< > Információk
Kategóriák

LOVETOY nonfiguratív dildó Glass Romance Clear 1 - üveg, áttetsző, vízálló, 16 cm

6 890 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy
Méret közepes

Lovetoy üveg dildó

A Lovetoy Glass Romance Clear 1 egy nagyon praktikus, stílusos, kiváló minőségű,  áttetsző színű,  gyönyörű, üveg dildó. Felülete kellemesen sima, rúd formájú, lekerített fejű, elegáns külsejű. Kúpos feje és vékony szára kényelmesen és egyszerűen behelyezhető, határozott stimulációt képes biztosítani. Tökéletes kiegészítője bármely üveg- vagy fétis kollekciónak! Az érzéki hatást még tovább fokozhatjuk ha meleg víz alatt felmelegítjük, vagy ha hűtőben lehűtjük, ugyanis egy ideig megtartja a hőmérsékletet.

A Lovetoy Glass Romance Clear 1  maximálisan bőrbarát, szagtalan, hypoallergén anyagú. Csak a képzeleted szab határt azzal kapcsolatban, hogy mit tehetsz ezzel a dildóval!

A Lovetoy Glass Romance Clear 1  vizes környezetben is megbízhatóan kényeztet, mivel vízálló kivitelezésének köszönhetően, a zuhany alatt,  vagy a fürdőkádban is érzéki örömet szerezhet magának!

A Lovetoy Glass Romance Clear 1 , nagyon higiénikus, nem porózus és testbiztos anyagból készült, könnyen tisztítható. Az üvegből készült játékok nagyobb odafigyelést igényelnek! Használat előtt ellenőrizze, hogy az eszköz sérülésmentes-e! Használat során ügyeljen arra, hogy ne ejtse le, ne sérüljön meg a holmi! Az üveg egy amorf állapotú szilárd anyag, bár egyes kémiai tulajdonságai általában folyadékokra jellemzőek. Más definíció szerint: az üveg egy olyan szervetlen összetételű keverékanyag, amely lehűlés közben kristályosodás nélkül jut mechanikailag szilárd állapotba.

Nagyságrendileg mintegy 100 000-féle üveget ismerünk, melyekből a gyakorlati életben 7-800-at használunk, ezek a kereskedelemben is kaphatók. Összetételük és ezzel tulajdonságaik eltérőek. Az üveg megolvasztással előállított, kristályosodás nélkül megdermedő, áttetsző, rideg, szilícium-dioxidot és fémoxidokat tartalmazó szervetlen anyag. Az üvegnek nincs meghatározott olvadáspontja, a viszkozitása a hőmérséklet függvényében változik. Az üvegre, mint anyagra jellemző az átlátszósága, valamint rideg és törékeny volta. Az üveg a gyors hőmérséklet-változásokkal szemben érzékeny.

Mit érdemes tudni a dildó anyagáról?

A jól ismert üveg anyagot bizony a szexuális segédeszközök esetében is előszeretettel alkalmazzák.

Hypoallergén tulajdonságán túl, tartós és jól síkosítható anyagról beszélhetünk. Ezt a hypoallergén jellemzőjét használták ki a szexuális segédeszközök gyártásakor, hiszen az érzékenynek mondható intim területeken sem vált ki semmiféle irritációt.

Az üvegből készült szexuális segédeszközök nem igényelnek különleges tisztítást. A megfelelő higiénia betartása azonban ennél az anyagnál is különösen fontos.  Az erotikus kellékek esetében pedig fokozott figyelmet kell fordítsunk erre, hiszen csak így kerülhetők el a kellemetlenségek. Ellenállást mutat a fertőtlenítő- és tisztítószerekkel szemben, ennek köszönhetően az alapos tisztítást követően bármikor újra használatba vehető minden üvegből készült eszköz.

Elsősorban a nagy szilárdságot igénylő játékszereknél használják alapanyagként. Ilyen például az dildó, vagy az anális játékszerek. Anális erotikus eszközök készítéséhez tökéletes választás lehet az üveg mint alapanyag, hiszen egy kemény, tartós fizikai tulajdonságokkal bíró anyagról beszélhetünk.

Hasonlóan a fém erotikus eszközökhöz, itt is ízlés kérdése csupán, hogy előnyként vagy hátrányként tekintünk az üveg nyújtotta hideg érzetre. Hiszen a hideg, hűsítő érzetű segédeszközök meleg vízbe helyezve szinte azonnal felforrósítják szexuális vágyadat.

 

Javasoljuk a különleges élményt kedvelőknek.

Használhatod óvszerrel, vagy anélkül. Azonban örömszerződ állapotának megőrzése céljából, és a legjobb élmény eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. Erre a legalkalmasabb a vízbázisú síkosítók egyike. Ez nem lép kölcsönhatásba örömszerződ anyagával, így nem károsítja azt. Ehhez webshopunkban megtalálhatjátok a Fleshlight, kifejezetten saját márkáihoz gyártott vízbázisú síkosítóit is. Tisztításához a segédeszköz tisztítók egyike, vagy langyos, szappanos víz használata javasolt. A termékápolás tekintetében pedig érdemes beszerezned a regeneráló porok közül egyet. Ez az örömszerződ anyagának minőségét is óvja. Mi mondtuk, hogy nálunk minden szükséges kiegészítőt megtalálsz! :)

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítást követően kedved szerint játszadozhatsz a dildóval
  • Használatával a saját tempódban élvezhetsz el, a kívánt módon
  • A játék végeztével elengedhetetlen a megfelelő tisztítás

 

Tulajdonságok:

  • Használja egyedül vagy partnerével
  • Vízálló
  • Hossza: 16 cm
  • Átmérő: 3.5 cm
  • Színe: Színtelen
  • Könnyű tisztítás
  • Testbiztos anyag (Üveg)
  • Hypoallergén
  • Szagtalan
  • Elegáns kivitelezés
  • Uniszex



Használja egyedül vagy partnerével, anális vagy vaginális játékhoz. Hölgyeknek és férfiaknak egyaránt ajánlott!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!