< > Információk
Kategóriák

LOVETOY péniszköpeny Pleasure X-Tender Vibrating Penis Sleeve #6 Brown - realisztikus, testszínű, vibrációs funkcióval, vízálló, elemes, (20 cm)

6 490 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy

Lovetoy péniszköpeny Pleasure X-Tender Vibrating  Penis Sleeve #6 Brown


A Lovetoy termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán.

Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik:


„A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.”

 

Mi a péniszköpeny?

A pénisznagyobbító péniszköpeny az örömszerzés céljából jött létre. Használatakor a péniszre, esetleg vibrátorra helyezve, a kívánt stimuláció eléréshez annak mérete könnyen növelhető. Férfiként nem kell azon aggódnod, hogy méreted nem lesz elegendő partnerednek, hiszen a péniszköpenyek használatával mélyebbre juthatsz. A hímvesszőre helyezve, annak hosszát és átmérőjét egyaránt növeli.

A stimuláció pedig mindkét fél számára érzékelhető. A belső felszín a férfit, amíg a külső kialakítása a hölgy hüvelyét kényezteti izgató érzéseivel. A stimuláció fokozása céljából egyes darabok különleges barázdált, lyukacsos, hullámos és egyéb felszínekkel készültek. Néhány péniszköpeny extra vibrációs funkcióval is rendelkezik, amely rezgő érzéseivel tovább fokozza a különleges ingerlést.

Használatával a korai magömlés feledésbe merülhet, hiszen az önbizalom mellett, a férfi teljesítőképessége is jelentős mértékben nő.

 

Figyeljünk a helyes méretválasztásra!

Péniszköpeny vásárlásakor rendkívül fontos a helyes méretválasztás. A túl szűk viselése kényelmetlen, ugyanakkor, ha túl tág és laza, könnyen lecsúszhat a hímvesszőről. A péniszköpenyt a pénisz tövéig kell felhelyezni. Ha kialakítása folytán lehetséges és péniszköpeny túlzottan hosszú, a fölösleges részt a hímvessző töve felőli részén le lehet vágni.

Előfordulhat, hogy nem sikerül az első választással megtalálni a kényelmes méretet. Ebben az esetben a tökéletesen illeszkedő darab megtalálásáig kell próbálkozni.

Vannak puhább és keményebb anyagból készült péniszköpenyek. Kezdésként törekedjünk a puhább típust választani.

 

Néhány tudnivaló a Pleasure X-Tender Vibrating péniszköpenyről:

A péniszköpenyt a péniszre, vagy vibrátorra egyaránt használhatjuk. A Pleasure X-Tender Vibrating  Penis Sleeve #6 Brown kiváló anyagok felhasználásával, realisztikus külsővel, és valósághű érzést nyújtó belső felülettel készült.

A felhelyezésnél érdemes odafigyelni, hogy kellő síkosítás után a megfelelően merev péniszre helyezzük azt fel. A péniszed átmérőjét 30%-al növeli. Az örömfokozó hossza üreges a pénisz megfelelő behelyezéséhez. A makkrész 5,5 cm, a pénisz behelyezésére szánt üreges rész pedig 14,5 cm hosszúságú.

Az anyag vastagságának köszönhetően az érzések kevésbé lesznek intenzívek a férfi számára, így az ingerek ellenére az aktus hossza jelentős mértékben nőhet. A hölgyek hüvelyét azonban az erezett stimuláló felszín a valódi péniszhez hasonlóan izgatja.

A heregyűrűvel ellátott Pleasure X-Tender Vibrating Penis Sleeve #6 Brown amellett, hogy helyén tartja a heréket, még ingerli is azokat az aktus során. Ezen felül a csiklóizgatós részre is érdemes felhívnunk a figyelmet, ami a páros hölgy tagját ingerli a külső érzékeny pontján. És ha ez még mindig nem lenne elég izgató, a csiklóizgatós részhez helyezhető vibrátornak köszönhetően a rezgő funkciók tovább fokozzák az izgalmakat, elérve a legkielégítőbb orgazmus élményét.

