< > Információk
Kategóriák

BAILE felcsatolható vibrátor Jessica Strap-on 1 - testszínű, távirányítóval, elemes, (17 cm)

5 490 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Baile

Baile Jessica Strap-on 1 felcsatolható vibrátor

A felcsatolható vibrátorok extrém erotikus eszközei lehetnek, egy szenvedéllyel túlfűtött aktusnak. Tökéletes játékszer lehet a szerepjátékok alkalmával, ahol a vibráló műpéniszek izgató hatása mindkettőtöket feltüzelheti. A Baile Jessica Strap-on 1, kifejezetten hölgyek számára készített, felvehető, erezett felületű, élethű dildó. A forma és a kialakítás, az erezet, a színe valósághűvé teszi a kinézetét. A fej részben egy vibrációs motor helyezkedik el, ami plusz stimulációt okoz. A rezgő érzés erősen stimulálja a hölgyek erogén pontjait, ezáltal az orgazmus sokkal intenzívebb lehet.

A Jessica Strap-on 1-et elsősorban férfiak számára találták ki, de hölgyek is használhatják. A leszbikus párokra gondolva a dupla felcsatolható vibrátorok elsöprő gyönyört adnak mindkét nő számára. A felcsatolható műpénisz használatával a hölgyek megtapasztalhatják férfi segítség nélkül is a behatolás érzéki pillanatait. A vibrációs funkció bekapcsolása során pedig az egész testet megbizsergető élményben lehet része a befogadó félnek.

A Jessica Strap-on 1-hez egy távirányító csatlakozik, 2 db AAA elemekkel működik, ami nem tartozék. A távirányítón kapcsolja be az On gombot, majd forgassa el a mellékelt tápegység tárcsáját a min-től a max felé, ezzel tudja állítani a  motorok rezgésének erősségét, és tökéletesen testre tudja szabni  az  intenzitást,  majd az Off gombbal kikapcsolható. Az öv méretre állítása elasztikus hevederrel történik,  kényelmesen illeszkedik a csípőhöz. Könnyed szétszedhető, így egyszerűbb a tisztítása.

A Jessica Strap-on 1 testbarát PVC-ből készült.

 

Mit érdemes tudni a vibrátor anyagáról?

Az örömszerző anyaga PVC, ami ftalát- (phthalate) mentes! A PVC, más néven a poli vinil-klorid, egy hőre lágyuló, rendkívül széles körben használt műanyag. Két formáját különböztethetjük meg, amelyek a kemény és lágy PVC. A szexjátékszerek gyártásakor elsősorban a lágy formáját alkalmazzák. Fizikai tulajdonságait tekintve igen hajlékony és kevésbé sérülékeny anyag, mint például a TPE. A kellő merevséget igénylő, de egyben rugalmas szexjátékszerek tökéletes alapanyagaként szolgálhat. Az élethű dildók, realisztikus vibrátorok, vagy anális örömszerző eszközök esetében gyakran találkozhatunk a PVC anyagokkal.

A kémiai vegyületekkel szemben nagy ellenállást mutat, a mechanikai tulajdonságait tekintve pedig igazán anyagról beszélhetünk. Hátránya, hogy alacsony a hőmérséklet toleranciája, aminek következtében 140°C feletti hőmérséklet hatására bomlani kezd, 160°C felett pedig olvadásnak indul. Ellenálló a különféle környezeti hatásokkal és kopással szemben, ami ideálissá teszi hosszú élettartamra tervezett erotikus kellékek elkészítéséhez. Előállítása viszonylag olcsó, maga az anyag könnyen megmunkálható.

Az ellenálló tulajdonsága miatt azonban nehezen lebomló anyagról beszélünk, ami a PVC-vita tárgyát képezi a környezetvédők körében. A tartósságának előnyeként említhető, hogy ennek köszönhetően nem igényel folyamatos újragyártást. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra. A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül.  Fizikai jellemzőit tekintve kifejezetten ajánljuk az anális játékszerek és dildók esetében is a PVC anyagból készült termékeket.

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Tulajdonságok:

  • Vízálló
  • Hossz: 17 cm
  • Átmérője: 4,5 cm
  • Színe: testszínű
  • Testbarát szilikon bevonat
  • Elemes
  • Egyszerű kezelés
  • Könnyen összeszerelhető és szétszedhető az egyszerű tisztítás érdekében
  • Állítható derékpánt
  • Távirányítós



Szeretnéd feldobni szerelmi életedet? Az Jessica Strap-on 1 a tökéletes eszköz a számodra!
 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!