< > Információk
Kategóriák

X-MEN fenékdugó Secret Shine Metal Butt Plug Rainbow S - szivárvány színben, szivárványos kővel, S- méretben, vízálló, fém (7.3 cm)

2 490 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka X-men
Anyag Fém

X-Men fenékdugó Secret Shine Metal Butt Plug 

 Az X-Men márka megalkotói az anális élvezeteket kedvelőknek kínálják a fenékdugóik széles választékát. Így mindenki megtalálja a szexuális igényét kielégítő darabot, még ha az illető nem is a hüvelyi, sokkal inkább a hátsó kéjnyílás felőli élvezeteket kedveli.

 

Mik is a fenékdugók?

Az anál tágítók használatával fokozatos behatolással és érzéki kényelmet biztosítva élhető át egy újabb análszex élménye. Az anál plugok speciális kúp formájú kialakításának köszönhetően biztonságosan érhetjük el a kívánt izgalmi állapotot. A fokozatosan vastagodó kúp felsőrész segítségül szolgál a megfelelően tág ánusznyílás elérésében, majd a talprész gondoskodik arról, hogy minden a helyén maradjon. Ennek a kialakításnak köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a kelleténél mélyebbre kerül az erotikus játékszerünk. Kényelmünket és vágyainkat kielégítve élhetünk át csodás pillanatokat új segédeszközünk használatával.

 

Mit adhat az X-Men Secret Shine Metal Butt Plug számunkra?

Az X-Men Metal Butt Plug fém anyag felhasználásával készült. A kúpos kialakítású fenékdugó könnyedén behelyezhető. A vastagított, szivárvány színű kővel díszített alsó résznek a segítségével nem kell attól sem tartanod, hogy a behelyezés után fenékdugód nem marad a helyén. Ennek köszönhetően nem csupán kényelmes, de könnyedén el is távolítható. A fenékdugók használatával nemtől függetlenül különleges szexélményben lehet részünk. Ingerlő, fémesen hideg felszíne különlegessé varázsolja az egész játékot.

A Metal Butt Plug fenékdugó mérete miatt a kezdő análszex kedvelőknek is ajánlott. Ez a méret kategóriájában a kisebb méretű segédeszközök közé sorolható. A fenékdugó teljes mértékben vízálló, így akár a zuhany alá is magaddal viheted. Ne feledd azonban, hogy az élmény csak a megfelelő síkosítással érhető el! Az ánusznyílás nem képes természetesen nedves állapotot létrehozni, ezért a gondtalan szórakozás érdekében ezt nekünk kell megtennünk.

 

Mit érdemes tudni az örömszerződ anyagáról?

Az örömszerző szexuális segédeszközöd anyaga ezúttal a fém.

 Egyes erotikus eszközök gyártása során találkozhatunk fém alapanyagokkal. A fém anyagok esetében érdemes megemlíteni, hogy kitűnően vezeti a rezgéseket, az áramot, emellett páratlan kopásálló tulajdonsággal rendelkezik.

Az orvosi fémek esetében teljes mértékben hypoallergén tulajdonságának köszönhetően semmiféle irritációt nem vált ki használata során. Ezt a jellemzőjét használták ki a szexuális segédeszközök gyártásakor. Az erotikus kellékek esetében ugyanis fontos kiemelni a megfelelő higiénia betartását, hiszen csak így kerülhetők el a kellemetlenségek. Ellenállást mutat a fertőtlenítő- és tisztítószerekkel szemben, ennek köszönhetően az alapos tisztítást követően bármikor újra használatba vehető minden fémből készült eszköz.

Anális erotikus eszközök készítéséhez gyakran alkalmazzák, hiszen egy kemény, tartós anyagról beszélhetünk. A nagy keménységet igénylő játékszerek esetében tehát kiváló választás lehet a fém anyagok használata. 

Ízlés kérdése, hogy előnyként vagy hátrányként tekintünk a fém hideg érzetére. Hiszen a hideg, hűsítő érzetű segédeszközök meleg vízbe helyezve szinte azonnal felforrósítják szexuális vágyadat.

A durvább, keményebb anyagokat kedvelőknek javasoljuk a fémből készült játékszerek használatát.

A kellemes élmények eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre ajánljuk a szexpatikánkban kapható vízbázisú síkosítók egyikét. Ezeket alkalmazva nem csupán a kívánt nedvesség érhető el, de örömszerződ anyagát sem károsítod. A játszadozás végeztével langyos, szappanos vízzel, vagy a segédeszköz tisztítók egyikével ajánlott megtisztítani örömszerződet!

 

Használata:

  • Felhelyezés előtt fontos síkosítót használnod

  • Ezt követően fokozatosan beveheted a hátsó kéjnyílást

  • Élvezd a saját tempód szerint a játékot

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • A kis méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 7.3 cm

  • Átmérő: 3 cm

  • Anyag: fém

  • Szín: szivárvány

 

Termék előnyei:

  • vízálló
  • könnyen tisztítható

  • egyszerűen felhelyezhető

  • kúpos forma

 

Termék hátrányai:

  • csupán a kis méreteket kedvelőknek megfelelő

 

Legyen az X-Men Secret Shine Metal Butt Plug S fenékdugó a következő játékszered! Vonulj el és élvezd az anális szexélmények okozta gyönyört!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!