< > Információk
Kategóriák

RENEGADE prosztata izgató Vibrating Massager III Black - fekete színben, vízálló, elemes

11 390 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Renegade

Renegade prosztata vibrátor Vibrating Massager III. Black

A Renegade a férfiak örömszerzését szolgálja kényeztetői által. A szexualitás világában egészen mélyre merülhetünk a prosztata izgatók megismerésével. A Renegade a garancia arra, hogy a férfiak is többféle módon juthatnak el az orgazmusig. Ez esetben a Vibrating Massager III. Black lehet a megfelelő választás a felejthetetlen élmény eléréséhez.

Mi a prosztata?

Az egészséges férfitest belső elválasztású mirigye, amely váladéktermelésével segíti a hímivarsejtek célba érését. Az egészséges nemi életet élő férfiak esetében a termelt váladék kiürül, majd újra termelődik. Mindenképpen fontos ennek cserélődése az egészséged fenntartásáért, hiszen ennek hiányában a gyulladásos állapotok és komoly prosztatát érintő problémák léphetnek fel. Ha már ismered ezt az intim területet testeden, és az egészségen túl szereted megélni az erotikus élményeket, a prosztata izgatása felkeltheti vágyaidat.

A prosztata ingerlése sokak számára nem fér bele a normál szexualitás fogalmába, ezért elsősorban az extrémebb, nyitottabb élvezeteket kedvelő férfiak érdeklődését keltheti fel ez a téma. Hiszen a pontos elhelyezkedése egyénenként eltérhet. Azonban legjobban az ánusznyíláson át tapintható ki. A kezdők számára ajánlott ujjai segítségével felfedezni a mirigy elhelyezkedését, és ingerlése során megtapasztalni az általa nyújtott gyönyört. Ha mégis úgy érzed mélyebbre vágyakozol, vagy az erősebb ingerlést kedveled nézz körül online-szexshopunk kínálatában, hiszen összeválogattuk számodra a legjobb élményt nyújtó prosztataizgatókat. Ezek használatával az eddig ismeretlen erotikus élmények izgalmát élheted át. Kínálatunkban találkozhatsz az egyszerűbb prosztata izgatókkal, ezek a saját mozdulataid által masszírozzák, ingerlik a gyönyörpontodat. Amennyiben rutinosabb vagy, a prosztata vibrátorok sem lesznek túl merészek számodra. A speciális kialakításon túl, a rezgő motorral szerelt szexuális segédeszközök nyújtanak csodás élményt használójának. A vibrációs érzés rövid időn belül az eddig talán ismeretlen, de valaha átélt legjobb orgazmusodhoz vezethet.

 

Mitől különleges a Renegade Vibrating Massager III. Black prosztata izgató?

Ahogyan a nőknél, a férfiak esetében is törekednek a gyártók a tökéletes szexélmények eléréséhez. Egyénenként eltérőek lehetnek az igények a kielégülés módjában. Egyeseknél kizárólag a hüvelyi szexélmények, míg másoknál a saját kényeztetés magasabb dimenziója is szóba jöhet. A prosztata izgatása kényes, de egyre nagyobb teret hódító szexuális irányvonal. A Renegade Vibrating Massager III. Black prosztata masszírozót az utóbbi izgatási módot kedvelők számára alkották meg. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. Enyhén ívelt kialakítású, szilikon és ABS anyagból készült masszírozó. Mindez a legjobb behelyezés, és felejthetetlen élvezetek eléréshez. Kialakítása révén könnyedén behelyezhető a szűk bejárat ellenére is. Tökéletesen illeszkedik a test bármilyen formájához. A rezgő funkció aktiválásával hihetetlen érzésekkel kényeztetheted magad. A masszírozó egy rezgő funkcióval rendelkezik. Ezt a behelyezhető töltényszerű vibrátornak köszönhetjük, aminek működéséhez 3 db LR44 elem szükséges. A vízálló tulajdonságának köszönhetően kedvedre használhatod a zuhanyzás, vagy fürdőzés alkalmával is.

Használd óvszerrel, vagy anélkül, de a tökéletes élmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. A vízbázisú síkosítók használatával nem csak az élmény lesz felejthetetlen, de örömszerződ anyagát sem károsítod. A maszturbálás végeztével pedig nincs más dolgod, mint a segédeszköz tisztítók egyikével, vagy langyos szappanos víz használatával megtisztítanod a prosztata izgatódat.   

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted a masszírozódat

  • Aktiváld a rezgő funkciót

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd, néha elemcsere szükséges

 

Termék jellemzői:

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 10,7 cm

  • Átmérő: 3 cm

  • Anyag:  szilikon, ABS

  • Szín: fekete

  • Elemes

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • vízálló

  • vibrátoros

 

Termék hátrányai:

  • a vibrátor működéséhez elem szükséges

 

A Renegade prosztata masszírozók használata által különleges élményekben lehet részed.

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!