< > Információk
Kategóriák

LOVETOY péniszköpeny Pleasure X-Tender Penis Sleeve 3 - realisztikus, testszínű, vízálló, (18,5 cm)

4 090 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy

Lovetoy pénisznagyobbító péniszköpeny Pleasure X-Tender Penis Sleeve 3

A Lovetoy termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán. Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik:

„A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.”

 

Mi a péniszköpeny?

 A pénisznagyobbító péniszköpeny az örömszerzés céljából jött létre. Használatakor a péniszre, esetleg vibrátorra helyezve, a kívánt stimuláció eléréshez annak mérete könnyen növelhető. Férfiként nem kell azon aggódnod, hogy méreted nem lesz elegendő partnerednek, hiszen a péniszköpenyek használatával mélyebbre juthatsz. A hímvesszőre helyezve, annak hosszát és átmérőjét egyaránt növeli. A stimuláció pedig mindkét fél számára érzékelhető. A belső felszín a férfit, amíg a külső kialakítása a hölgy hüvelyét kényezteti izgató érzéseivel. A stimuláció fokozása céljából egyes darabok különleges barázdált, lyukacsos, hullámos és egyéb felszínekkel készültek. Néhány péniszköpeny extra vibrációs funkcióval is rendelkezik, amely rezgő érzéseivel tovább fokozza a különleges ingerlést. Használatával a korai magömlés feledésbe merülhet, hiszen az önbizalom mellett, a férfi teljesítőképessége is jelentős mértékben nő.

Figyeljünk a helyes méretválasztásra!

Péniszköpeny vásárlásakor rendkívül fontos a helyes méretválasztás. A túl szűk viselése kényelmetlen, ugyanakkor, ha túl tág és laza, könnyen lecsúszhat a hímvesszőről. A péniszköpenyt a pénisz tövéig kell felhelyezni. Ha kialakítása folytán lehetséges és péniszköpeny túlzottan hosszú, a fölösleges részt a hímvessző töve felőli részén le lehet vágni. Előfordulhat, hogy nem sikerül az első választással megtalálni a kényelmes méretet. Ebben az esetben a tökéletesen illeszkedő darab megtalálásáig kell próbálkozni. Vannak puhább és keményebb anyagból készült péniszköpenyek. Kezdésként törekedjünk a puhább típust választani.

Néhány tudnivaló a Pleasure X-Tender Penis Sleeve 3 péniszköpenyről:

A péniszköpenyt a péniszre, vagy vibrátorra egyaránt használhatjuk. A Pleasure X-Tender Penis Sleeve 3 kiváló anyagok felhasználásával, realisztikus külsővel, és valósághű érzést nyújtó belső felülettel készült. A felhelyezésnél érdemes odafigyelni, hogy kellő síkosítás után a megfelelően merev péniszre helyezzük azt fel. A péniszed méretének hosszát 2,54 cm-el, míg átmérőjét 30%-al növeli. Az örömfokozó hossza üreges a pénisz megfelelő behelyezéséhez. A makkrész 5 cm, a pénisz behelyezésére szánt üreges rész pedig 13,5 cm hosszúságú. Az anyag vastagságának köszönhetően az érzések kevésbé lesznek intenzívek a férfi számára, így az ingerek ellenére az aktus hossza jelentős mértékben nőhet. A hölgyek hüvelyét azonban az erezett stimuláló felszín a valódi péniszhez hasonlóan izgatja. A testhőmérsékletű péniszköpeny használatához nincs más dolgotok, mint az aktust megelőzően meleg vízbe áztatni azt. Vízálló tulajdonságának köszönhetően akár a zuhany alatt, vagy egy érzéki fürdőzés alkalmával is használhatjátok. A Pleasure X-Tender Penis Sleeve 3 anyaga TPE, amely különleges élethű érzést biztosít, valamint ftalát (phthalate)és latex mentes! TPR vagyis termoplasztikus gumi, TPE pedig más néven termoplasztikus elasztomer. Néhány gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják, de lényegében ugyan arról az anyagról van szó. Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról van szó, mely rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg. Kiváló az oxidációval és öregedéssel, valamint vegyi anyagokkal és időjárási körülményekkel szembeni ellenállása. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Mindezeken felül könnyen színezhető, újrahasznosítható (ami nagy előny a klasszikus gumival szemben) és remekül szigetel az elektromossággal szemben. Pár apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR fényesebb, kevesebb hőfokon olvad mint a TPE. A ftalát a  PVC lágyítására használják, hogy rugalmasak legyenek a  termékek. A nehezen lebomló ftalát a legelterjedtebb szennyező anyagok, gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalátszennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet rá.

 

A tökéletes élmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. A vízbázisú síkosítók használatával nem csak az élmény lesz felejthetetlen, de örömszerződ anyagát sem károsítod. Az aktus végeztével pedig nincs más dolgod, mint a segédeszköz tisztítók egyikével, vagy langyos szappanos víz használatával megtisztítanod a péniszköpenyedet.

 

Használata:

  • Érd el a megfelelően merev állapotot

  • Felhelyezés előtt fontos egy kevés síkosítót használnod

  • Húzd péniszedre

  • Élvezzétek a kívánt módon, az ingerlő hatását

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Teljes hossz: 18,5 cm

  • Üreges rész hossza: 13,5 cm

  • Átmérő: 3,9 cm

  • Anyag:  TPE

  • Szín: testszínű

 

Termék előnyei:

  • vízálló
  • könnyen tisztítható

  • egyszerűen felhelyezhető

  • erezett, realisztikus külső felszínnel

 

Termék hátrányai:

  • csak a megfelelően merev péniszre helyezhető fel 

 

A Lovetoy pénisznagyobbító péniszköpenyek széles termékpalettája tárul eléd. Rendeld meg webshopunkból a megfelelő darabot, és a gyors szállítást követően már élvezhetitek is előnyeit.

 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!