< > Információk
Kategóriák

LOVETOY gésagolyó Kegel Ball Blue/Pink - kék- rózsaszín színben, azonos méretű golyókkal, vízálló

5 890 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy

LOVETOY Kegel Ball gésagolyó

 

A Kegel Ball-al diszkrét, medencefenék erősítő edzéseket lehet végrehajtani,  különböző súlykombinációkkal.

A Kegel Ball teljesen vízálló, és prémium minőségű bőrbarát anyagból készített, 2 x 2 darab, azonos súlyú és méretű golyókból álló, testnyílásba helyezhető segédeszköz.

A golyók belsejében kisebb hüvely-súlyok találhatóak, amik mozgás közben vibrációs hatást keltenek. A gésagolyók különböző méretei lehetőségével, lépésről lépésre haladhatsz a fejlődésben.

  A golyókat használhatod, egyrészt a szilikon keretbe helyezve, dupla változatban, vagy pedig a keret elhagyásával szimplán is. Két darabból álló mérete miatt az intim torna nehezítésére tökéletesen alkalmas. 

Kezdőknek, eleinte csak néhány percig kell fenntartani őket, néhány hét gyakorlás után hosszabb gyakorlatokat is lehet végezni. 

A rezgő belső fémmagnak köszönhetően a golyók emellett kellemesen stimuláló vibrációt hoznak létre, amely a tréning hatását tovább fokozza.

A gésagolyókat elég naponta 15 percig használnod ahhoz, hogy olyan hatást érj el, amelyet nemcsak Te, hanem a kedvesed is észrevesz majd a hüvelyi közösülés során. A rendszeres edzés nem csak szenzációs csúcspontokat jelenthet, hanem erősíti a medencefenék izmait, szülés után, vagy segít megelőzni a hólyaggyengeséget.

A kedvesed is imádni fogja, mert megerősödött izmaid szorosabban fogják körül a tagját a szerelmeskedés során, így biztosítva a kifejezetten kellemes időtöltést. Az orvosi minőségű szilikon használata megkönnyíti a golyók behelyezését, és selymesen sima textúrája kellemes érzést kelt a bőrön,  a készletben található 2x2 golyó mindegyike kényelmes visszahúzó pánttal készült a végén, ami extra biztonságot nyújt.

Elsősorban intim női izomzat erősítésére alkalmasak, de erotikus játékokhoz is ajánlott. Használd a gésagolyókat kedvenc nyomáshullámú vibrátoroddal együtt, hogy tovább fokozd a szexi érzéseket saját magad kényeztetése során.

A LOVETOY Kegel Ball vízálló, így a kádban, vagy zuhany alatt éppúgy kényelmesen használható mint a hálószobában.
 
Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.
 
 

Tulajdonságok:
 

  • Vízálló
  • Súlya: 32 g
  • Hossza: 15.9 cm
  • golyó átmérője: 3.8 cm
  • Színe: több színű
  • Rugalmas kihúzó pánt
  • Ergonomikus forma
  • Bőrbarát
     

A Kegel-edzés hatékonyabb, szórakoztató és élvezetesebb lehet a LOVETOY Kegel Ball-al, miközben összenyomod az izmaidat! Mik azok a Kegel gyakorlatok? A Kegel-gyakorlatok (vagy Kegels) egyszerű összehúzás-elengedés gyakorlatok, amelyek megerősítik a medencefenék izmait. Ezek az izmok támogatják a méhet, a húgyhólyagot és a beleket. Dr. Arnold Kegel, egy amerikai nőgyógyász bizonyította, hogy a  medencefenék gyakorlatok hatékonyan erősítették a medencefenék izmait, így lett a gyakorlatok neve Kegel-gyakorlatok. Mindenki végezhet rendszeres Kegel-gyakorlatokat, de ha az alábbi helyzetek bármelyikében vagy, a gyakorlatok még  jobban az előnyödre válnak majd:

 

  • Vizeletszivárgást tapasztalsz, amikor köhögsz, tüsszentesz, erősen nevetsz, vagy valamilyen nehéz tárgyat emelsz fel
  • Terhességre készülsz
  • Nemrég szültél
  • Úgy gondolod, hogy az intim együttlétek lehetnének jobbak is
Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!