< > Információk
Kategóriák

BAILE élethű vibrátor Barbara Dwarf Realistic Multi- Speed Vibrator 8.3" - realisztikus, elemes, TPR (21,5cm)

2 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Anyag TPE/TPR
Forma here nélkül
Márka Baile
Méret nagy
Szín világos

Barbara Dwarf realisztikus vibrátor

A Barbara Dwarf Realistic Multi-Speed vibrátor kifejezetten a valósághű érzést és látványt kedvelő hölgyeknek ajánlott. Az élethű vibrátor kielégítő élményt nyújt használata során. Az igazi pénisz érzetét és látványát kelti. Ezt a kidolgozott külsejének, és a minőségi, puha tapintású TPR anyagának köszönheti. Az erős motor mellett a valósághű makkrész, az erezett felülettel további stimulálást biztosít tulajdonosának. A csúcsra érve igazán hálás lesz ezért a darabért. Ez a valódinak tűnő vibrátor kellőképpen rugalmas ahhoz, hogy bármilyen helyzetben a legjobbat nyújthassa számodra. Az alján található szabályzó segítségével a rezgő érzések intenzitását is kedved szerint állíthatod. A vibrátor működéséhez 2 db AA elem szükséges.

 

Mit érdemes tudni a vibrátor anyagáról?

Az örömszerző anyaga TPE, ftalát (phthalate) és latexmentes. A TPR a szexuális segédeszközök gyártásához használt, sokak számára termoplasztikus gumiként ismert anyag. Ennek hasonló tulajdonságokkal rendelkező változata a TPE, amelyet egyesek termoplasztikus elasztomerként ismernek.

Néhány szexuális segédeszköz gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják. Lényegében mindkettő ugyanaz az anyag. Kellemesen lágy, rugalmas, gumiszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Felhasználásuk széleskörű, hiszen különböző keménységben állíthatók elő. A szexeszközök esetében leggyakrabban a valódi bőr érzetét keltő kényeztetőknél alkalmazzák alapanyagként. Ilyenek a valósághű műpéniszek, realisztikus vibrátorok és élethű művaginák. Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról beszélhetünk. Rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg, így hosszú éveken keresztül élvezetet nyújt. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír.

Kiváló ellenállóságot nyújt az oxidációval, a vegyi anyagokkal és anyag öregedéssel szemben. Rendkívüli vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Mindezeken felül könnyen színezhető, remekül szigetel az elektromossággal szemben, valamint újrahasznosítható, ami nagy előnye a klasszikus gumival szemben. Az anyag kiválóságának megőrzése érdekében azonban javasolt annak megfelelő ápolása és regenerálása.

Apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR küllemét tekintve fényesebb, valamint alacsonyabb hőfokon olvad a TPE-hez képest. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra. A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül. A TPE/TPR anyagú kényeztetőket javasoljuk a valósághű érzést kedvelők számára. 

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted örömszerződet

  • A kívánt rezgési erősséggel kedved szerint játszadozhatsz

  • Az alján található szabályozóval állíthatod ennek erősségét

  • A játék végeztével fontos az alapos tisztítás

  • A vibrátorod készen is áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 21,5 cm

  • Átmérő: 4 cm

  • Anyag:  TPR

  • Szín: testszínű

  • Elemes (2xAA)

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • könnyű vezérlés

  • állítható rezgési intenzitás

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerző működéséhez elem szükséges

  • here nélküli

 

 

Legyen a Barbara Dwarf realisztikus vibrátor a következő örömszerződ!Vonulj el és ajándékozd meg magad az eddigi leggyönyörűbb orgazmusoddal!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!