< > Információk
Kategóriák

CHISA NOVELTIES prosztata vibrátor Black Mont P-Spot Perineum Massager - fekete színben, vibrációs funkcióval, vízálló, elemes

9 290 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Chisa novelties

Chisa Novelties prosztata vibrátor férfiaknak

A Chisa Novelties termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán.

Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik: 

 
 „A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.”  

 

A Chisa Novelties az örömfokozásának céljából megalkotott szexuális segédeszközök alkalmazásával különlegessé varázsolhatók az erotikus játékok.

 

Mi a prosztata? 

Az egészséges férfitest belső elválasztású mirigye, amely váladéktermelésével segíti a hímivarsejtek célba érését. Az egészséges nemi életet élő férfiak esetében a termelt váladék kiürül, majd újra termelődik. Mindenképpen fontos ennek cserélődése az egészséged fenntartásáért, hiszen ennek hiányában a gyulladásos állapotok és komoly prosztatát érintő problémák léphetnek fel.

Ha már ismered ezt az intim területet testeden, és az egészségen túl szereted megélni az erotikus élményeket, a prosztata izgatása felkeltheti vágyaidat.

A prosztata ingerlése sokak számára nem fér bele a normál szexualitás fogalmába, ezért elsősorban az extrémebb, nyitottabb élvezeteket kedvelő férfiak érdeklődését keltheti fel ez a téma. Hiszen a pontos elhelyezkedése egyénenként eltérhet. Azonban legjobban az ánusznyíláson át tapintható ki.

A kezdők számára ajánlott ujjai segítségével felfedezni a mirigy elhelyezkedését, és ingerlése során megtapasztalni az általa nyújtott gyönyört. Ha mégis úgy érzed mélyebbre vágyakozol, vagy az erősebb ingerlést kedveled nézz körül online-szexshopunk kínálatában, hiszen összeválogattuk számodra a legjobb élményt nyújtó prosztataizgatókat. Ezek használatával az eddig ismeretlen erotikus élmények izgalmát élheted át.

Kínálatunkban találkozhatsz az egyszerűbb prosztata izgatókkal, ezek a saját mozdulataid által masszírozzák, ingerlik a gyönyörpontodat. Amennyiben rutinosabb vagy a prosztata vibrátorok sem lesznek túl merészek számodra.

A speciális kialakításon túl, a rezgő motorral szerelt szexuális segédeszközök nyújtanak csodás élményt használójának. A vibrációs érzés rövid időn belül az eddig talán ismeretlen, de valaha átélt legjobb orgazmusodhoz vezethet.

  

Mitől különleges a Black Mont prosztata izgató?

Ahogyan a nőknél, a férfiak esetében is törekednek a gyártók a tökéletes szexélmények eléréséhez. Egyénenként eltérőek lehetnek az igények a kielégülés módjában. Egyeseknél kizárólag a hüvelyi szexélmények, míg másoknál a saját kényeztetés magasabb dimenziója is szóba jöhet.

A prosztata izgatása kényes, de egyre nagyobb teret hódító szexuális irányvonal. A Chisa novelties Black Mont prosztata masszírozót az utóbbi izgatási módot kedvelők számára alkották meg.

Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. Enyhén ívelt kialakítású, karcsú vonalvezetésű, ABS anyagból készült prosztata izgató, amely intenzív stimulációval örvendezteti meg az érzékeny pontot. Mindez a legjobb behelyezés, és felejthetetlen élvezetek eléréshez.

Különleges, kiszélesedő talpas kialakítása révén könnyedén behelyezhető a szűk bejárat ellenére is. Tökéletesen illeszkedik a test bármilyen formájához.

A rezgő funkciót a behelyezhető, töltényszerű vibrátornak köszönhetjük. A rezgő érzések aktiválásával 7 különböző vibrációs funkció közül választhatod ki a számodra legjobb élményt nyújtó módozatot.

Erőteljes vibrációs élményt biztosít, elérve ezzel a prosztata ingerlése általi, elsöprő orgazmust.

A működéséhez 1 db LR1-es elem szükséges.

A vízálló tulajdonságának köszönhetően kedvedre használhatod a zuhanyzás, vagy fürdőzés alkalmával is.

 

Mit érdemes tudni a prosztata masszírozó anyagáról?

Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és hőre lágyuló tulajdonságokkal rendelkező műanyag anyag. Ezt kihasználva előszeretettel alkalmazzák a szexuális segédeszközök gyártása során is.

A kellő szilárdságot igénylő játékszerek esetében kiváló alapanyag lehet például a rúdvibrátorok előállításakor. Ezen túlmenően szinte minden segédeszközben megjelenik valamilyen formában, egyes esetekben csak a tokban, a váz szerkezetében, de gyakran maga a kényeztető főbb részeként.

Általában az alacsonyabb árfekvésű erotikus eszközök gyártásakor használják. Előnyeként említhető, hogy jó rezgésvezető és viszonylag tartós anyag.

Hátrányaként említendő fontos szempont azonban, hogy nem valósághű, sokkal inkább kemény anyagról beszélhetünk. 

 

Használd óvszerrel, vagy anélkül, de a tökéletes élmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás.

A vízbázisú síkosítók használatával nem csak az élmény lesz felejthetetlen, de örömszerződ anyagát sem károsítod.

A maszturbálás végeztével pedig nincs más dolgod, mint a segédeszköz tisztítók egyikével, vagy langyos szappanos víz használatával megtisztítanod a prosztata izgatódat.  

 

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted a masszírozódat

  • A rezgő funkciót aktiválva kezdődhet a játék

  • Ha még intenzívebb élményre vágysz, csak mozgasd kedved szerint az O-Boyt

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd, néha elemcsere szükséges

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 25 cm

  • Átmérő: 4 cm

  • Anyag: ABS

  • Szín: fekete

  • Elemes

 

Termék előnyei:

  • kezdőknek is ajánlott

  • könnyedén tisztítható

  • vízálló

  • könnyű vezérlés

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerzőt elem működteti

  • gyenge minőségű csomagolás

  • kemény anyagból készült termék

 

A Chisa novelties örömszerzők különleges szexélménnyel ajándékoznak meg! Vonulj el, élvezd a kényeztető perceket és ezután oszd meg velünk tapasztalatod!

 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!