< > Információk
Kategóriák

CHISA NOVELTIES felcsatolható dildó Penis Extender- Flesh - realisztikus, testszínű, állítható hámmal, TPE (19 cm)

6 590 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Chisa novelties

Chisa novelties felcsatolható dildó hámmal

A Chisa Novelties termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán.

Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik:

 

 „A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.” 

 

 A Chisa Novelties az örömfokozásának céljából megalkotott szexuális segédeszközök alkalmazásával különlegessé varázsolhatók az erotikus játékok.

 

 

A Chisa Novelties realisztikus dildó szettje kifejezetten a valósághű érzést és látványt kedvelőknek ajánlott.

 

Mitől különleges a Penis Extender-Flesh?

Felcsatolható dildók extrém erotikus eszközei lehetnek, egy szenvedéllyel túlfűtött aktusnak. Tökéletes játékszer lehet a szerepjátékok alkalmával, ahol a műpéniszek izgató hatása mindkettőtöket feltüzelheti.

A Penis Extender-Flesh tartalmaz egy kifejezetten hölgyek számára készített, felvehető, erezett felületű, élethű dildót és ennek rögzítésére alkalmas hámot.

A rugalmas, állítható hám segítségével mindenki megtalálja a derékbőségéhez megfelelő méretet, mindezt 78 és 123 cm között.

A valósághű műpénisz élethű szexélményt nyújthat használata során. A felcsatolható műpénisz használatával a hölgyek megtapasztalhatják férfi segítség nélkül is a behatolás érzéki pillanatait.

A realisztikus dildó letapasztható talprésszel rendelkezik, így egyszerűen rögzítheted egy sík felületen, ha a hámból kivéve használnád.

 

A férfi hímvessző tökéletes másolataként készült. A maszturbáció során ezáltal a realisztikus dildó által megtapasztalhatják a valódinak tűnő pénisz nyújtotta kényeztetést.

Az élethű, közepes méretű dildó kielégítő élményt nyújt használata során. Az igazi pénisz érzetét és látványát kelti. Ezt a kidolgozott külsejének és a minőségi szilikon anyagának köszönheti. A kemény belső mag durvaságát a lágy felület érzése tompítja. A valósághű makkrész, a lágyan erezett felület különleges stimulálást biztosít tulajdonosának.

A Chisa Novelties igaziként formázott dildója elképesztő módon kényeztet. Kellőképpen rugalmas és alkalmazkodik a test vonalaihoz, emellett megfelelő szilárdságot is biztosít a tökéletes élmény eléréséhez. 

Behelyezése a megfelelő síkosítást követően egyszerűvé válik. A tapadókorongos talprésznek köszönhetően rögzítheted is dildódat egy sík, egyenletes felülethez, így mindkét kezed szabaddá válik. Ez sem utolsó, hiszen a forró percek közepette kedved szerint simogathatod vagy ingerelheted magad kezeiddel.

Vízálló tulajdonságának köszönhetően akár a fürdőszobába is magaddal viheted, ha éppen nedves környezetben szórakoznál. A csúcsra érve igazán hálás lesz ezért a darabért. Ez a valódinak tűnő műpénisz kellőképpen rugalmas ahhoz, hogy bármilyen helyzetben a legjobbat nyújthassa számodra.

 

Milyen anyagokkal találkozhatsz a szetted vásárlása során? 

A szetted elemei ABS és TPE anyagokból készültek.

Az örömszerző anyaga TPE, ftalát (phthalate) és latexmentes.

A TPR a szexuális segédeszközök gyártásához használt, sokak számára termoplasztikus gumiként ismert anyag. Ennek hasonló tulajdonságokkal rendelkező változata a TPE, amelyet egyesek termoplasztikus elasztomerként ismernek. Néhány szexuális segédeszköz gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják. Lényegében mindkettő ugyanaz az anyag.

Kellemesen lágy, rugalmas, gumiszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Felhasználásuk széles körű, hiszen különböző keménységben állíthatók elő. A szexeszközök esetében leggyakrabban a valódi bőr érzetét keltő kényeztetőknél alkalmazzák alapanyagként. Ilyenek a valósághű műpéniszek, realisztikus vibrátorok és élethű művaginák.

Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról beszélhetünk. Rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg, így hosszú éveken keresztül élvezetet nyújt. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Kiváló ellenállóságot nyújt az oxidációval, a vegyi anyagokkal és anyag öregedéssel szemben. Rendkívüli vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Mindezeken felül könnyen színezhető, remekül szigetel az elektromossággal szemben, valamint újrahasznosítható, ami nagy előnye a klasszikus gumival szemben.

Az anyag kiválóságának megőrzése érdekében azonban javasolt annak megfelelő ápolása és regenerálása.

Apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR küllemét tekintve fényesebb, valamint alacsonyabb hőfokon olvad a TPE-hez képest.

A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra.

A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül. A TPE/TPR anyagú kényeztetőket javasoljuk a valósághű érzést kedvelők számára.

 

Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és hőre lágyuló tulajdonságokkal rendelkező műanyag anyag. Ezt kihasználva előszeretettel alkalmazzák a szexuális segédeszközök gyártása során is.

A kellő szilárdságot igénylő játékszerek esetében kiváló alapanyag lehet például a rúdvibrátorok előállításakor. Ezen túlmenően szinte minden segédeszközben megjelenik valamilyen formában, egyes esetekben csak a tokban, a váz szerkezetében, de gyakran maga a kényeztető főbb részeként.

Általában az alacsonyabb árfekvésű erotikus eszközök gyártásakor használják. Előnyeként említhető, hogy jó rezgésvezető és viszonylag tartós anyag.

Hátrányaként említendő fontos szempont azonban, hogy nem valósághű, sokkal inkább kemény anyagról beszélhetünk. 

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Használata:

  • Helyezd a hámba, vagy rögzítsd talprészével dildódat

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted a kívánt kéjnyílásba

  • A kívánt tempóban kényeztethetitek egymást

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • A nagy méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 19 cm

  • Átmérő: 4,6 cm

  • Anyag: ABS, TPE

  • Szín: testszínű

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • valósághű műpénisz

  • egyszerű használat

  • hámba helyezhető

 

Termék hátrányai:

  • vibráció nélküli

 

Legyen a Chisa novelties Strap on dildója a következő örömszerzőtök! Tapasztaljátok meg a kielégítő szexélményt akár férfi partner nélkül is!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!