< > Információk
Kategóriák

SATISFYER péniszvibrátor Men Vibration+ Connect App - fekete színben, okos, ingyenes applikációval, vízálló, akkumulátoros, szilikon

24 795 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Satisfyer
Vízálló Igen

Satisfyer péniszvibrátor a Men+ Vibration Connect App

A Satisfyer, a folyamatosan növekvő szexuális-wellness ágazat egyik vezető márkájaként van jelen az erotika piacán. A piaci igényeknek eleget téve alkotják meg időről-időre a legjobb élményt nyújtó, és minden igényt kielégítő örömszerzők széles termékpalettáját. Lehetőséget ad a modern szexualitás megélésére. Az elérhető közelségbe került maszturbátorok között te is biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő terméket.

 

Mitől különleges a Satisfyer Men+ Vibration Connect App péniszvibrátor?

A Men+ Vibration egy innovatív, különleges kialakítású, péniszvibrátorok kategóriába sorolható erotikus eszköz. Minőségi anyagok felhasználásával készült, izgató funkciókkal ellátott örömszerző. Funkcióját tekintve több izgató hatással is rendelkezik. A fekete színű, modern tervezésű vázba rejtett, stimuláló belső felszínnel ingerli péniszednek különösen a makkrészét. Különleges kényeztető hatását tovább fokozza a vibrációs módok széles skálája. Előre beprogramozott 14 különböző rezgési mód van praktikus makkvibrátorodba rejtve, amelyeket tovább bővíthetsz igényeid szerint. Így biztosan megtalálod a számodra legjobb élményt nyújtó kényeztetési módot.

A valósághű érzést nyújtó belső lágy szilikon anyag ölelése és a rezgő érzések együttese repít a csúcsig. A Men+ Vibration péniszvibrátort az okos funkcióknak köszönhetően applikáción keresztül, akár a telefonodról is vezérelheted az izgató rezgéseket. A Satisfyer Connect alkalmazás letöltése után csak össze kell hangold okos eszközödet és örömszerződet, majd kezdődhet is a távirányítású erotikus játszma. Ezt Bluetooth-on, vagy interneten keresztül teheted meg, iOS és Android rendszeren keresztül egyaránt. Megalkothatod a kedvenc rezgési módozatot, és ezt akár könnyedén meg is oszthatod a Satisfyer más felhasználóival is.

Az IPX7, vízálló tulajdonságnak köszönhetően akár a zuhany alatt, vagy egy erotikus fürdőzés alkalmával is élvezheted a makkvibrátor izgató rezgéseit. A suttogó módban működő halk örömszerző használata során nem kell attól tartanod, hogy bárki is meghall majd eközben. A beépített akkumulátornak, és a mellékelt töltőkábelnek köszönhetően könnyedén újratöltheted játékszered, amennyiben már gyengülne energiaszintje. A Satisfyer a Men Vibration+ péniszvibrátor esetében is 15 év gyártói garanciát vállal, bizonyítva ezzel termékei kiválóságát.

Mit érdemes tudni az örömszerző anyagáról?

A péniszvibrátor belső, a férfiasságot ölelő része szilikon anyagból készült.

Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk. 

A legkielégítőbb játszadozás eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. A vízbázisú síkosítók használatával nem csak az élmény lesz felejthetetlen, de örömszerződ anyagát sem károsítod. A maszturbálás végeztével pedig nincs más dolgod, mint megtisztítani örömszerződet a segédeszköz tisztítók egyikével, vagy langyos szappanos víz használatával. A Satisfyer saját gyártású síkosítói és segédeszköz tisztító és fertőtlenítő termékei mind megtalálhatóak szexpatika menünk alatt.

 

A szexuális élvezeteknek még közel sincs vége. A szexpatikánkban ugyanis a potencianövelők, illetve erekciófokozó kozmetikumok széles kínálata vár.

 

Használata:

  • Végezd el a megfelelő síkosítást
  • A makkrész behelyezése után indulhat a játék
  • Kapcsold be játékszered
  • Váltogass igényeid szerint a rezgési funkciók között
  • Éld át az eddigi legjobb orgazmusodat
  • Az erotikus játék végén már csak alapos tisztítást kell végezz a péniszvibrátorodon
  • Szükség esetén akkumulátora töltést igényel

 

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású
  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható
  • Hossz: 17,5 cm
  • Átmérő: 4,5 - 6,5 cm
  • Anyag: ABS, bőrbarát szilikon
  • Szín: fekete
  • Akkumulátor: Lítium-Ion
  • Speciális jellemző: vibrációs hatású

 

Termék előnyei:

  • könnyű tisztíthatóság
  • vízálló
  • 15 év gyártói garancia
  • applikációs vezérelhetőség
  • rengeteg stimulációs mód
  • különleges design
  • a Satisfyer márkára jellemző különleges, egyedi csomagolás
  • USB mágneskábellel újratölthető
  • csendes működés

 

Termék hátrányai:

  • a péniszvibrátor töltést igényel
  • elsősorban csak makkstimulációra alkalmas

 

 

A Satisfyer maszturbátorok a modern szexualitást kedvelő férfiak szívét megdobogtatva csábítanak újabb élmények megélésére.

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!