< > Információk
Kategóriák

NS NOVELTIES vibrációs tojás Revel Winx Blue - kék színben, távirányítós, vízálló, akkumulátoros

7 990 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka NS Novelties

Az Ns Novelties vibrációs tojása a Revel Winx Blue

Az Ns Novelties innovatív, magas színvonalú, minden igényt kielégítő szexuális segédeszközök gyártója. Önmagukat három rövid, de annál többet mondó szóval jellemeznék. Ezek a szexi, erős és izgalmas. Termékeik mind ezekkel a tulajdonságokkal bírnak, ezen felül formatervezésük is említésre méltó. Egyedi, és feltűnő örömszerzőik kielégítő élményt nyújtanak mind látványban, mind pedig funkciójukat tekintve. A Revel Winx Blue névre hallgató vibrációs tojás pontosan ilyen. Segítünk nektek, hogy igazán mélyre merülhessetek az intim perceitekben, tovább fokozva az izgató intim pillanatokat. A vibrációs tojások a hagyományos gésagolyók tovább fejlesztett változatai. A vibrotojások nem elsősorban az intim izomzat erősítését szolgálják, sokkal inkább örömforrások. A klasszikus szerelemtojást használhatod egyedül, vagy akár pároddal előjáték során.

 

Mitől különleges a Revel Winx Blue?

A Revel Winx Blue bőrbarát szilikonból készült, vibrációs funkcióval ellátott női örömszerző. Kialakításának köszönhetően használható a külső izgalmi pontok, mint a mellbimbó, vagy egyéb erogén zónák izgatására. Elsősorban azonban arra alkották meg, hogy a hüvelybe helyezve rezgő funkciójával stimulálja az érzékeny területet. Kezdőknek is kiválóan alkalmas eszköz. A vibrációs funkciókon túl a bordázott felület érzékien ingerli a hüvely belső falát. A rezgő érzések kényeztetése 10 különböző intenzitással és mozgástípussal lehetséges. Használata során akár a g-pont stimulálása is könnyedén megvalósítható. Ingerlésével új, eddig ismeretlen helyekre repítheted tested, és átadhatod magad a szexuális élvezeteknek. Vezérlése egy vezeték nélküli távirányító segítségével lehetséges. Ennek hatótávolsága 10 m, így akár partnered kezébe is adhatod az irányítást. A távirányító működéséhez szükség lesz 1 db CR2032-es elemre. Amennyiben örömszerződ energiája gyengülne, könnyedén feltöltheted azt a mellékelt USB-töltőkábel segítségével. Vízálló tulajdonságának köszönhetően akár a zuhany alatt is használhatod, ha épp a nedves környezetben élveznél...:)

 

 

Mit érdemes tudni a vibrátor anyagáról?

 

Az orvosi minőségű szilikon az az anyag ami a hőállóságot, a rugalmassággal és a tisztasággal ötvözi. A platinum vulkanizáló szerrel kikeményített szilikonok esetében orvosi és élelmiszer-tisztaságú anyagot kapunk. Ezenkívül nagyobb rugalmasságot és ellenálló képességet mutat a hagyományos szilikonnal szemben.

Pozitív jellemzőjeként említhető továbbá, hogy színe nem sárgul el és rendkívül hosszú a felhasználási ideje. Nem véletlen, hogy gyógyászati célra szánt eszközöknél, illetve szexuális segédeszközök gyártása során is előszeretettel alkalmazzák. Érthető tehát, hogy a hagyományos szilikonhoz képest a platinaszilikon előállítása jóval költségesebb.

A szilikonnak keményebb és puhább verzióit is egyaránt előszeretettel alkalmazzák. A keményebb szilikon alkalmazása az anális játékszerek, élethű dildók, realisztikus maszturbátorok készítésénél jellemző. A puhább fajtáját pedig a realisztikus vibrátoroknál, vagy vibrációs tojásoknál részesítik előnyben. Ez esetben is gyakran csak bevonó anyagként, hiszen drága alapanyagról beszélünk.

A szilikon lágy, bársonyos tapintású anyag. Az örömszerzők puha érzése valósághű élményt nyújt használata során. Tartóssága bizonyított, egyes esetekben 20 év elteltével is megtartja kiváló rugalmasságát, nyúlását és szakítószilárdságát. A szilikon víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, így a nedvesség nem befolyásolja az anyag szerkezetét. A tisztítása és tisztán tartása egyszerű.

A vibráció nélküli eszközök főzéssel sterilizálhatók, esetleg mosogatógépben is moshatók. A vibrációval ellátott örömszerzők tisztítása azonban nagyobb óvatosságot igényel a beázás elkerülése céljából. A szilikongumi kiválóan ellenáll savaknak, lúgoknak, sós oldatoknak. Magas hőmérsékleten más gumikhoz képest is megtartják rugalmasságukat és keménységüket.

A szilikonallergia igen ritka jelenség, ennek köszönhetően azok is biztonsággal használhatják, akik valamilyen anyagérzékenységgel küszködnek. Hátrányaként említhető, hogy szilikon alapú síkosítókkal nem kompatibilis, ezek károsíthatják az anyag szerkezetét. Szilikonból készült szexuális segédeszközök alkalmazásához tehát, vízbázisú síkosítók használatát javasoljuk.

A szilikonból készült kényeztetők alkalmazását elsősorban a valósághű érzetet kedvelők számára ajánljuk. 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.
Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után behelyezheted a vibrátorodat

  • Bekapcsolhatod az örömszerződet

  • A távirányító segítségével ízlésed szerint váltogathatsz a módok és az intenzitás között

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Ne feledd azonban, hogy akkumulátora néha töltést is igényel

 

A vibrációs tojások az élvezeteken túl enyhítést hozhatnak akár az inkontinenciás problémák esetén is. A Kegel-edzés hatékonyabb, szórakoztató és élvezetesebb lehet a Revel Winx Pink-kel, miközben összenyomod az izmaidat!

 

Mik azok a Kegel gyakorlatok?

A Kegel-gyakorlatok (vagy Kegels) egyszerű összehúzás-elengedés gyakorlatok, amelyek megerősítik a medencefenék izmait. Ezek az izmok támogatják a méhet, a húgyhólyagot és a beleket. Dr. Arnold Kegel, egy amerikai nőgyógyász bizonyította, hogy a  medencefenék gyakorlatok hatékonyan erősítették a medencefenék izmait, így lett a gyakorlatok neve Kegel-gyakorlatok. Mindenki végezhet rendszeres Kegel-gyakorlatokat, de ha az alábbi helyzetek bármelyikében vagy, a gyakorlatok még  jobban az előnyödre válnak majd:

 

  • Vizeletszivárgást tapasztalsz, amikor köhögsz, tüsszentesz, erősen nevetsz, vagy valamilyen nehéz tárgyat emelsz fel
  • Terhességre készülsz
  • Nemrég szültél
  • Úgy gondolod, hogy az intim együttlétek lehetnének jobbak is

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású

  • A kis méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 8,4 cm

  • Átmérő: 3,3 cm

  • Anyag:  szilikon

  • Szín: kék

  • Akkumulátor: újratölthető

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • könnyű zsinóros eltávolítás
  • vízálló

  • egyszerű távirányítós gombos vezérlés

  • 10 izgató funkcióval

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerző  töltést igényel

  • a távirányító kizárólag 1xCR2032-es elemmel működik

 

Az Ns Novelties örömszerzők különleges szexélménnyel ajándékoznak meg! Vonulj el, élvezd a kényeztető perceket és ezután oszd meg velünk tapasztalatod!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!