuhany alatt, vagy egy erotikus fürdőzés alkalmával is élvezhetitek a péniszgyűrű izgató rezgéseit. A beépített akkumulátornak, és a mellékelt mágneses töltőkábelnek köszönhetően könnyedén újratöltheted játékszered, amennyiben már gyengülne energiaszintje.

A legjobb élmény eléréséhez mindenképp szükséges a megfelelő síkosítás. Ehhez a vízbázisú síkosítók egyikét javasoljuk, hiszen ezek nem lépnek kölcsönhatásba a péniszgyűrűd anyagával, így nem károsítják azt. Az erotikus percek után már csak meg kell tisztítanod játékszered, amihez ajánljuk a segédeszköz tisztítók egyikét, vagy langyos, szappanos víz használatát.

 

A szexuális élvezeteknek még közel sincs vége. A szexpatikánkban ugyanis a potencianövelők, illetve erekciófokozó kozmetikumok széles kínálata vár. De természetesen a hölgyeknek is jár a jóból. Az ő esetükben a vágyfokozó kozmetikumok, és a libidó növelő tabletták hozhatják meg a vágyott hatást. Mi minden együttlétetekre mutatunk valami újat.

 

Használata:

  • Kevés síkosítóval helyezd péniszedre a gyűrűt
  • A vezérlőgombbal aktiválhatod a rezgő funkciókat, és váltogathatsz közöttük
  • A kívánt intenzitásba csak élveznetek kell partnereddel az ingerlő stimulálást
  • Az erotikus játék végén már csak alapos tisztítást kell végezz a péniszgyűrűdön
  • Szükség esetén akkumulátora töltést igényel

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású
  • A kis méretű örömszerzők közé sorolható
  • Hossz: 4,3 cm
  • Átmérő: 3 cm
  • Anyag:  bőrbarát szilikon
  • Szín: türkiz
  • Akkumulátor: újratölthető
  • Speciális jellemző: vibrációs hatású

 

Termék előnyei:

  • könnyű tisztíthatóság
  • vízálló
  • 7 különböző rezgési és 7 sebességi fokozat
  • különleges design
  • USB töltőkábellel újratölthető

 

Termék hátrányai:

  • töltést igényel

 

Az Inya örömszerzők különleges szexélménnyel ajándékoznak meg! Rendeld meg tőlünk a Regal Teal péniszgyűrűt, és pezsdítsd fel a pároddal töltött intim perceket! Az örömszerződ diszkrét csomagolásba rejtve, akár már másnap megérkezik hozzád.

 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!