< > Információk
Kategóriák

GUILTY PLEASURE kötél Bondage Rope Black - 5 méter, fekete színben

2 790 Ft
Nincs raktáron
Paraméterek
Márka Guilty pleasure

Guilty Pleasure kötél Bondage Rope Black

 

Ismerősen cseng a BDSM szexuális irányvonal?

Nem véletlen, hiszen a vad szexuális szerepjátékok iránti érdeklődést E.L. James trilógiájának első része,  A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) szinte azonnal magas szintre emelte. A BDSM egy mozaikszó, a Bondage & Discipline (B&D), Domination & Submission (D&S), Sadism and Masochism (S&M) amely magyarul a kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus fogalmakat jelöli. Ha partnereddel igazán bevállalósak vagytok, talán megtaláltátok a nektek való kategóriát.

 

A BDSM szexélmények egyik alapja lehet a kötözés nyújtotta izgalom.  Ha tetszik, hogy partnered uralkodhat tested fölött, amíg te mozdulni sem tudsz, vagy éppen te vennéd át az irányítást, akkor a Guilty Pleasure Bondage Rope erotikus kötél jó kelléke lehet a következő együttléteteknek. A fetish-játékok nagy népszerűsége nem véletlen. A szabadságérzet csökkentése izgalommal tölti meg az egész testet, ami jó alapjául szolgálhat egy vad aktusnak. A Guilty Pleasure Bondage Rope minőségi pamut anyag felhasználásával készült. Puha tapintású anyag öleli körbe a rögzített végtagot, kellemesebb érzést biztosítva ezáltal. Vágyaitok szerint könnyedén használhatjátok a boka, vagy a csukló kötözésére, de akár ezek kombinálására is. Csak a képzeletetek, és a köteletek hossza szab határt a Guilty Pleasure Bondage Rope használata során. Alkalmazása közben egyik felet a látványa, viselőjét pedig a korlátozott szabadságérzet tölti meg izgalommal. Egy rendkívül vad előjáték kellékéről, vagy akár egész szexet végigkísérő szexjátékról beszélhetünk. Ez csak rajtatok áll.

 

Termék jellemzői:

  • Anyag:  pamut

  • Szín: fekete

  • Hossz: 5 méter

 

Termék előnyei:

  • állítható

 

Hagyd, hogy a Guilty Pleasure Bondage Rope határozza meg mozgástereteket! Vonulj el partnereddel és élvezzétek együtt az erotikus kötelek nyújtotta izgalmakat!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!