< > Információk
Kategóriák

LOVETOY hajlított dildó 8.5 inch The Ultra Soft Dude 1 - realisztikus, testszínű, kétrétegű, herékkel, letapasztható, vízálló, TPE ( 21 cm )

8 890 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy

Lovetoy hajlított dildó

Az Ultra Soft Dude kollekció a LoveToy által szakszerűen tervezett luxus vibrátorcsaládhoz tartozik. Anyaga teljesen bőrszerű érzetet nyújt, különösen ha előzetesen meleg vízben felmelegítjük. Garantáltan szenzációs élményben lesz részed!

A Lovetoy 8.5 inch The Ultra Soft Dude 1 egy puha, valósághű, közepes méretű, vastag, ívelt, letapasztható, erezett felületű, teljes herékkel ellátott, motor nélküli dildó. Belül kemény, feszes, belső magja tartást ad neki, kívül ultra puha, bőr hatású réteg van.

Anyaga ftalát (phthalate) és latex mentes TPE. Erezett külsejű, amely erotikusan masszíroz. Szilárd, ugyanakkor kellőképpen rugalmas, tapintása puha, bársonyos. Laboratóriumban tesztelt testbiztos anyagból készült, nem tartalmaz ftalátokat, szintetikus illatanyagot, paraffint, latexet.

A tapadókorongja ki-becsavarozható és szorosan tapad számos sima felülethez, és rugalmasságot biztosít a használat során. Csak a képzeleted szab határt azzal kapcsolatban, hogy mit tehetsz ezzel a dildóval. Nagyon flexibilis, formára hajlítható, a maximális  élvezet  érdekében.

A Lovetoy 8.5 inch The Ultra Soft Dude 1 ergonomikus kialakítású, követi a test vonalait. A Lovetoy 8.5 inch The Ultra Soft Dude 1 még a hűs, vizes környezetben is megbízhatóan kényeztet, mivel vízálló (IPX7) kivitelezésének köszönhetően a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is érzéki örömet szerezhet magának!

Mit érdemes tudni a dildó anyagáról?

Az örömszerző anyaga TPE, ftalát (phthalate) és latexmentes. A TPR a szexuális segédeszközök gyártásához használt, sokak számára termoplasztikus gumiként ismert anyag. Ennek hasonló tulajdonságokkal rendelkező változata a TPE, amelyet egyesek termoplasztikus elasztomerként ismernek.

Néhány szexuális segédeszköz gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják. Lényegében mindkettő ugyanaz az anyag. Kellemesen lágy, rugalmas, gumiszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Felhasználásuk széleskörű, hiszen különböző keménységben állíthatók elő. A szexeszközök esetében leggyakrabban a valódi bőr érzetét keltő kényeztetőknél alkalmazzák alapanyagként. Ilyenek a valósághű műpéniszek, realisztikus vibrátorok és élethű művaginák.

Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról beszélhetünk. Rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg, így hosszú éveken keresztül élvezetet nyújt. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Kiváló ellenállóságot nyújt az oxidációval, a vegyi anyagokkal és anyag öregedéssel szemben.

Rendkívüli vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Mindezeken felül könnyen színezhető, remekül szigetel az elektromossággal szemben, valamint újrahasznosítható, ami nagy előnye a klasszikus gumival szemben. Az anyag kiválóságának megőrzése érdekében azonban javasolt annak megfelelő ápolása és regenerálása.

Apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR küllemét tekintve fényesebb, valamint alacsonyabb hőfokon olvad a TPE-hez képest. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra. A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül. A TPE/TPR anyagú kényeztetőket javasoljuk a valósághű érzést kedvelők számára. 

 

 Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá. 

Használhatod óvszerrel, vagy anélkül. Azonban örömszerződ állapotának megőrzése céljából, és a legjobb élmény eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre a legalkalmasabb a vízbázisú síkosítók egyike. Ez nem lép kölcsönhatásba örömszerződ anyagával, így nem károsítja azt. Tisztításához a segédeszköz tisztítók egyike, vagy langyos, szappanos víz használata javasolt. A termékápolás tekintetében pedig érdemes beszerezned a regeneráló porok közül egyet. Ez az örömszerződ anyagának minőségét is óvja. Mi mondtuk, hogy nálunk minden szükséges kiegészítőt megtalálsz! :)

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítást követően kedved szerint játszadozhatsz a dildóval
  • Használatával a saját tempódban élvezhetsz el, a kívánt módon
  • Tapadókorongja segítségével rögzítheted is
  • A játék végeztével elengedhetetlen a megfelelő tisztítás

 

Tulajdonságok:

  • Használja egyedül vagy partnerével
  • Vízálló
  • Hossza: 21.6 cm
  • Behelyezhető hossz: 16 cm
  • Átmérő: 4.5 cm
  • Színe: testszínű
  • Ergonomikus forma
  • Élethű kivitelezés
  • Könnyű tisztítás
  • Testbiztos anyag (TPE)
  • Letapasztható
  • Herés



Fedezze fel az Ultra Soft dude vibrátor minden centiméterét, ívét és dudorát!  Az Ultra Soft dude vibrátor életre kelti  fantáziáit!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!