< > Információk
Kategóriák

ROCKS-OFF minivibrátor Touch of Velvet Soft Lilac - lila színben, vízálló, elemes

5 690 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Rocks-off

Rocks-off Touch Of Velvet minivibrátor

A Rocks-Off a különleges megjelenéssel bíró, és érzéki élményeket nyújtó szexuális termékek márkája. A piaci igényeket kielégítő funkciókat és minőségi anyagokat egyesítik örömszerzőikbe, ezáltal a legkielégítőbb élményt nyújtva használatuk során. Segítünk nektek, hogy igazán mélyre merülhessetek az intim perceitekben, tovább fokozva az izgató intim pillanatokat.

A Rocks-off  Tocuh Of Velvet lövedék formájú minivibrátor, szenvedélyesen erőteljes, intenzív, közben diszkrét, amitől elgyengül a térd, és többért könyörögsz. Válassza ki a stílusának megfelelő kialakítást! A legkeresettebb és többszörösen díjnyertes RO-80 mm-es lövedékvibrátor. Ennek egy tovább fejlesztett változata a Rocks-off  Tocuh Of Velvet, aminek formája és méretei maradtak, de kapott egy bársonyos, nagyon finom textúrát. Ha szereted az egyszerű dolgokat, a Rocks-off  Tocuh Of Velvet a legmegfelelőbb minivibrátor a számodra: Funkcionális kialakítása és egyszerű kezelése gyors és hatékony élvezetet biztosít. Kompakt mérete és egyszerű, egyérintéses működtetése miatt nagyon közkedvelt.

A Rocks-off  Tocuh Of Velvet egy minivibrátor, amely bájosan visszafogott stílusával nyűgöz le. Klasszikus, sallangmentes kialakításával a funkcióra összpontosít - és e téren ragyogó teljesítmény nyújt. A Rocks-off  Tocuh Of Velvet vibrátor erőteljes motorja mély rezgéseivel kiadósan kényezteti erogén zónáidat. Lekerekített csúcsa különösen alkalmas a csikló stimulálására.

A Rocks-off  Tocuh Of Velvet számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyek a kezdők és a haladó felhasználók számára egyaránt megfelelő társsá teszik, illetve olyan párok számára is, akik egy kis kiegészítést keresnek a szeretkezésükhöz. Elsősorban a külső izgalmi pontok, például csikló, vagy mellbimbó izgatására tervezeték, de mérete miatt korlátozottan behatolásra is használható.

A Rocks-off  Tocuh Of Velvet használata nagyon egyszerű! Egy kezelőgombot találunk a szár alsó részén, amit ha lenyomva tartunk bekapcsol a vibráció, ezután rövid megnyomás lépteti a rezgésprogramot, hosszú lenyomva tartása pedig leállítja a működést. A minivibrátor rendkívül erős motorja az 10 rezgésmintával változatos programot kínál a gyengédtől a lendületesig.

A Rocks-off  Tocuh Of Velvet a tökéletes „útitárs” a számodra kompakt méretének köszönhetően feltűnés nélkül megbújik egy kisebb kézitáskákban, és szívesen elkísér Téged minden utazására. A Rocks-off  Tocuh Of Velvet vibrátor még a hűs, vizes környezetben is megbízhatóan kényeztet, mivel vízálló (IPX7) kivitelezésének köszönhetően a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is érzéki örömet szerezhet magának!

A Rocks-off  Tocuh Of Velvet elemmel működik, ami nem tartozéka a csomagnak.(1xAAA)
 
Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.
Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Tulajdonságok:

  • Vízálló
  • Teljes hossz: 8 cm
  • Átmérője: 1.5 cm
  • Erős, csendes vibrációs motor
  • Egyszerű vezérlés
  • Színe: lila
  • 10 különféle rezgésprogram
  • Bőrbarát
  • Elemes (1xAAA)

Kényeztesd magad ezzel az aprócska vibrátorral! A kielégítő játék után válassz egy újabb örömszerző eszközt, hogy mindig új élményekkel gazdagodhass!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!