A pántba helyezhető töltényszerű vibrátornak a működéséhez 3 x AG13 elemre lesz szükség.

Egy igazán komplex örömszerzőt sikerült a Lovetoy-nak megalkotnia a Pleasure X-Tender Vibrating Penis Sleeve #6 Brown által.

A testhőmérsékletű péniszköpeny használatához nincs más dolgotok, mint az aktust megelőzően meleg vízbe áztatni azt.

Vízálló tulajdonságának köszönhetően akár a zuhany alatt, vagy egy érzéki fürdőzés alkalmával is használhatjátok.

 

Mit érdemes tudni a dildó anyagáról?

Az örömszerző anyaga TPE, ftalát (phthalate) és latexmentes. A TPR a szexuális segédeszközök gyártásához használt, sokak számára termoplasztikus gumiként ismert anyag. Ennek hasonló tulajdonságokkal rendelkező változata a TPE, amelyet egyesek termoplasztikus elasztomerként ismernek.

Néhány szexuális segédeszköz gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják. Lényegében mindkettő ugyanaz az anyag. Kellemesen lágy, rugalmas, gumiszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Felhasználásuk széleskörű, hiszen különböző keménységben állíthatók elő. A szexeszközök esetében leggyakrabban a valódi bőr érzetét keltő kényeztetőknél alkalmazzák alapanyagként. Ilyenek a valósághű műpéniszek, realisztikus vibrátorok és élethű művaginák.

Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról beszélhetünk. Rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg, így hosszú éveken keresztül élvezetet nyújt. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Kiváló ellenállóságot nyújt az oxidációval, a vegyi anyagokkal és anyag öregedéssel szemben.

Rendkívüli vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Mindezeken felül könnyen színezhető, remekül szigetel az elektromossággal szemben, valamint újrahasznosítható, ami nagy előnye a klasszikus gumival szemben. Az anyag kiválóságának megőrzése érdekében azonban javasolt annak megfelelő ápolása és regenerálása.

Apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR küllemét tekintve fényesebb, valamint alacsonyabb hőfokon olvad a TPE-hez képest. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra. A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzék

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

 

 

A tökéletes élmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. A vízbázisú síkosítók használatával nem csak az élmény lesz felejthetetlen, de örömszerződ anyagát sem károsítod. Az aktus végeztével pedig nincs más dolgod, mint a segédeszköz tisztítók egyikével, vagy langyos szappanos víz használatával megtisztítanod a péniszköpenyedet.

 

Használata:

  • Érd el a megfelelően merev állapotot

  • Felhelyezés előtt fontos egy kevés síkosítót használnod

  • Húzd péniszedre

  • Élvezzétek a kívánt módon, az ingerlő hatását

  • A behelyezhető töltényszerű vibrátor használatával kényeztető rezgő érzéseket tapasztalhattok

  • A játszadozás végeztével már csak az alapos tisztítás következik

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

 

Termék jellemzői:

  • A közepes méretű örömszerzők közé sorolható

  • Teljes hossz: 20 cm

  • Üreges rész hossza: 14,5 cm

  • Átmérő: 5 cm

  • Anyag:  TPE

  • Szín: barna testszínű

  • Elemes : 3 x AG13

 

Termék előnyei:

  • vízálló

  • könnyen tisztítható

  • egyszerűen felhelyezhető

  • erezett, realisztikus külső felszínnel

  • realisztikus

  • vibrációs

  • heregyűrűs és csiklóizgatós

 

Termék hátrányai:

  • csak a megfelelően merev péniszre helyezhető fel 

  • a vibrátor esetenként elemcserét igényel

 

A Lovetoy pénisznagyobbító péniszköpenyek széles termékpalettája tárul eléd. Rendeld meg webshopunkból a megfelelő darabot, és a gyors szállítást követően már élvezhetitek is előnyeit.

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!