< > Információk
Kategóriák

LOVETOY élethű dildó 8" NATURE COCK - közepes méretű, herékkel, kétrétegű, letapasztható, szilikon (20 cm)

14 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy
Szín világos
Méret nagy
Forma herével

Lovetoy élethű dildó

A Lovetoy 8" Dual-layered Silicone Nature Cock egy puha, hihetetlenül valósághű, letapasztható, erezett felületű, textúrált herékkel ellátott, dupla szilikon rétegű, motor nélküli dildó. Belül kemény, feszes, kívül  ultra puha, bőr hatású szilikon. Erezett külsejű, amely erotikusan masszíroz. Szilárd, ugyanakkor kellőképpen rugalmas, tapintása puha, bársonyos.

Laboratóriumban tesztelt testbiztos szilikonból készült, nem tartalmaz ftalátokat, szintetikus illatanyagot, paraffint, latexet. A tapadókorongja pedig szorosan tapad számos sima felülethez, és rugalmasságot biztosít a használat során. Csak a képzeleted szab határt azzal kapcsolatban, hogy mit tehetsz ezzel a dildóval. Nagyon flexibilis, formára hajlítható, a maximális  élvezet érdekében.

A Lovetoy 8" Dual-layered Silicone Nature Cock ergonomikus kialakítású, követi a test vonalait.

A Lovetoy 8" Dual-layered Silicone Nature Cock  még a hűs, vizes környezetben is megbízhatóan kényeztet, mivel vízálló (IPX7) kivitelezésének köszönhetően a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is érzéki  örömet szerezhet magának!

A Lovetoy 8" Dual-layered Silicone Nature Cock nem porózus és testbiztos szilikonból készült, így tisztítása egyszerű.

Mit érdemes tudni a dildó anyagáról?

Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk. 

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá. 

Használhatod óvszerrel, vagy anélkül. Azonban örömszerződ állapotának megőrzése céljából, és a legjobb élmény eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre a legalkalmasabb a vízbázisú síkosítók egyike. Ez nem lép kölcsönhatásba örömszerződ anyagával, így nem károsítja azt. Tisztításához a segédeszköz tisztítók egyike, vagy langyos, szappanos víz használata javasolt. A termékápolás tekintetében pedig érdemes beszerezned a regeneráló porok közül egyet. Ez az örömszerződ anyagának minőségét is óvja. Mi mondtuk, hogy nálunk minden szükséges kiegészítőt megtalálsz! :)

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítást követően kedved szerint játszadozhatsz a dildóval
  • Használatával a saját tempódban élvezhetsz el, a kívánt módon
  • Tapadókorongja segítségével rögzítheted is
  • A játék végeztével elengedhetetlen a megfelelő tisztítás


Termék jellemzői:

  • Használja egyedül vagy partnerével
  • Vízálló
  • Hossza: 20 cm
  • Átmérő: 3,6 cm
  • Színe: testszínű
  • Ergonomikus forma
  • Élethű kivitelezés
  • Könnyű tisztítás
  • Testbiztos anyag
  • Letapasztható
  • Két rétegű
  • Herés

 

Termék előnyei:

  • Könnyedén tisztítható
  • Valósághű látványt és érzetet nyújt
  • Vízálló
  • Letapasztható
     

Termék hátrányai:

  • Vibráció nélküli


A textúrált érrészletek és a gömbölyű fej teszi ezt a dildót élethű és kötelező játékká. Használja egyedül vagy partnerével, anális vagy vaginális játékhoz. Imádni fogja a valósághű puhasággal és szilárd belső maggal rendelkező játékszert! Olyan érzés, mint egy igazi erekció.

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!