< > Információk
Kategóriák

BLUSH élethű vibrátor Mr. Skin Cock Vibe 10 - realisztikus, vízálló, elemes, PVC (21 cm)

8 590 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Blush
Szín világos
Forma here nélkül
Méret nagy
Anyag PVC

Blush realisztikus vibrátor

A Mr. Skin Cock Vibe 10 vibrátor kifejezetten a valósághű érzést és látványt kedvelő hölgyeknek ajánlott. Az élethű vibrátor kielégítő élményt nyújt az állítható erősségű vibrációs funkciójának köszönhetően. Az igazi pénisz érzetét és látványát kelti. Ezt a kidolgozott külsejének, és a minőségi PVC anyagának köszönheti.

A Mr. Skin Cock Vibe 10, egy puha, valósághű, erezett külsejű vibrátor, amely erotikusan masszíroz. Szilárd, ugyanakkor kellőképpen rugalmas, tapintása puha, bársonyos.

Ergonomikus kialakítású, követi a test vonalait. Bőrbarát anyagból készült.

Az erőteljes lüktető rezgéseket egy kényelmes, csavarható tárcsatalppal lehet szabályozni. Kúpos feje és vékony szára kényelmesen és egyszerűen behelyezhető, kezdőknek is ajánlott.

A Mr. Skin Cock Vibe 10 vibrátor még a hűs, vizes környezetben is megbízhatóan kényeztet, mivel vízálló (IPX7) kivitelezésének köszönhetően a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is érzéki örömet szerezhet magának!

A Mr. Skin Cock Vibe 10 elemes, így nem kell az újra töltéssel foglalkozni. Az elem nem tartozék.

A Mr. Skin Cock Vibe 10 anyaga PVC, ami ftalát (phthalate) mentes!

Mit érdemes tudni a vibrátor anyagáról?

 Az örömszerző anyaga PVC, ami ftalát- (phthalate) mentes! A PVC, más néven a poli vinil-klorid, egy hőre lágyuló, rendkívül széles körben használt műanyag. Két formáját különböztethetjük meg, amelyek a kemény és lágy PVC. A szexjátékszerek gyártásakor elsősorban a lágy formáját alkalmazzák. Fizikai tulajdonságait tekintve igen hajlékony és kevésbé sérülékeny anyag, mint például a TPE. A kellő merevséget igénylő, de egyben rugalmas szexjátékszerek tökéletes alapanyagaként szolgálhat.

Az élethű dildók, realisztikus vibrátorok, vagy anális örömszerző eszközök esetében gyakran találkozhatunk a PVC anyagokkal. A kémiai vegyületekkel szemben nagy ellenállást mutat, a mechanikai tulajdonságait tekintve pedig igazán anyagról beszélhetünk. Hátránya, hogy alacsony a hőmérséklet toleranciája, aminek következtében 140°C feletti hőmérséklet hatására bomlani kezd, 160°C felett pedig olvadásnak indul. Ellenálló a különféle környezeti hatásokkal és kopással szemben, ami ideálissá teszi hosszú élettartamra tervezett erotikus kellékek elkészítéséhez.

Előállítása viszonylag olcsó, maga az anyag könnyen megmunkálható. Az ellenálló tulajdonsága miatt azonban nehezen lebomló anyagról beszélünk, ami a PVC-vita tárgyát képezi a környezetvédők körében. A tartósságának előnyeként említhető, hogy ennek köszönhetően nem igényel folyamatos újragyártást.

A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra. A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül. Fizikai jellemzőit tekintve kifejezetten ajánljuk az anális játékszerek és dildók esetében is a PVC anyagból készült termékeket.

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Tulajdonságok:

 

  • Használja egyedül vagy partnerével
  • Vízálló
  • Több intenzitású vibráció
  • Hossza: 21,5 cm
  • Átmérő: 4,5 cm
  • Színe: testszín
  • Elemes (2xAA)
  • Ergonomikus forma
  • Erős motor
  • Élethű kivitelezés

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted a vibrátorodat

  • Bekapcsolhatod az örömszerződet

  • Ízlésed szerint váltogathatsz a módok és az intenzitás között

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd azonban, hogy az elemeket néha cserélni kell

 

Az élethű vibrátor kielégítő élményt nyújt használata során. Az igazi pénisz érzetét és látványát kelti. 

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!