< > Információk
Kategóriák

CHISA NOVELTIES élethű dildó Juicy Dildo - közepes méretű, letapasztható, herékkel, testszínű, vízálló, PVC (18,5 cm)

5 890 Ft
Készleten
Paraméterek
Forma herével
Márka Chisa novelties
Méret nagy
Szín világos

Chisa novelties élethű dildó a kényeztető percekhez

A Chisa Novelties termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán.

Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik:

 

 „A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.” 

 

 A Chisa Novelties az örömfokozásának céljából megalkotott szexuális segédeszközök alkalmazásával különlegessé varázsolhatók az erotikus játékok.

 

 

A Chisa Novelties realisztikus dildója kifejezetten a valósághű érzést és látványt kedvelő hölgyeknek ajánlott.

 

A férfi hímvessző tökéletes másolataként készült. A maszturbáció során ezáltal a realisztikus dildó által megtapasztalhatják a valódinak tűnő pénisz nyújtotta kényeztetést.

Az élethű, közepes méretű dildó herékkel kielégítő élményt nyújt használata során. Az igazi pénisz érzetét és látványát kelti. Ezt a kidolgozott külsejének, és a minőségi PVC anyagának köszönheti. A kemény belső mag durvaságát a lágy felület érzése tompítja. A valósághű makkrész, az erezett felület intenzív stimulálást biztosít tulajdonosának.

A Chisa Novelties igaziként formázott dildója elképesztő módon kényeztet. Kellőképpen rugalmas és alkalmazkodik a test vonalaihoz, emellett megfelelő szilárdságot is biztosít a tökéletes élmény eléréséhez. 

Behelyezése a megfelelő síkosítást követően egyszerűvé válik. A tapadókorongos talprésznek köszönhetően rögzítheted is dildódat egy sík, egyenletes felülethez, így mindkét kezed szabaddá válik. Ez sem utolsó, hiszen a forró percek közepette kedved szerint simogathatod vagy ingerelheted magad kezeiddel.

Vízálló tulajdonságának köszönhetően akár a fürdőszobába is magaddal viheted, ha éppen nedves környezetben szórakoznál. A csúcsra érve igazán hálás lesz ezért a darabért. Ez a valódinak tűnő műpénisz kellőképpen rugalmas ahhoz, hogy bármilyen helyzetben a legjobbat nyújthassa számodra.

 

Mit érdemes tudni a dildó anyagáról?

Az örömszerző anyaga PVC, ami ftalát- (phthalate) mentes! A PVC, más néven a poli vinil-klorid, egy hőre lágyuló, rendkívül széles körben használt műanyag.

Két formáját különböztethetjük meg, amelyek a kemény és lágy PVC. A szexjátékszerek gyártásakor elsősorban a lágy formáját alkalmazzák. Fizikai tulajdonságait tekintve igen hajlékony és kevésbé sérülékeny anyag, mint például a TPE. A kellő merevséget igénylő, de egyben rugalmas szexjátékszerek tökéletes alapanyagaként szolgálhat. Az élethű dildók, realisztikus vibrátorok, vagy anális örömszerző eszközök esetében gyakran találkozhatunk a PVC anyagokkal.

kémiai vegyületekkel szemben nagy ellenállást mutat, a mechanikai tulajdonságait tekintve pedig igazán anyagról beszélhetünk. Hátránya, hogy alacsony a hőmérséklet toleranciája, aminek következtében 140°C feletti hőmérséklet hatására bomlani kezd, 160°C felett pedig olvadásnak indul. Ellenálló a különféle környezeti hatásokkal és kopással szemben, ami ideálissá teszi hosszú élettartamra tervezett erotikus kellékek elkészítéséhez.

Előállítása viszonylag olcsó, maga az anyag könnyen megmunkálható. Az ellenálló tulajdonsága miatt azonban nehezen lebomló anyagról beszélünk, ami a PVC-vita tárgyát képezi a környezetvédők körében. A tartósságának előnyeként említhető, hogy ennek köszönhetően nem igényel folyamatos újragyártást. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra.

A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül.  Fizikai jellemzőit tekintve kifejezetten ajánljuk az anális játékszerek és dildók esetében is a PVC anyagból készült termékeket.

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

 

Használhatod óvszerrel, vagy anélkül. Azonban örömszerződ állapotának megőrzése céljából, és a legjobb élmény eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre a legalkalmasabb a vízbázisú síkosítók egyike. Ez nem lép kölcsönhatásba örömszerződ anyagával, így nem károsítja azt. Tisztításához a segédeszköz tisztítók egyike, vagy langyos, szappanos víz használata javasolt. A termékápolás tekintetében pedig érdemes beszerezned a regeneráló porok közül egyet. Ez az örömszerződ anyagának minőségét is óvja. Mi mondtuk, hogy nálunk minden szükséges kiegészítőt megtalálsz! :)

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted örömszerződet

  • A kívánt módon, kedved szerint játszadozhatsz

  • Az alján található tapadókoronggal rögzítheted is játékszered

  • A játék végeztével fontos az alapos tisztítás

  • A dildód készen is áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 18,5cm

  • Átmérő: 5 cm

  • Anyag:  PVC

  • Szín: testszínű

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • valósághű

  • stimuláló felszínnel

  • letapasztható

 

Termék hátrányai:

  • vibráció nélküli

  

Legyen a Chisa novelties realisztikus dildó a következő örömszerződ! Vonulj el és ajándékozd meg magad az eddigi leggyönyörűbb orgazmusoddal!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!