< > Információk
Kategóriák

FUN FACTORY fenékdugó Bootie L Black - fekete színben, vízálló, L- méretben, szilikon (11.1 cm)

10 590 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Fun factory
Anyag Szilikon

Fun Factory fenékdugó Bootie L Black

A német eredetű Fun Factory márka atyjai a szexuális játékok úttörőinek vallják magukat.

Ez nem véletlen, hiszen erotikus játékszereik esetében a a minőségi anyagok felhasználásával, a modern formákkal, és kielégítő tulajdonságokkal hatalmas utat jártak ki maguknak az erotika piacán.

A szexualitás felcsigázásaként minden kategóriában megvillogtatják tehetségüket, és különleges működésen alapuló, vágyakat kielégítő eszközöket tárnak elénk.

Mik is a fenékdugók?

Az anál tágítók használatával fokozatos behatolással és érzéki kényelmet biztosítva élhető át egy újabb análszex élménye. Az anál plugok speciális kúp formájú kialakításának köszönhetően biztonságosan érhetjük el a kívánt izgalmi állapotot.

A fokozatosan vastagodó kúp felsőrész segítségül szolgál a megfelelően tág ánusznyílás elérésében, majd a talprész gondoskodik arról, hogy minden a helyén maradjon. Ennek a kialakításnak köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a kelleténél mélyebbre kerül az erotikus játékszerünk. Kényelmünket és vágyainkat kielégítve élhetünk át csodás pillanatokat új segédeszközünk használatával.

 

Mit adhat a Fun Factory Bootie L számunkra?

A Fun Factory Bootie L bőrbarát szilikonból készült. Ennek köszönhetően selymes felületével segíti a könnyed behatolást. Mindezt segíti még az análkúp praktikus kialakítása és rugalmassága.

A vastagított talprész segítségével nem kell attól sem tartanod, hogy a behelyezés után fenékdugód nem marad a helyén. Ennek köszönhetően nem csupán kényelmes, de könnyedén el is távolítható. A kúp formájának köszönhetően fokozatosan nő a szexuális segédeszközünk átmérője, segítve ezzel a könnyed behatolást. A fejrész egy pénisz makkrészére hasonlít.

A fenékdugók használatával nemtől függetlenül különleges szexélményben lehet részünk. Ehhez azonban elengedhetetlen a fokozatosság betartása. A kúpok mérete segítségül lehet ebben, hiszen a legkisebb átmérőjű eszközöktől, az egész vaskos darabokig mindent megtaláltok kínálatunkban.

A Bootie L  közepes análkúp,a  nagyobb  méretre vágyóknak ajánlott.

A fenékdugó teljes mértékben vízálló, így akár a zuhany alá is magaddal viheted. Ne feledd azonban, hogy az élmény csak a megfelelő síkosítással érhető el! Az ánusznyílás nem képes természetesen nedves állapotot létrehozni, ezért a gondtalan szórakozás érdekében ezt nekünk kell megtennünk.

Mit érdemes tudni a fenékdugó anyagáról?

Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

 

A kellemes élmények eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre ajánljuk a szexpatikánkban kapható vízbázisú síkosítók egyikét. Ezeket alkalmazva nem csupán a kívánt nedvesség érhető el, de örömszerződ anyagát sem károsítod. A játszadozás végeztével langyos, szappanos vízzel, vagy a segédeszköz tisztítók egyikével ajánlott megtisztítani örömszerződet!

 

Használata:

  • Felhelyezés előtt fontos síkosítót használnod

  • Ezt követően fokozatosan beveheted a hátsó kéjnyílást

  • Élvezd a saját tempód szerint a játékot

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • Hossz: 11.1 cm

  • Átmérő: 4.1 cm

  • Anyag:  szilikon

  • Szín: fekete

 

Termék előnyei:

  • vízálló
  • könnyen tisztítható

  • egyszerűen felhelyezhető

  • praktikus talprésszel

 

 

Legyen a Fun factory Bootie L Black fenékdugó a következő játékszered! Vonulj el és élvezd az anális szexélmények okozta gyönyört!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!