< > Információk
Kategóriák

SVAKOM léghullámos csiklóizgató Pulse Lite Neo Pink - rózsaszín színben, okos, ingyenes applikációval, vízálló, akkumulátoros

15 390 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Svakom

SVAKOM léghullámos csiklóizgató Pulse Lite Neo

A Svakom 2012-es indulása óta nemzetközileg elismert márkává nőtte ki magát az erotikai termékek piacán.

A csúcsminőségű örömszerzők gyártója a Pulse Lite Neo nevet viselő léghullámos csiklóizgató megalkotásával sem okozott csalódást.

A piaci igényeknek eleget téve alkotják meg időről-időre a legjobb élményt nyújtó, és minden igényt kielégítő örömszerzők széles termékpalettáját. Lehetőséget ad a modern szexualitás megélésére.

 

Mik azok a léghullámos csiklóizgatók?

A léghullámos csiklóizgatók a nők idegvégződésekkel teli klitoriszának izgatását szolgáló szexuális segédeszközök.

Köztudottan a hölgyek nagy százalékának a csikló stimulálása is szükséges az orgazmus eléréséhez. Ehhez nyújthat segítséget egy jól megválasztott örömszerző. Működés közben, csiklód ingerlésekor készüléked apró szívóimpulzusokkal kényezteti gyönyörpontodat.

A levegőhullámos, szónikus izgatód használatával orgazmusod érintés nélkül is, hihetetlen módon akár egyetlen perc alatt söpör végig bizsergető érzésével tested minden zugán. Többszöri csiklóorgazmusod felejthetetlenné teszi számodra az intim pillanataidat.

 

Mit adhat számodra a Pulse Lite Neo?

A Pulse Lite Neo Mint exkluzív kényeztető igazán egyedi élményt nyújt használata során. Ez a Pulse Lite Neo névre hallgató léghullámos technológiával működő csiklóizgató innovatív tervezésű szexuális segédeszközként állja meg helyét az erotika piacán.

Egy diszkrét megjelenésű, ergonomikus kialakítású, a külső erogén zóna izgatására tervezett örömszerző eszköz. Kifejezetten csikló stimulációra alkotott női kényeztető, amely kielégítő élményt nyújt minden egyes találkozás alkalmával.

A Pulse Lite Neo 5, a Svakom által speciálisan kifejlesztett léghullámos technológiával és 5 eltérő sebességi fokozattal kényezteti gyönyörpontodat. Kompakt kivitelének és egyszerű 1 gombos kezelhetőségének köszönhetően kezdők számára is kiválóan alkalmas.

Amennyiben a modernebb vezérelhetőséget kedveled, az applikációs Feel Connect irányításnak köszönhetően, gondtalan élvezetekre számíthatsz. Könnyen átadhatod partnerednek ezáltal a vezérlés lehetőségét, hogy neked csak élvezned kelljen a rezgő érzések kényeztetését. Emellett interaktív, 2D-s funkciók is elérhetőek a Pulse Lite Neo használatával.

Ha az örömszerzőnek kifogyna az energiája, akkor a beépített akkumulátorokat feltöltheted a csomagolásban mellékelt  mágneses töltővel. Vízálló tulajdonsága révén akár a zuhany alatt is használhatod.

 

Mit érdemes tudni az örömszerződ anyagáról?

 

Az örömszerző anyaga szilikon. Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk.

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Használatához vízbázisú síkosító javasolt.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Használata:

  • Helyezd csiklóizgatódat az érzékeny ponthoz

  • Bekapcsolhatod a stimuláló funkciót

  • Ízlésed szerint váltogathatsz a módok és az intenzitás között

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd azonban, hogy akkumulátora néha töltést is igényel

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású

  • A kis méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 11,3 cm

  • Átmérő: 4,2 cm

  • Anyag: szilikon

  • Szín: rózsaszín

  • Akkumulátor: újratölthető

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • vízálló

  • okos

  • egyszerű vezérlés

  • számtalan izgató funkcióval

  • exkluzív megjelenés

  • prémium minőség

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerző  töltést igényel

 

A SVAKOM kényeztetők egyikét alkalmazva garantált az orgazmus. Rendeld meg tőlünk kedvenc játékszered! A gyors szállítást követően már kezedben is tarthatod a diszkrét csomagolásba rejtett örömszerződet. Ezután már nincs más dolgod, csak vonulj el és éld át a csodás kielégülés élményét!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!